:) ilk kez siteyi kullandigim icin pek beceremedim galiba :) arkadas ortami delisi diyebilirimNeden cıkıyor?
:) ilk kez siteyi kullandigim icin pek beceremedim galiba :) arkadas ortami delisi diyebilirim
Esinle konustunmu peki hic? Acik acik söyle rahatsiz oldugunu.4.5 yasinda kizimiz var o yuzen sosyal hayatimiz kisitli ama o yokken de böyleydi suan okulda olmasam aglayacagim uzun zamandir icimde tutuyorum ne yapicam bilmiyorum anneme anlatirdim eskiden bosver birsey deme sonucta cok iyi bi baba falan derdi artik ona da anlatmiyorum üzülmesin diye offf off
Eskiden söylerdim artik sindim diyebilirim surat yaptigimda o da küstü evde huzur kalmadi simdi eve döndüğünde onu güler yüzle karsilarsam benden iyisi yok kendimi yenilmis basarisiz olmus gibi hissediyorum burasi küçük yer esim tanınıyor kimseyle paylaşılmiyor o yüzdenEsinle konustunmu peki hic? Acik acik söyle rahatsiz oldugunu.
Zor gercekten sizin küsmenize karsilik onun sizede küsmesi baya bi anormal. Hadi siz haklisiniz o niye küsüyor. Birde sizin istediginiz olsun cikmasin. Siz hep alttan almissiniz sonradan geri adim atmissiniz sanki, oda bu yüzden bildigini devam okuyor.Eskiden söylerdim artik sindim diyebilirim surat yaptigimda o da küstü evde huzur kalmadi simdi eve döndüğünde onu güler yüzle karsilarsam benden iyisi yok kendimi yenilmis basarisiz olmus gibi hissediyorum burasi küçük yer esim tanınıyor kimseyle paylaşılmiyor o yüzden
Battı balik yan gider oldu benimki ama onunla tanistigimda 20 yasindaydim simdi 30 oldum artik eskisi gibi herseye tamam diyemiyorum nasil degisecek bilemiyorumZor gercekten sizin küsmenize karsilik onun sizede küsmesi baya bi anormal. Hadi siz haklisiniz o niye küsüyor. Birde sizin istediginiz olsun cikmasin. Siz hep alttan almissiniz sonradan geri adim atmissiniz sanki, oda bu yüzden bildigini devam okuyor.
Neden esim aksamlari cikiyor
Cok teşekkürler yorumunuz icin aksam cikmam söz konusu bile olamaz kuaföre falan gitmek istedigimde de kizimiza seve seve bakar bu arada 4 aksamdir evde hayret verici bir durum !!!!!Sizin adınıza üzüldüm ama ben sizin yerinizde olsam.Eşim evdeyken, çocuk da evdeyken eşime derdim ki ben bi avme ye gideyim, ya da arkadaşlarıma uğrayayaım ya da şuraya vs gideyim derdim. Biraz ayna tutun bence. o nasıl davranoyırsa size de öyle davranın. Eğer kanva vs. olursa aldırmayın hiç. O yapınca soru yapmıyo kendine de siz yapınca mı yapacak. Bence sinmeyin ve boyun eğmeyin. Evlilik bu adı altında.
Mesajinizi tekrar okudum da gercekten bunu hemen yapmak istedim o kadar hakediyor ki bunuCok teşekkürler yorumunuz icin aksam cikmam söz konusu bile olamaz kuaföre falan gitmek istedigimde de kizimiza seve seve bakar bu arada 4 aksamdir evde hayret verici bir durum !!!!!
Yok yani 10 gibi falan döner bi de etkilendi sanki aglamamdan dedim ya 4 gün oldu evde aslinda biz ailelerimizden uzakta bir sehirdeyiz zaten görüştüğümüz insan sayisi az bari diyorum arada kizla beni alsa gezdirse aksamlari ama yok haftasonunu bekleriz illa ki haftaiçi ya evde ya da arkadaslarliylaBazi erkekler gercekten disari ortamini seviyor,günün stressini öyle atiyor sanirim cikinca cokmu gec geliyor?yoksa 2 saatte dönüyormu?
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin umarim azalir ben icime atardim genelde sanirim anlatmak ise yariyorBelkide bu yaptiginin sizi ne kadar üzdügünü simdiye kadar fark etmemisti...4 gündür evde olmasi iyi haber ama bence haftada 1 kere cikmasina izin verin,diger günlerde birlikte biseyler yapin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?