Neden esim aksamlari bizimle olmak yerine arkadaslarini tercih ediyor neden neden neden :(

Esim evlendigimizin ilk gunlerinden beri aksamlari arkadaslariyla olmayi cok seviyor önceleri kuserdim ama bu kez de tartismalar basladi simdi önemsemiyormus gibi görünmeye calisiyorum ama bu kez de haftada 2 kez cikiyorsa bu 3 ya da 4 oluyor ona göre cok normal ihtiyaci var doktor kendisi ama ben ümitsizliğe kapildim artik bu böyle surecek galiba cok mutsuzum

:) ilk kez siteyi kullandigim icin pek beceremedim galiba :) arkadas ortami delisi diyebilirim

Benim bir arkadasım var onunki de böyle. Akşam otururlerken mesela arkadası arıyor gel şurdayız diye. Zart diye kalkıp gidiyor.
Zor valla. Değişecek gibi de değil.

Bekar hayatını bırakamamış demek ki.

Benimki de aşırı asosyal yahu. Arada çık yalnız gez, arkadaşlarınla buluş diyorum. Ama evden dışarı adım atmıyor.

4.5 yasinda kizimiz var o yuzen sosyal hayatimiz kisitli ama o yokken de böyleydi suan okulda olmasam aglayacagim uzun zamandir icimde tutuyorum ne yapicam bilmiyorum anneme anlatirdim eskiden bosver birsey deme sonucta cok iyi bi baba falan derdi artik ona da anlatmiyorum üzülmesin diye offf off

Esinle konustunmu peki hic? Acik acik söyle rahatsiz oldugunu.

Esinle konustunmu peki hic? Acik acik söyle rahatsiz oldugunu.
Eskiden söylerdim artik sindim diyebilirim surat yaptigimda o da küstü evde huzur kalmadi simdi eve döndüğünde onu güler yüzle karsilarsam benden iyisi yok kendimi yenilmis basarisiz olmus gibi hissediyorum burasi küçük yer esim tanınıyor kimseyle paylaşılmiyor o yüzden

Zor gercekten sizin küsmenize karsilik onun sizede küsmesi baya bi anormal. Hadi siz haklisiniz o niye küsüyor. Birde sizin istediginiz olsun cikmasin. Siz hep alttan almissiniz sonradan geri adim atmissiniz sanki, oda bu yüzden bildigini devam okuyor.

Battı balik yan gider oldu benimki ama onunla tanistigimda 20 yasindaydim simdi 30 oldum artik eskisi gibi herseye tamam diyemiyorum nasil degisecek bilemiyorum

Günaydın dün esim aksam üstü aradi ve kizi bırakıp cikacagini söyledi (kizimizi krese götürüp getiriyor ) tabi ben bütün gün dolmustum zaten telefonu tamam deyip kapattim ve aglamaya basladim sanirim bir saat agladim onlar eve geldiginde gözlerim kipkirmizi olmustu beni görünce sok oldu birsey yok dedim tabi 8 gibi geri döndü kizi uyuttum beni konusturana kadar sordu sonra hergün cikmiyorum ki erken geliyorum ki sizi ihmal etmiyorum ki diye anlatmaya basladi bu sabah da netten bi cizme almis bana öyle iste biz böyle devam yani siz

Neden esim aksamlari cikiyor

Sizin adınıza üzüldüm ama ben sizin yerinizde olsam.Eşim evdeyken, çocuk da evdeyken eşime derdim ki ben bi avme ye gideyim, ya da arkadaşlarıma uğrayayaım ya da şuraya vs gideyim derdim. Biraz ayna tutun bence. o nasıl davranoyırsa size de öyle davranın. Eğer kanva vs. olursa aldırmayın hiç. O yapınca soru yapmıyo kendine de siz yapınca mı yapacak. Bence sinmeyin ve boyun eğmeyin. Evlilik bu adı altında.

Cok teşekkürler yorumunuz icin aksam cikmam söz konusu bile olamaz kuaföre falan gitmek istedigimde de kizimiza seve seve bakar bu arada 4 aksamdir evde hayret verici bir durum !!!!!

Cok teşekkürler yorumunuz icin aksam cikmam söz konusu bile olamaz kuaföre falan gitmek istedigimde de kizimiza seve seve bakar bu arada 4 aksamdir evde hayret verici bir durum !!!!!
Mesajinizi tekrar okudum da gercekten bunu hemen yapmak istedim o kadar hakediyor ki bunu

Bazi erkekler gercekten disari ortamini seviyor,günün stressini öyle atiyor sanirim cikinca cokmu gec geliyor?yoksa 2 saatte dönüyormu?

Bazi erkekler gercekten disari ortamini seviyor,günün stressini öyle atiyor sanirim cikinca cokmu gec geliyor?yoksa 2 saatte dönüyormu?
Yok yani 10 gibi falan döner bi de etkilendi sanki aglamamdan dedim ya 4 gün oldu evde aslinda biz ailelerimizden uzakta bir sehirdeyiz zaten görüştüğümüz insan sayisi az bari diyorum arada kizla beni alsa gezdirse aksamlari ama yok haftasonunu bekleriz illa ki haftaiçi ya evde ya da arkadaslarliyla

Belkide bu yaptiginin sizi ne kadar üzdügünü simdiye kadar fark etmemisti...4 gündür evde olmasi iyi haber ama bence haftada 1 kere cikmasina izin verin,diger günlerde birlikte biseyler yapin..

Belkide bu yaptiginin sizi ne kadar üzdügünü simdiye kadar fark etmemisti...4 gündür evde olmasi iyi haber ama bence haftada 1 kere cikmasina izin verin,diger günlerde birlikte biseyler yapin..
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin umarim azalir ben icime atardim genelde sanirim anlatmak ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…