NEDEN ENGELLESINKI

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Oyu aksamlar bayanlar işin içinden çıkamıyorum özetle anlatayım 10 yıllık evliyim kv son 1 aydır bende sürekli bende kalicak veeltilerim buna tepki gösterdiler bazılarınki sıradan olsada bazısı çok sert tepki verdi kv 75 yaşında 3 ayda bir maaş alıyor kendi evi yok hasta zaten bende allah rızası için bakarım gelsin dedim ve yaşıyoruz sorun 7gak tefek ama küçük eltim geçen kv ile konuşurken neden gittin pişman olursun bakmaz o sana evini dagitma falan dedi zamanında gelinler aramızda konusmustuk tabiki cahillik dönemleri şuanda öyle bir düşüncem yok ve kv dediki ona eee burda bakılmadan sana gelirim kizim dedi oda asla vana misafir olarak gelirsin dedi ve kapattı neyse aradan 1 hafta geçti aradım açmadı mesaj attım donmedi sonra kahve paylaştım satmaktan kv ile kahve keyfi ile sonrasında görmüş o an engellemiş beni bukadar büyük ne sorun olabilirki anlamadim sanki annesi ni aldım elinden anlamadim yani son not kv dedi ona gelirim sizede hayır sen beni değil onu tercih ettin dedi ben okadar kötü bir insanmiyim

Bacim eltinin yasi kucuk galiba.Cocuk gibi kiskanclik yapmis bi de maasini senin alacagin dusuncesi var kafasinda sanirim.
Valla maas ne kadar olsada hele hele senin muhterem kv ni bildigim icin para ile bile sabretmek zor.Eltin bunlarin farkinda olmadigi icin boyle konusmus sanirim.
Biraz buyumesi lazim.Baksada iki gunde geri salar sana zaten

Aynen öyle kuzum kiz bende 1 yaş küçük bide onlar baya zengin ama gözü aç galiba maaşa gerek duyduğunu sanırsam ne bileyim bide işin şakası ne biliyomusun bizim aramızdaki bağ iki kardeşte bağışa bile yoktu nasıl bu hale geldik

Elti olmak siyaset gibi ayni.
Iyi kotu olmasina bakilmaz direk rakibindir...

Allah aşkına kısır gününde dedikodu yapar gibi yazmayın şu konuları. Anlamak için tekrar tekrar okumam gerekti, yine de pek anlamadım.

Eltin bakmak istemiyor ama senin bakmanı da istemiyor. Tek başına yaşasın istiyor doğru mu anladım? Eltin ruh hastası onu eledik.

Siz geçmişte bakmam etmem demişsiniz eltinize sanırım, şimdi cahillik dönemlerimdi diyorsunuz doğru mu anladım? Derdiniz nedir eltinin sizi engellemesi mi, sizin hakkınızda "maaş için bakıyor" diye düşünmesi mi?

Konuda eksik bir şeyler var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…