- Konu Sahibi serdi
arkadaşlar ben burda durup herşeyi anlatamam sonuçta ben eşimin ailesine hiç bir saygısızlığım yada kusurum yok elimden gelenin fazlasını yapıyorum mesela dün benden habersiz eve misafir çağırmuşlar eve bi gittim ev dolu kızdım ama misafir çağırdıkları için bana haber vermedikleri için işten yorgun gelmiş karnım acıkmış yemekten sonra çayın yanına ne verilecek falan filan eğer haberim olsa en azından alışveriş yapardım evde heran hazır bişeyler olmuyor. çalışan bayanlar beni daha iyi anlayacaktır.... herkeze teşekkürler
Canım anlayan anladı seni. Sen takma anlamayan anlamaz. Birde misafir haaaakaydirigubbakcemile
Yuhhhhh yani. Hakkaten işte burda şunu daha iyi anlıyorum sende anlıyorsundur eminim. Annen anneciğin olsa sana bunu yapmazdı işte. Yani bu yaptıkları normal bişey değil. Sen sabırlı olmaya çalış. Eşine anlatırken doğru zamanı yakala. Gerçekten sana hak vereceği konuları söyle. Kovacak hali yok. En azından anlasın seni oda senin içine su serper. Ben yaşadım biliyorum. Öpüyorum :1hug: