- Konu Sahibi naneli_limon
-
Neden eltiler birbirlerini çekemezler? Neden birbirleriyle kıyas içerisinde olurlar? Benim gözlemlediğim hep bu. Bwnim annwmin eltisi annemi hep fazla malıyla kıskandırma derdindeydi nitekim şimdi konuşmuyorlar. Anneme çok zarar verdi. Şimdi bendede var bi tane. Severim kendisini ama hepövünür. Kendisi okumuş ev hanımı yerleşemedi bi yere. Ben öğretmenim. Benim eşimle kazandığımın toğlamını eltimin kocası tek başına kazanıyor. Yani rahat bir hayatı var ve eşinin kazandığı ek gelirlerden de bahsediyor. Yani isterse 1ayda daha fazlasını kazandığından bahsediyor. Sürekli çvünme derdinde. Öğretmen olabilmek için can atıyor ama olmuyor bir türlü. 2.bir üniversiteyi okuma derdinde. Bunu da yapmasının nedeni kwndini yüce göstermwk çünkü toplum içerisinde evhanımıyım demekten utanıyor. Ne gerwk var bu kadar övünmelere anlamıyorum. Evde çok sıkıldığını biliyorum. Çalışmayı çok istiyor. Herhalde çalışsa yanına varılmaz. Sizce bütün eltiler mi böyle?
Neden eltiler birbirlerini çekemezler? Neden birbirleriyle kıyas içerisinde olurlar? Benim gözlemlediğim hep bu. Bwnim annwmin eltisi annemi hep fazla malıyla kıskandırma derdindeydi nitekim şimdi konuşmuyorlar. Anneme çok zarar verdi. Şimdi bendede var bi tane. Severim kendisini ama hepövünür. Kendisi okumuş ev hanımı yerleşemedi bi yere. Ben öğretmenim. Benim eşimle kazandığımın toğlamını eltimin kocası tek başına kazanıyor. Yani rahat bir hayatı var ve eşinin kazandığı ek gelirlerden de bahsediyor. Yani isterse 1ayda daha fazlasını kazandığından bahsediyor. Sürekli çvünme derdinde. Öğretmen olabilmek için can atıyor ama olmuyor bir türlü. 2.bir üniversiteyi okuma derdinde. Bunu da yapmasının nedeni kwndini yüce göstermwk çünkü toplum içerisinde evhanımıyım demekten utanıyor. Ne gerwk var bu kadar övünmelere anlamıyorum. Evde çok sıkıldığını biliyorum. Çalışmayı çok istiyor. Herhalde çalışsa yanına varılmaz. Sizce bütün eltiler mi böyle?
benimde eltimle hiç bir sorunum yok mesafeli ve seviyeli bir iletişimimiz var fakat kayınvalidem ve görümcem sürekli bizi kıyaslayıp duruyorlar.mesela bir yemekten konuşuyoruz ben sevdiğimi söylesem hemen o da seviyor. evle ilgili yaptığım birşeyi anlatsam o da şöyle yaptı diyorlar çok sık oluyor bu her ziyaretimizde gına geldi
eltim yok derdim yok en küçük ve tek oğlan benim ki
ama gelin görünki 3 tane görümcem var
evet bir evin tek geliniyim bende
bende de 2 görümce var
Huuu sana yazdım ilk yorumumu, yeniyim etiketliyemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeni evliydim sanırım
eltim var ebnimde benden 4 yaş büyük ev hanımıydı o zmanlar ve kapalıydı
neyse yavaş yavaş benim tarzımda giyinmeye filen başladı başını açtı hiç. Giymediği pantalonu giydi şimdide işe başladı 1 yıldır falaln çalışıyo ne mutlu banaki iyiki ben varmışım diyorum
neyse işte bu yeni saçını açtığı dönemde hem benim saç rengimden yaptırmaya çalışırdı röfle yaptırsam,röfle
kestirsem,kestirir
tırnaklarımı yaptırsam,ertesi gün yaptırır
bi pantolon alsam etiketi bakar hemen alır
cinlendim iyice
Bir gün işdeyken şeytan dürttü beni
aradım eltimi abla ben saçlarımı çilek kızılına boyamamya karar verdim hafta sonu görüşürsek bakarsın dedim
adım gibi emindim o da boyatacaktı
sonra hafta sonuna yakın kuaför bir arkadaşıma gidip ünlülerinde kullandığı boya gibi geçici spreyler var(tek kullanımlık) onunla baya bir kızıla boyadım
giitik onlara hakikaten oda kızıla boyatmışVe kestirmiş ama nasıl komik olmuş zaten ten rengi koyu kapkara olmuş
o gün orada kaldık sabah saçımı yıkadım ve dedim ki ben deneme amaçlı sprey yaptırmıştım begenmedim eski hali daha ii
eltimdeki ifade
Bendeki ifade
Zırıl zırıl aglamış bi gittikten sonra kv de söledi bana bu yakışmadı nasıl bir ay böle gezicem diye
eşimle 1 hafta karnımız agrıyana kadar gülmüştük
5 yıllık evliyim hala aynı bu arada
Allahtan kışın ne güzel ısıtır onlar keşke bende ısınabilsem dememişBunuda anlatmadan gitmeyeyim.
Geçenlerde kayınvalidemde eltimle karşılaştım. Epilasyon muhabbeti açıldı. Kendisi kumral, ben ise esmerim, çok tüylü müsün dedi. Tüy kelimesi hafif kalır dedim.Keşke benimde öyle olsa dedi Neyin kafasını yaşıyorsun dedim, ama ciddi olduğunu gördüm.
Her şeyi anlarımda bu nedir yaa
Benim eltiminde burnu baya havalarda ornek kv e gittigimiz zaman bagzen o orda oluyor biz iceriye girdigimizde hic ayaga bile kalkmiyor hal hatir da sormuyor okadar yuksek goruyor kendisini. Halbuki ben ondan yas olacak buyugum ve ovunecekde birseyi yok aslinda ama iste kv ile kaynim ove ove bitiremiyorlar tepelerine cikarttilar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?