Neden diye soramamak. Direnmek. .

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Neden diye soramayisim beni mahvediyor. Cevap istiyorum ama neden istediğimi bilmiyorum hiç bir anlamı olmayacağını bile bile cevap istiyorum. "Bütün bunca şeyi bize yapıp nasıl ona gittin?" Demek istiyorum .
"Zahmet edip yeni birini bile bulamadin mi?" Demek istiyorum ....
Madem zamanla geçiyor.
Biri beni tutsun bi 2 yıl daha ileriye atsın . Demek isteyip diyemediklerim. , hesap sormak isteyisim beni cildirtmak üzere.
Bir de sanki gece gündüz taciz etmişim gibi her yerden engellenmisim.
Çok kötüyüm çok çok kötüyüm.

Aaağzima geleni sayasm var suan hem onu hem o kızı bulup. Deliricem ben bu gidişle kendimi tutamayip iyice kendimi rezil etmekten korkuyorum

Eski sevgilim biz onunla cikmadan önce yani arkadaş gibiyken , bir kız buna ilan i Aşk etmişti.
Bunda bir şey yok olabilir
Ama ben o bana gelip beraber olalım deyince onların ikisinin arkadaşlık etmesini kaldiramayacagimi istemeyexegimi söylemiştim.
Neyse biz ayrıldık. Ne.çeşit bi hakaret yazacağımı bile bilmediğim eski sevgilim bu kızla beraber şimdi .

Doktor olan mı bu?
Hayır onunla iyi arkadasiz biz şu an .
Onunla yapamama sebebim de bu konudaki basroldeki yaratık zaten . Deliricem hala kurtulamadım, atamadım içimden gitti.

sevmeyen erkek başka sözüm yok seven adam bunu yapmazdı adam maymun olmuş daldan dala

Seni her yerden engellemiş böyle alçak birine neden diye sormaya bile değmez..
Sinirimden ağlama tuttu ya mideme kramplar giriyor. Başka kız mi yok ya. Git ne halt yiyosan ye ya başkası mi yok .

sevmeyen erkek başka sözüm yok seven adam bunu yapmazdı adam maymun olmuş daldan dala
Maymun ki ne maymun . Maymunlara da benzeri zaten primat kilikli.
Allahım sen aklıma mukayyt ol. ..

Sen tut o kızla ol ya belkide aldatiyodu kandiriyodu beni . Konusuyolardi o kızla. Düşünsene ben ona öyle aşığım aldatiyodu belki

Ayrıldıktan sonra hiç uğraşmadan hazır bekleyene koşmuş yani. Bence bu herif için üzülmene bile değmez.

Biseyler bitmis adam gitmis bulmus birini hayatina bakiyo senide duymamak gormemek adina engelliyo anladigim bu.
Eeeee sen sinirlensen ne olcak hesap sorsan ne olcak kendini kuculttugunle o larin g..kaldirdiginla kalcan herkes yeni hayatina alismis sende alis olanlari unutman tabiku zaman alir ama yapcak bisey yok giden gitmis sen kendine gururhna onuruna sahip cik sakin kendini kucultme

kimseye güvenme herşey olabilir

Ayrıldıktan sonra hiç uğraşmadan hazır bekleyene koşmuş yani. Bence bu herif için üzülmene bile değmez.
O da hala beklemis mi ozaman yoksa ikili.bir idare etme mi söz konusuydu bu ihtimal beni cildirtiyor şuanda

Peki Summe, sen bu adamın yerinde olsan bu durumda seni sevdiğini zaten bildiğin ve kendini beğendirmek için çaba harcamayacağın birini mi seçerdin? Yoksa yeni baştan tanıyacağın, sevgisini kazanmak için uğraşacağın birini mi? Klasik erkek kafası işte " ne uğraşıcam ya, hali hazırda biri var zaten."

Bu adamda "Summe ne düşünür? Bunca muhabbetten sonra bu kızla beraber olmak bana yakışır mı?" diyecek tıynet maalesef yok. O yüzden midene ve güzel gözlerine yazık. Çok üzülüyorum böyle tatlı kızlar gerzek gerzek herifler yüzünden üzülünce. Önemsemeyin şunları, hayatınızın merkezine koymayın. Uğraşsınlar, işlerine geliyorsa.

O yüzden tutuyorum kendimi ama yok gerçeken bi ayrılık bile onurlu olmalı ya .
Ben biriyle beraber olduğunu duydum ne aradım ne sordum. Icime attım.
Ama o olmasi ... Yani belki de beni aldatiyodu ya .

O da hala beklemis mi ozaman yoksa ikili.bir idare etme mi söz konusuydu bu ihtimal beni cildirtiyor şuanda
İdare olayi olsa anlardin heralde. Böyle birsey oldugunu düsünürsen kafayı yersin... Bence üzme kendini ve düşünmemeye çalış. Kendini yıpratmaktan başka bişey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…