- Konu Sahibi sonsuzumdun
onu 5 yıl önce tanıdım tanıdığımda iflas etmiş batmış hayata küsmüş alkolik karısı tarafından ailesi tarafından parası bittiği için terkedilmiş bi erkekti yıllarca onun psikolojisini düzeltmek hayata bağlamak için çaba gösterdim hep çalıştım birgün biz iyi biryere geleceğiz dedim benim senden başka kimsem yok deyip ağlıyordu beni sevdiğini söyleyip yeminler ediyordu yeri geldi bir paket sigarayı paylaştık hep sıkıntı çektik hep bana birgün bunları hatırlayıp gülecez seni öyle bi mutlu edicemki fedakarlıklarını unutamam diyordu onu bir sevgili gibi değilde anne sevgisiyle sever gibi sevip düşünüyordum neyim varsa verdim canımı istese onuda verirdim onun bana sevgisi dışında ettiği yeminler verdiği vaatler dışında hiçbişey olmadı 5 yıl geçti o yine o durumu çok iyi olan insan oldu ama etrafını ailesi yalakaları arkadaş çevresi sardı terketti dediği karısıyla barıştı banada benim için çok fedakarlık yaptın inkar etmiyorum eğer kabul edersen ikinci olarak bi kenarda dur ben senin karnını doyurup bakarım dedi kabul etmeyince ben bir hiç oldum terkedip gitti herşey durumu düzelene kadarmış kendimi aptal kullanılmış hissediyorum ne kadar basit ben bu kadar aşağlık bir insan değilim ama o öyle gördü hem maddi hem manevi herşeyim gitti canım o kadar yanıyorki çok kötüyüm neye üzüleceğimi bile bilmiyorum kaybettiklerimemi o insanı tanıyamamamı duyguduğum o kırıcı sözlerinemi sevdiğim adamın şuan bir başka kadınla gününü gün etmesinemi ben hala onu çok seviyorum söküp atamıyorum içinden o barlarda içki alemlerinde karısıyla gününü gün ediyor benim emeğimle paramla lütf bana bişeyler yazın ihtiyacım var