- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
1. Bana maaş için bakıyor demedi sadece bakmaz dedi 2. Doğru cahillik dönemiydi 3. Evet neden bukadar basit bir konu için engellediAllah aşkına kısır gününde dedikodu yapar gibi yazmayın şu konuları. Anlamak için tekrar tekrar okumam gerekti, yine de pek anlamadım.
Eltin bakmak istemiyor ama senin bakmanı da istemiyor. Tek başına yaşasın istiyor doğru mu anladım? Eltin ruh hastası onu eledik.
Siz geçmişte bakmam etmem demişsiniz eltinize sanırım, şimdi cahillik dönemlerimdi diyorsunuz doğru mu anladım? Derdiniz nedir eltinin sizi engellemesi mi, sizin hakkınızda "maaş için bakıyor" diye düşünmesi mi?
Konuda eksik bir şeyler var bence.
Siz bu çukura düşmeyin diye kayınvalideyi kendi evlerine almaya çalışıyorlar bu devirde kardeş kardeşe bu iyiliği yapmazNasıl yanii
Evet sen onu seçtin (konu sahibini) bana ancak misafir olarak gelebilirsin bakamam demiş.Eltiniz bana misafir olarak gelebilirsin,bakmam mı diyor kv için?
Anlamadım ki olayı ben
Aynen öyle dedi evetEvet sen onu seçtin (konu sahibini) bana ancak misafir olarak gelebilirsin bakamam demiş.
Anam bu bende kalıyor diye engelliyor kusuyorBizim buradalar da kv sende kalsın bana gelmesin kavgası olur
Şöyle acikliyim evde tek kalmaması lazimÖnceden eltilerle konuşurken bakmam demişsiniz cahillik dönemi konuşuyorduk dediğinize göre ama şimdi evinize almanjza anlam verememesi normal değil mi. İstemeyedebilir sürekli o elti açık konuşmuş ve telde bakmaz sana falan dediğini nasıl duydunuz onlar konuşurken kulağınızı mı dayadınız?
Ayrıca o kadar sene nasıl yaşadı tek başına da şimdi yaşayamıyor anlamadım eşyası vardır tutardınız yakında ev kirasını verirdi maaşından fatura falan sizde yemek falan yardımcı olurdunuz. Maaşı için aynı evi kabul ettiğinizi düşünüyorum illa ki o maaş sizin evinize girecek. Nispet yapar gibi de foto koymuşsunuz. Samimi bulmadığı için sizi engellemiş
O da garipmişAnam bu bende kalıyor diye engelliyor kusuyor
Demi ama bide düşün artık bu elimle ilde samimiydikki aramızdaki bağ anlatilmaz şekildeydi son 1 seneye kadarO da garipmiş
Yası kaç bu eltının bence onu biri doldurmuşturDemi ama bide düşün artık bu elimle ilde samimiydikki aramızdaki bağ anlatilmaz şekildeydi son 1 seneye kadar
Parasini sen aliyorsun diye parayi kiskanmislarAnam ne bileyim kimse yuzune bakmazken ben yanima alinca bir kiymetlendi sorma
Anaaa şuan şaşırdım. Kv paylaşılamıyor mu? Ay verin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?