Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında annelermız yapıyor galıba erkerler yapmaz etmez kızlar yapar eder dıye oysa bu ısın kadın wrkegı yok bence erkeklerde bencıl yetışıyor
anlarlarsa tabiri caizse 'karı kılıklı' olurlar çünkü :1closedeyes:
Benimki bıraksa yine iyi çıkarıp sanki potaya atarcasına bir edayla odada bir köşeye fırlatıyor:mymeka:
ya niye yapıyorsun deyince de ben yarın giycem gene onları diyor
ama tabi atılan o çorapları toplamak bana kalıyor
hatta burda bir konu vardı eşinizden nefret ettiginiz anlar olur mu diye
oraya da yazmıstım cıkarıp fırlattıgı coraplarını toplarken nefret ettigim olmustur diyelaelaelaelaelae
yatak odasının dagınıklıgından da bıktım dün topladıktan sonra akşam isyan ettim bu son toplayışım birdaha eşya görürsem hepsini çöp torbasına doldurup kapıya koyacam akşam alırsın(aynı annem gibi konusuon dedi) cebinden çıkarıp saga sola koydugun çöpleri ve boş sigara paketlerini de aynen ceplerine doldurcam kendin atarsın dedim:mymeka:
bugun baktım gelmiş üstünden cıkanları düzenli şekilde asıyordu:hooray::dance:
ama bakalım kaç gün bole devam edecez
İnsan anlamadığı şeye sahip olamaz... bu sözü çok severim ve sık sık tekrarlarım ama anlıyo mu anlamıyo mu...kafamçokkarıştıanlayıp da anlamaza mı yatıyo çözemedim...fisfisfis
Eşimin çorap konusunda günahını almiym şimdi (tabi bunu daha yeni evli olduğumuz için yapmıyosa ve ilerde ben mantar toplar gibi çorap toplamiycaksam) düzenlidir, çorabını çıkarmakla kalmıyo, bazen bakıyorum elde yıkıyo.."neden yıkıyosun, zaten makinaya atıcaz, ben de çorabımı elde yıkamam ki çamaşır mak.bunun içindir, sepete koy yeter" diyorum... bakalım yaşadıkça görcez...
sızınAmiiiiiiiiiin bacım,
Ama dediğim gibi biz daha 2 aylık evliyiz:asigim:...reklamlar bitsin asıl film başliycak o zaman görcez...a.s