- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
Bak valla bir şey içmedim, ruhsal rahatsızlığım da yok. Hayatı uçlarda da yaşamıyorum, fakat bu gece nedense keyfim yerinde, yoksa böyle bir üye değilimdir
Heh bak benim de başıma bir şey gelmişti, bir keresinde bir yerde bir çocukla tanıştım. Tanımıyorum ama bir şey çekti, parfümü güzeldi, güzel gülüyordu, saçları hoştu vs. Tam 3 saat oturup konuşmuşum çocukla, dedim aha prensi bulduk, ama erken konuşmuşum. Ya ertesi günü bekle bari zalimin oğlu, 2 saat sonra mesaj attı. Hafta sonu ev boş
Diyeceğim o ki her yer kurbağa ile dolu, daha çok öpeceksin prensi bulana kadar.
Arkadaslar simdi bi yorum yapcam ortalik karisacak ama yapcam yani.. birincisi barda tanistim diyorsun.. eee hersey ortada.. barda tanistigin birinden hayir gelmezki.. ikincisi barlardan, ve bu tarz mekanlardan hayir gelmez insana..
Onyargiyla alakasi filan yok bunun.. hayata nasil bakalim peki ?? Aaaa ne guzel hos mekanlarda millet birbiriyle tanisiyormu diyelim.. adi ustunde bar iste.. polemige girmek istemiyorum.. benim dusuncem bu sekilde ve inanin benim gibi dusunenlerde cok fazla..Çok ama çok önyargılı bir yorum
Lütfen bu şekilde bakmayın hayata
Arkadasin biri bana onyargilisin dedi.. bilemiyorum artik.. onyargi bunun neresindeyse..ben de aynı şeyi yazdım konu sahibi gayet olgun karşıladı.
Arkadasin biri bana onyargilisin dedi.. bilemiyorum artik.. onyargi bunun neresindeyse..
Aman Allahım tam bir sapıklar sohbet etmişsin onca zaman..Selam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
İşte atarlar canım, 2 saat sonra da atarlar, bak 1 ay sonra da atıyorlarmış. Ne kadar çabuk o kadar iyiZALIMIN OĞLU
bi yerde bi çocukla tanıştıktan 2 saat sonra o köpek sana böyle mesaj nasıl atıyor..
şu erkekleri boğasım var.
Nişanlım hariç diyip hava atasım var hahayt
hı hı görüş canım. sonrada kızlığımı bozdu beni bıraktı gibi bir anda oldu onunla beraber oldum gibi şeyler okuyoruz burda. bizede yazıkSelam bayanlar uzun aradan sonra tekrar konu açmak istiyorum.
1 ay önce barda(mekan) tanıştığımız bir beyefendi, gayet eğitimli saygılı efendi bir insan(dı). 1 ay boyunca neredeyse hergün konuştuk, kendisinden çok etkilendiğimi söyleyebilirim.
birkaç saat önce yine konuşuyorduk sadece fotograf atılabilen bir çeşit uygulama var(snap), bu uygulama üzerinden, aynı anda fotoğraflar atıyorduk. Asla cinsel içerikli foto atmadım sadece yüzüm ve saçlarım gözüküyordu benim attıklarımda. Cinsel konulardan da bahsetmiyorduk. Yüzüm ve saçlarımı beğendiğini birkaç kez ifade ettikten sonra vücudunun alt taraflarının fotoğraflarını atmaya başladı, ilk başta çok garip gelse de yanlış bir şey ifade etmeden atmıştır diye düşündüm.
Sonra konuşmaya devam ediyoruz, birden kendi cinsel organının fotografını attı, bir an şoka uğradım. Sizce erkekler bu hareketi neden yapar? Bu bir taciz değil midir? Çok kez sokakta, toplu taşıma araçlarında tacize uğramış birisiyim ve bu tür durumlar beni gerçekten çok rahatsız ediyor. Hiç bir türlü seviyemi alçaltmadan onun aşağılık hissetmesini sağladım, kendisi birçok kez özür diledi ve aşağılık hissetiğini kendisi söyledi. Bu kadar efendi gözüken bir insan neden böyle bir şey yapar hala aklım almıyor, yüzüme bakıp nasıl böyle hissetmiş olabilir ? Daha önce böyle bir şey yaşadınız mı? Sizce bu kişiyle görüşmeyi bırakmalı mıyım? (şuanda konuşmuyoruz zaten) erkeklerle çok etkileşimde olan biri değilim çünkü çevremdekilerden pek hoşlandığım söylenemez, acaba bu çok yaygın bir şey mi ben mi düşünce olarak çok sığ biriyim?, beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?