Arkadaşlar herkese merhaba fikrinizi almak istiyorum sadece ben yurt dışında yaşıyorum eşim ve eşimin ailesi hep buradalar evlendiğimizden beri ben sürekli iyi niyetliydim takılan takılara kadar verdim diğer türlü çok para harcayan biri değilim zaten harcadığımda mutlaka laf oluyor ama ben gene ses çıkarmıyorum kaynanam görümcem ve eltim sürekli beni dışlıyorlar sebebini anlayamadım bunu bir kaç kere dile getirdiğimde bana saçmaladığını söylüyorlar hayır diyorum ben farkındayım herşeyi diyorum bana sen saçmaladığımı söyleyip duruyorlar eltim baya para harcayan biri ve hayatına kimseyi müdahale etmez ama sürekli benim hayatıma müdahale ediyorlar bide üstüne bir oturma olduğu zaman asla aramıyorlar ki biliyorlar benim burada yalnız olduğumu ki bundan önce de bana karşı yapılan çok büyük haksızlıklar olmuştu kaynanam eltim daha yukarda tutuyor keza görümcem de öyle ama eşimden para almayı biliyorlar bi gezme yeme içme olunca eşim hemen çağrıyor ve hemen geliyorlar eşime anlatıyorum bana gösterilen tavırları ama oda anlamıyor sizce abartıyormuyum yada ne yapmalıyım