- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
cnm arada tek iyi anlaşan benmiyim biz eltimle çok şükür hiç sürtüşmedik kaynanama gideriz ben mutfaktan çıkmam 3 çocuğu var o hep çocuklarla ona yapma buna dur falan bahaneleri:)tabi ben hiç takmam yapı meselesi derim .....çocuklarını kendi çocuğum gibi çok seviyorum belki de ondan bilemiyorum galiba biraz benden kaynaklanıyor ama genel olarak herkesle iyi anlaşırım mümkün mertebe saygıda kusur etmem eziklik görmem saygıyı.....en önemlisi ben muhasebeciyim o ev hanımı hiç kıyaslamayız birbirimizi yanlız o da kompleks yapmadı herhalde karşılıklı diye düşünüyorum....
Cnm o senin iyi niyetinden kaynaklanıyor. Eltinin kocasının mesleği çok üstün olsaydı ve sürekli terfi olsaydı belki sende benim yaşadıklarımı yaşayacaktın.kimbilir?
Eşin daha mı eğitimli ve iyi işe sahip? O zaman onun övüneceği bişey kalmıyo ki..siz o yüzden iyi anlaşıyosunuz senin iyi niyetinden. Ya benim eltimin kocası gibi yüksek mertebede olsaydı?doğru mutlaka neden diceksin kaynım ile eşim arasında dağlar var hem maddi olarak hemde eğitim vs...ama öğretmen olman onun biraz kompleks yapmasına neden olmuş gibi....
Çok şükür Sedefsizim
Ama ben istemediğimi çok güzel görmezden gelebiliyorum
Tavsiye ederim.
Tek taraflı rekabette bi süre sonra onu sıkar zaten
Siz oaralı olmayın kafi.
Teyzelerimin de annemin de eltileriyle arası iyidi, annemin sıkıntısı kayınvalide ve görümcelerdi. Mesela 3 eltilerdi, ama temizlik, hastalık halamlar hemen annemi ararlardı, annem de haliyle tek gelin ben miyim? diğerleri niye çağırılmıyor derdi. Annem sessiz olup, babam arkasında durmadığından maalesef güçleri bir tek anneme yetiyordu.
Nasip olur da evlenirsek eğer benim de 3 elti ve 1 görümcem olacak. Hiç sorun olacağını tahmin etmemiştim önceleri, çünkü herkesin evi, gelir gideri ayrı netice de, hani aynı işi yapıp keseler bir olsa neyse de, o da yok. Kıyaslama neden hala anlam veremiyorum?
Ama tahminle olmuyormuş. Konu açmıştım hatta, bu yaz Mayıs gibi nişanlanacağız inşallah ve ne zaman bu konu konuşulsa eltim olacaklardan biri ben bir yatak odası, bir koltuk takımına evlendim deyip sitem ediyormuş. İnsan ister istemez düşünüyor 5 yıl boyunca hiç dillendirilmeyip sırada biz olunca dillendirilmesini? Sanırım çare fazla yüz göz olup muhattap olmamak, herşeyin dışında tutmak. Ne kadar karıştırırsan o kadar canın sıkılır diye tahmin ediyorum.
eltim yok derdim yok en küçük ve tek oğlan benim ki
ama gelin görünki 3 tane görümcem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?