neden erkekler

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
47
683
45
Ağrı
neden erkekler coraplarını çıkarınca çamaşır sepetıne atmazlar
evın bılımum tum odalarına bırakırlar

aslında annelermız yapıyor galıba erkerler yapmaz etmez kızlar yapar eder dıye oysa bu ısın kadın wrkegı yok bence erkeklerde bencıl yetışıyor bu konuda maşallah bneım abımınde çorapları sağda solda her yer ama annem yaptı tabe bırde babam tatlicadiarzu

valla benim koçiş düzenlidir
bana ev işlerinde bile yardımcı olur
işin ucundan tutar azcık buda beni çok mutlu eder
kirlilerini kirli sepetine
temizlerini askısına asar

belkide bekarken tekbaşına yaşadığı için düzenle ilgili sorumluluklar almıştır
çünkü arkasını toplayacak birileri yoktu
düzenli olmayıda prensip haline getirmiş
bazen beni bile kontrol eder burası niye böle şurası olmamış yok öle yok böle
bu huyuda beni çileden çıkarır.

benim kisi erkek degil kadin sanki bu konuda.
kirlilerini kendisi atar camasir sepetine
temizlerini havalandirir sonra askiya asar
bazen kendi ütüsünü kendi yapar ben rahatsiz olunca
ev islerindede yardimci olur benim bitanem sagolsun

Çünkü kadının görevi erkekler gibi sadece işe gitmek değildir..

Kadın hem iyi bir ev hanımı, hem iyi bir aşçı, hem iyi bir temizlikçi, hem iyi bir anne, hem iyi bir eş, hem iyi bir iş kadını, hem iyi bir hemşire vs. vs. vs...............olmak zorundadır....(bu böyle devam eder gider)

Erkekler böyle düşünür işte..

Benimki bıraksa yine iyi çıkarıp sanki potaya atarcasına bir edayla odada bir köşeye fırlatıyor:mymeka:
ya niye yapıyorsun deyince de ben yarın giycem gene onları diyor:kızgın:
ama tabi atılan o çorapları toplamak bana kalıyor:kızgın:
hatta burda bir konu vardı eşinizden nefret ettiginiz anlar olur mu diye
oraya da yazmıstım cıkarıp fırlattıgı coraplarını toplarken nefret ettigim olmustur diyelaelaelaelaelae
yatak odasının dagınıklıgından da bıktım dün topladıktan sonra akşam isyan ettim bu son toplayışım birdaha eşya görürsem hepsini çöp torbasına doldurup kapıya koyacam akşam alırsın(aynı annem gibi konusuon dedi) cebinden çıkarıp saga sola koydugun çöpleri ve boş sigara paketlerini de aynen ceplerine doldurcam kendin atarsın dedim:mymeka:
bugun baktım gelmiş üstünden cıkanları düzenli şekilde asıyordu:hooray::dance:
ama bakalım kaç gün bole devam edecez

Bizimkiler kardes olabilirmi?? Ayni esimi anlatiyosun, hele niye oraya atiyosun camasirlarini diyince yarin giycem demezmi:oklava:
Bana bile karisir yatagi topluyorum sabahlari, ya aksama kadar yokuz aksamda gelip uyuyacaz yine ne gerek varki dertatlicadiarzu
cebinden cikan cøpleride sølemiyorum daha...

Ama mutfakta yardimci olur, misafir gelecekse ev islerininde ucundan tutar sagolsun=) Annesi o konuda tam istedigim gibi yetistirmis:nazar:

İnsan anlamadığı şeye sahip olamaz... bu sözü çok severim ve sık sık tekrarlarım ama anlıyo mu anlamıyo mu...kafamçokkarıştıanlayıp da anlamaza mı yatıyo çözemedim...fisfisfis

bu olabılır anlıyorlar ne ıstedığimizi de anlamamazlıktan gelıyorlar....

Eşimin çorap konusunda günahını almiym şimdi (tabi bunu daha yeni evli olduğumuz için yapmıyosa ve ilerde ben mantar toplar gibi çorap toplamiycaksam) düzenlidir, çorabını çıkarmakla kalmıyo, bazen bakıyorum elde yıkıyo.."neden yıkıyosun, zaten makinaya atıcaz, ben de çorabımı elde yıkamam ki çamaşır mak.bunun içindir, sepete koy yeter" diyorum... bakalım yaşadıkça görcez...

vayy be ne eşler var........rabbım devamını nasıp etsın

çünkü eşlerinin kendilerine hizmet etmesinden hoşlanıyorlar..hissettirmeselerde daha bi erkek havalarına giriyolar.en modern erkek bile böyle davranıyor.erkek erkekliğini bilecek kadında kadınlığını..onlar böyle işte..düz mantık şekerim..fazla yorma kafanı

benim sefgilimde çorabını top yapıp heryere koyordu sehpanın üstüne bile yasakkelime bir gün çıldırdım çamaşır sepetininin dışındaki herşeyi çöpe atıcam dedim sehpanın üstündeki çorabınıda çöpe attım sonra düzeldi çamaşır sepetine atıyor artık :)

Benim sevgilim bu konuda epey yol katetmiş:mymeka:
Adamın çorapları buzdolabında,Mutfak dolaplarında,ayakkabılıkta bulunmuş:roflol:

aynen akşam geliyor salonun tam ortasına bırakıyor.bir gün inat ettim sabah kalktım o çorabı almadım bütün evi toplamama rağmen akşam gelsin görsün anlasın diye ama o ne yaptı akşam geldi diğer çorabınıda çıkarıp bana uzattı al sepete at diye.:oklava:
bu arada evliliğimin ilk senesi çalışıyordum o ilk bir sene eşim ütüsünü bile yaptırmıyordu,allah için yeri geliyor bulaşık bile yıkıyordu çok düzenliydi çok ne olduysa ben işten çıktıktan sonra oldu.şimdi çalışayım diyorum rahata alıştı sanırım çok istiyorsan part tiem bir iş bul bari diyor uyanık..
l:mymeka:

Back
X