Neden dışlanıyorum ki?

benim üniversitede yurttaki oda arkadaşım, aynı zamanda sınıf arkadaşım vardı hala da iletişimi koparmadık kendisiyle. o da dışarıdan bakınca çok özgüvenli, neşeli, ortamda konuşmayı falan direkt eline alan ortamı domine eden ve vurdumduymaz gözüken biriydi. ailesinde bir sürü hastalık vardı. bir gün sınıftakiler bu kız için şey demiş, x'in anne babası ne durumda ama o hep gülüyor, hiç umurunda değil gibi eğleniyor, demişler ve bu da onun kulağına gitti. gerçekten saçma bir düşünce.

Gerçek dostluk arkadaşlıklar malesef o kadar azaldı ki .. menfaat ilişkisi çoğu ... Zamanla daha iyi anlayacaksin

Ben de sizin gibiyim. Hiç arkadaşım yok. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Şu an bayramdayız, evde yalnızım. Annemler yazlıkta. İstanbul bomboş. Keşke mahalleden 1-2 tane arkadaşım olsaydı vaktim geçerdi. Çook sıkılıyorum. Hatta bu siteden arkadaş problemi olan biriyle tanıştım. Biraz konuştuk ve buluşma kararı aldık. Ayrıldıktan sonra hiç mesaj atmadı, ben attım cevap vermedi. Bari neden görüşmek istemiyorsun hatam nerede söylesin de bileyim O kadar üzülüyorum ki anlatamam.

Bazen olmaması daha iyi kendi kendinize eğlenebilmeli yeni şeyler öğrenip keyif alabilmelisiniz. Benim lise zamanından iş çevremde arkadaşlarım vardı, fakat zaman geçtikçe yediğim kazıklardan herkesi kendim gibi sanıp yanılmaktansa yalnız olmayı tercih ederim çokta bir gerekliliği yok bence. Öyle instalara bakıp ah keşke arkadaşım olsaydı demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…