Neden eltiler hep birbirleriyle kıyas/rekabet içerisinde olur?

bence senın eltinde kendını gerçekleştiremeyenlerden ..benımde toplam 5 eltim war sözde anlaşıyoruz ama eşimin geçmişinden bahsetdip duruyolar bu çok moralımı bozuyo benımde eşimin eski defterlerini açıyolar sürekli

Sanirim rahat battigi icin.

benimde eltimle hiç bir sorunum yok mesafeli ve seviyeli bir iletişimimiz var fakat kayınvalidem ve görümcem sürekli bizi kıyaslayıp duruyorlar.mesela bir yemekten konuşuyoruz ben sevdiğimi söylesem hemen o da seviyor. evle ilgili yaptığım birşeyi anlatsam o da şöyle yaptı diyorlar çok sık oluyor bu her ziyaretimizde gına geldi

Canım benimkilerde öyle yapıyordu, yok işte temizliği güzel yapar yok beceriklidir... bende kendimi geliştirdim ve gel gör ki bende kusur bulamadığı için eltim kıskançlıktan çatlıyor. Görümcem kananam gile kendimi ıspatladım... öncelikle kendime ıspatladım kendimi.... şimdi umrumda bile değil diyorum..beni bilen biliyor, sende en iyisi öyle yap... AMAAAN SALLA GİTSİN de her defasınnda

Huuu sana yazdım ilk yorumumu, yeniyim etiketliyemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim eltiminde burnu baya havalarda ornek kv e gittigimiz zaman bagzen o orda oluyor biz iceriye girdigimizde hic ayaga bile kalkmiyor hal hatir da sormuyor okadar yuksek goruyor kendisini. Halbuki ben ondan yas olacak buyugum ve ovunecekde birseyi yok aslinda ama iste kv ile kaynim ove ove bitiremiyorlar tepelerine cikarttilar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaahhh çok dertliyiz bacılarım çoookkk!
Benim şansıma benim nişanlım da 3 kardeş, 3'ü de erkek. Ortanca abisinde var bi eş, Allahtan Ukrayna'da yaşıyolar da bize pek bulaşmıyolar.
Geçen yaz ilk kez tanıştık daha kızla, ve ilk andan beri hiç hoşlanmadık birbirimzden. Ki ben neticede misafirimiz,hani yabancı da olduğu için birkaç kez yakın olmak namına adım da attım ama yok anam, böylesi fitne fesat birini, 24 yıllık ömrümde kanlı bıçaklı olduğum insanlarda bile görmedim.
Oyy düşman başına!
Ve aleni şekilde sürekli bi kıyas peşinde, sürekli yaptıklarımı sorgulamaya çalışıyo, kayınvalideme sarılıp duruyo bana nispet yapar gibi 'Annem benim,benim Aaaaneeemm' deyip duruyo. Ya zaten bildiğin 5 kelimelik Türkçe, buna rağmen böyleyse bi de her an dibimde ve dilimizi on numara konuşan biri olsa hepten sarardı bana heralde :)
Bi de biz kızlar hissederiz kimin nasıl hislerde olduğunu kendimize karşı... Ve kesinlikle hissediyorum, iyi niyetimi açıkça birkaç kez çirkefliğe çevirdiği için şuan kendisinden nefret etmek suretiyle yazın düğünüme geldiğinde o gudubet surata nasıl katlanırım diye kara kara düşünüyorum. Ffffff, Rabbim ya sabır

Aa eltim benimle kıyas içinde mi? Rekabet içinde mi??
Bunun bana zararı neeee??
Kapımı kapatırım, rahatsızsam muhatap olmam. Bitmiştir.
Bence bunu yapmak daha kolay.

Neden evlenmediğimi bir kez daha anladım.
Ne zor işler bunlar uğraşamam erinirim ben

çok fenasın yaa ama iyi güldüm Allahta seni güldürsün

Canım bütün eltiler mi böyledir bilemiyorum ama benim eltim kesinlikle öyle ben eltimden hoşlanmıyorum. Aslına bakarsan hep düşünürdüm neden eltiyle anlaşamıcam ki ne olacak derdim ama karşına saçma sapan bir kişilik çıkınca yapacak birşey kalmıyor anlaşamıyorsun ya ne bileyim. Birşey alsan aynısını alıyor kıskanıyor çekemiyor...Beni kaynanama karşı doldurup kendisi ondan çıkmıyor yağlı ballı oluyor. Yani kişiye göre değişiyor bence bu elti meselesi iyi bir insan olsaydı kardeşim gibi görürdüm eltimide. Ama ne zaman sınırlarını aşıpta benim ilişkime ve herşeyime karışmaya başladı bende o zaman arayı açtım sık sık görüşmüyorum. Kıyas konusu ise ben kendimi kıyaslamıyorum eltimle ama kaynanam hep kıyaslar :) içten içe o geldi o bunu yaptı o şöyle yaptı sağolsun der sen yapmıyosun der gibi kıyaslar bende ne güzel eline saglık x'in derim güler geçerim kaynananın bu hallerine:)) Birdebenim kaynana sürekli eltime gitmek zorundaymışım gibi kocama sürekli söylenir k.p de kv. de ikiside :) neden gitmiyosunuz gelmiyosunuz neden aranız soguk vs. vs. hep böyledir yani :) en sonunda eşim patladı bana gelmeyin bidaha bu meselelerle dedi konu kapandı :)) Senin eltinde övünenlerden demekki canım benimkide öyledir hep över kendini hep över halbuki bir işide başaramaz.. bir gün yine öyle birşeyde kendini övmeye başladı bende 'ben kendimi konuşmam beni başkaları konuşsun' dedim mesajımı almıştır herhalde kendini beğenmişliğe gerek yok diye düşünüyorum =))

Allahtan kışın ne güzel ısıtır onlar keşke bende ısınabilsem dememiş
Kışın ısınma sorunu var belli ki yada hasetlik beyne vurmuş

Ben tıp öğrencisiyim sevgilim bankacı müstakbel eltim lise terk ev kızından ev hanımlığına terfi etti 2 yıl önce (onlar evi biz değil)
Biz evlenince komplekse mi girecek şimdi yaniii

Son düzenleme:
3eltide bende var. Önceleri birbirlerini cekemezlerdi şimdi beni.yıllar sonra araba sürmeyi öğrenmek istemeyle başladı. Kv beni gorunce yüzü gülüyormuş hastalığını unutuyormuş , kv ye kahvaltıya giderim onlara o kadar çeşit konulmazmış vs. Vs. Onların çocuğu varmış benim yokmuş (daha nişanlıyimne ara çocuk yapacaksam :)) İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sürü şey. Ne mi yapıyorum gülüyorum geçiyorum. Sonuçta taklitler asıllarını yaşatır ve değil mi :)

aynısı benim başımda da var gıttgımız zaman hıc selam falan vermez kı daha nişanlılar gecen bır aıle yakınımız yemege davet ettı bızı aılece kaynım eltımı almaya gıttı evıne bızde onları beklıyoruz dısarda evlerı yakın geldı neyse hıc ne bana ne anneme slm falan vermek yok ıcerı gırdık yıne konusmuyor bende hıc konusmadım bende anlasamıyorum kendını bır sey sanıyor

Benim eltim bitanedir ya.. Hakkını yiyemem.. Kendi ablam gibi.. Sıkılırsam onu ararım dertleşirim.. Derdimi dinler, sakinleştirir.. Her gittiğimizde ilgilenir, güleryüzünü eksik etmez.. Eşimin tarafından sadece eltim yönünden şanslıyım diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…