- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Ben asla ama asla öyle bir şey yapmazdim.Peki Summe, sen bu adamın yerinde olsan bu durumda seni sevdiğini zaten bildiğin ve kendini beğendirmek için çaba harcamayacağın birini mi seçerdin? Yoksa yeni baştan tanıyacağın, sevgisini kazanmak için uğraşacağın birini mi? Klasik erkek kafası işte " ne uğraşıcam ya, hali hazırda biri var zaten."
Bu adamda "Summe ne düşünür? Bunca muhabbetten sonra bu kızla beraber olmak bana yakışır mı?" diyecek tıynet maalesef yok. O yüzden midene ve güzel gözlerine yazık. Çok üzülüyorum böyle tatlı kızlar gerzek gerzek herifler yüzünden üzülünce. Önemsemeyin şunları, hayatınızın merkezine koymayın. Uğraşsınlar, işlerine geliyorsa.
Aynen ya kafayı yiycem ya ikisine de ağzıma geleni sayicam.İdare olayi olsa anlardin heralde. Böyle birsey oldugunu düsünürsen kafayı yersin... Bence üzme kendini ve düşünmemeye çalış. Kendini yıpratmaktan başka bişey değil bu.
İyide siz ayrılmıştınız zaten dimi..
Bundan sonrası seni ilgilendirmez ki..
Adam kimle olursa olur..senin bundan sebep acı çekmek de anlamsız geldi bana..
Hani o kız değil başkası olsa alnından mı opcektın..
O,onun hayatı.. (konuyu yanlış anlamadım umarım)
Beni heryerden engellemiş diyorsun..Başkası olsaydı hep yaptığım gibi kendi kosemde açım çekip mutluluklar dileyecektim.
Isin trajikomik kısmı orda işte ne aradım ne sordum ne bir yerden mesaj hiç bir şey yapmadım hiç bir şey . Durup oturdugum yerde ya .Beni heryerden engellemiş diyorsun..
Ona ulaşmaya mı calıstın?!
Bence böyle basıt karakterli insanlar için kafa yormaya bile değmez..
Ne mal olduğunu gormus oldun işte..bugun sana yapılan yarın ona yapılacak..
İlişkilerde insanlar değişir ama karakterler aynı kalır..çiğ insan her daim çiğ kalır..
Boşver Allah ın sevdiği kuluymuşsun
Erkekler ayrılır ayrılmaz önce bi alemlere akar..karıya kıza atlar (kendı deyımlerıyle)Isin trajikomik kısmı orda işte ne aradım ne sordum ne bir yerden mesaj hiç bir şey yapmadım hiç bir şey . Durup oturdugum yerde ya .
Ben onu nerde görmüşüüümm o meğer nerdeymis...
Ya ben hala kimseye haksızlık olmasın diye bir şeyler yasamiyorum. Marifet değil bu olmasi gereken ya .
Onun yerinde olsaydim asla yapmazdim böyle bir şeyi . Bu nasıl bi mide nasıl bi hazir gücü ya ikisindeki de.
Bu tiynetteki insan belki de idare ediyordu bana " tamam summe gorusmuyorum " diyip görüşüyordu.
Ne kadar da fındık beyinli bir erkek..Ben onun ta mayasina. ...
Nasıl bir aptalmisim. ..
Erkekler ayrılır ayrılmaz önce bi alemlere akar..karıya kıza atlar (kendı deyımlerıyle)
Sonra sonra akılları başlarına gelir..o suan ozgurluğun tadını çıkarıyor..ilk olarak da o kız hazırdaydı,ondan başladı..
Şuan kalbi değil pipisi doğrultusunda hareket ediyor..
Aaah aah o fındık beyinlinin kandirabildigi leblebi beyni düşün sen bir de .Ne kadar da fındık beyinli bir erkek..
PUHAHAHHAHHAHA ÇOCUK KAÇMIŞ KURTARMIŞ KENDİNİ DAHA NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN KANKAAANeden diye soramayisim beni mahvediyor. Cevap istiyorum ama neden istediğimi bilmiyorum hiç bir anlamı olmayacağını bile bile cevap istiyorum. "Bütün bunca şeyi bize yapıp nasıl ona gittin?" Demek istiyorum .
"Zahmet edip yeni birini bile bulamadin mi?" Demek istiyorum ....
Madem zamanla geçiyor.
Biri beni tutsun bi 2 yıl daha ileriye atsın . Demek isteyip diyemediklerim. , hesap sormak isteyisim beni cildirtmak üzere.
Bir de sanki gece gündüz taciz etmişim gibi her yerden engellenmisim.
Çok kötüyüm çok çok kötüyüm.
Estağfirullah. Böyleleri on numara oyuncu olunca insanlar ne yapsın? Dansöz gibi kıvıran cinsler.Aaah aah o fındık beyinlinin kandirabildigi leblebi beyni düşün sen bir de .
Kız Aslı. :))))))))) Akşam akşam güldürdün beni. Senden kaçan manitana ne demeli?PUHAHAHHAHHAHA ÇOCUK KAÇMIŞ KURTARMIŞ KENDİNİ DAHA NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN KANKAAA
Ayyy inan sana kizmam ya.PUHAHAHHAHHAHA ÇOCUK KAÇMIŞ KURTARMIŞ KENDİNİ DAHA NE İSTEDİĞİNİ BİLMİYORSUN KANKAAA
Ayyy inan sana kizmam ya.
Valla bak
Sayende demin ki o ruh halimden çıktım.
Görmemeniz için engellemistir bence foto vs koycaklarsa.ayrildiktan ne kadar sonra basladilarAynen ya kafayı yiycem ya ikisine de ağzıma geleni sayicam.
Sanki gece gündüz ariyormusum gibi engellenmjsim bide vay anam vay .
O kadarını tam olarak bilemiyorum.Görmemeniz için engellemistir bence foto vs koycaklarsa.ayrildiktan ne kadar sonra basladilar
Sinirdendir o canım.:) peki ortalama ne kar oldu siz bitireli yani tahmini bir fikrin vardır heralde? Aldatmasi ihtimali üstüne soruyorumO kadarını tam olarak bilemiyorum.
Zaten öyle istikrarlı bir şekilde takip de gerçekten etmedim yani . Ortak tanıdık var duydum ilişkisi olduğunu iyi hoj dedim beni delirten şu kızdı da .
Hala bi gülme geliyor yaa
Aldatmis olma ihtimali çok çok yüksek biz ayrilali da bir yıla yakın oldu ama eğer o kizsa durum böyle yani .Sinirdendir o canım.:) peki ortalama ne kar oldu siz bitireli yani tahmini bir fikrin vardır heralde? Aldatmasi ihtimali üstüne soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?