"Neden?"diye soruyorum kendime.Ben bir cevap bulamadım kızlar...

tamamen saçmalamış!!!

benim annem de ev hanımı hiç çalışmamış, ve yıllarca benim okumam için yalvardı. oku kızım bizim gibi koca eline bakma dedi. okudum, okulumu bitirdim. şimdi de evleneceğim kişi ya beni çalıştırmazsa diye dertleniyo. yani demem o ki eğer aileniz size bu kadar destekse asla kimse için değerlerinizden vazgeçmeyin. ailenin yerini kimse tutamaz. kaldı ki okumuş diplomalı bi kadını evde oturtmak isteyen adamdan da hayır gelmez bunu unutmayın.

annemin tırnağı olamazsın derken de konuyu başka yerinden tutmuş o. aşağıladığını falan düşünmüş heralde.

çalıştırmak istememesinin nedeni kendi gelirinin yüksek olması mı?
şu anda çalışan bayanlar tercih sebebi.tek maaşla geçinmek zor,özellikle çalışan eş istiyor herkes.şaşırdım bu duruma.
ayrıca söylediği o cümle yenilir yutulur gibi değil.ayıp etmiş
eğer geri adım atarsa ve özür dilerse,çalışma konusunda lütfen taviz vermeyin.:34:

Kendi maaşı diye bir şey yok canım şimdilik.
Şimdilik diyorum ama 28 yaşına gelmiş,askerliğini yapmamış.Bedelli yapmak için 2 yıllık bir bölümü girdi bu sene.
4 yıllık da açıktan bitirecek bu sene son açıköğretim programı.
Evet tek maaşla geçinmek bu zamanda çok zor.Bana hiçbir güvence vermiyor ki,inşaat firmaları var ve yılda 100-150 bin TL civarında
gelir getiriyor.Bu zamanda ayda 10-12 bin TL kim kazanıyor ki?Evet inşaat firmaları var ancak işin başında babası var ve babası işi ona bırakmak istiyor artık.Ama beyefendi öğlen 12'de uyansın sallana sallana hazırlansın.13'te de işe başlasın istiyor.Rahat yetişmiş yani.Şu ana kadar gerekli gereksiz her istediği olmuş.Özür diledi ama eskisi gibi değil hiçbir şey.Soğuk ve tatsız.Bilmiyorum ki ya taviz de vermedim kabullendi.

bir ay geçmiş,barışmışsınız ama söylemeden edemeyeceğim
babanızın cümleleri benim babacığımın cümleleriyle birebir aynı,bu kadar olur :) hatta dicektim ablam falan mı açtı yoksa konuyu diye :34:

ayrıca sevgilinizin düşüncesinin elle tutulur bir yanı yok ve bence kendisinin o yaşında gerçekleştiremediği şeyleri 21 yaşında senin gerçekleştiriyor olman zoruna gitmiş olabilir.ama sonuçtaa onun egolarını tatmin etmeye gelmediniz bu dünyaya.Önce kendi eli ekmek tutsun da sonra sizin emeğinize karışsın :47:

Back
X