NEDEN ENGELLESINKI

1. Bana maaş için bakıyor demedi sadece bakmaz dedi 2. Doğru cahillik dönemiydi 3. Evet neden bukadar basit bir konu için engelledi

Önceden eltilerle konuşurken bakmam demişsiniz cahillik dönemi konuşuyorduk dediğinize göre ama şimdi evinize almanjza anlam verememesi normal değil mi. İstemeyedebilir sürekli o elti açık konuşmuş ve telde bakmaz sana falan dediğini nasıl duydunuz onlar konuşurken kulağınızı mı dayadınız?

Ayrıca o kadar sene nasıl yaşadı tek başına da şimdi yaşayamıyor anlamadım eşyası vardır tutardınız yakında ev kirasını verirdi maaşından fatura falan sizde yemek falan yardımcı olurdunuz. Maaşı için aynı evi kabul ettiğinizi düşünüyorum illa ki o maaş sizin evinize girecek. Nispet yapar gibi de foto koymuşsunuz. Samimi bulmadığı için sizi engellemiş

Şöyle acikliyim evde tek kalmaması lazim

Bir bakici tutun kendi evinde yalniz kalmasin sorun da cozulur. Hayir bunu nasil sorun haline getirdiniz onu da anlamadim da...
Eltilik nasil bir kurummus yahu. Kv bolusulemeyen kadin olmus sizin hirsiniz yuzunden. Vay anasini sayin seyirciler...

Anaaa şuan şaşırdım. Kv paylaşılamıyor mu? Ay verin gitsin

Koptum sayenizde

Eltinizi es geçin. Esiniz ve diger oğlu olan kayniniz halletsin.

Annelerinin bakimindan ilk Onlar sorumlu evet uygulamada siz baksaniz da devreden çıkın. Beyler halletsin siz ugrasmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…