Neden esim aksamlari bizimle olmak yerine arkadaslarini tercih ediyor neden neden neden :(

Cok teşekkürler yorumunuz icin aksam cikmam söz konusu bile olamaz kuaföre falan gitmek istedigimde de kizimiza seve seve bakar bu arada 4 aksamdir evde hayret verici bir durum !!!!!

Akşam neden çıkamıyorsunuz anlamadım? Çocuk olduğu için mi? Uani tabi bize düşmez yorumu ama ben sizin yerinizde olsam onun yaptığı gibi yaparım. 2-3 defa onun yaptığı gibi yaparsanız farkına varacaktır. Ama tabi bu eşinizin ne kadar düşenceli ve anlayışlı olmasıyla alakalı

Yani cocukla onu evde birakip aksam avmye mi gidicem arkadaslarimla bu tarz birseyden mi bahsediyorsunuz zaten etrafimda cocuguyla kocasini evde birakip aksam cikabilecek bir kadin tanimiyorum ki yok yani

Yani cocukla onu evde birakip aksam avmye mi gidicem arkadaslarimla bu tarz birseyden mi bahsediyorsunuz zaten etrafimda cocuguyla kocasini evde birakip aksam cikabilecek bir kadin tanimiyorum ki yok yani

Aynen öyle bir şeyden bahsediyorum.hani insan bazen kafasını boşaltmak ister ya, o anlamda dedim. Sizin de buna ihtiyacınız olabilir. Eğer o sizi evde bırakıp arkadaşlarıyla gidebiliyorsa szi neden evde tıkılıp onun yollarını gözlüyorsunuz. Ki bunu sık sık yapıyor demişsiniz. ya da şöyle yapın arada bir eşinize deyin ki ben bu akşam çıkıp biraz gezicem diyin. çocuğunuzla gidebileceğiniz mutlaka bir kafe, avm ya da onun gibi ya da farklı bir yer vardır. O isterse gelsin isterse sizin yolunuzu beklesin.

Lütfen beni yanlış anlamayın ama benim eşim bana bunu yaparsa ben hiç üşenmem onun dışarı çıktığı zamanlarda, o evden çıktıktan sonra onu arardım evde çok bunaldım aldım çocuğu ben de gezmeye çıktım derim.isterse o da gelir. Gelmesse de kendi bilir. Ben çocuğumla gezerim. Sinir oluyorum böyle olunca. Kusura bakmayın eşinizi eleştirmek bana düşmez tabiki ama o istediği gibi gzicek siz ev kuşu gibi onu mu bekliceksiniz...

senin aglamadan etkilendiyse demekki
bugüne kadar anlatmak istedigini tam anlatamamışsın demekki
bu sürede üstüne gitmeye devam et
o olmadıgı zaman sıkıldıgınızı
sizinde dışarı çıkmaya ihtiyacınız oldugunu
onu özlediginizi
beraber vakit geçirmek istedginizi anlatın
beraber dışarı çıktıgınız zaman daha mutlu oldugunuzu hissettirin

Yorumlariniz icin cok teşekkür ederim derdimle ilgilendiniz sagolun kendimi bi dönüm noktasinda hissediyorum sanki bundan sonra ya hep ya hiç olacak gibi zaten neyin var diye sorup duruyor aslinda it gibi biliyor sebebini beni kaybetmeye basladigini hissetsin istiyorum bugün tatil günü bizi memnun etmeye calisiyor çünkü dün aksam yoktu gezdirmeler aksam yemegini ben yapicam demeler falan ama yaninda hissiz bir kadin gezdiriyor

Bir arkadasin yorumu vardi burda bekar hayatini birakamamis diye kafamin icinde zonkluyor o cümle kac gündür ne kadar da dogru ev erkegi olamadi benim esim ve burda benim esim hic gitmez beni birakmaz gibi yorumlari okuyunca o kadar içim aciyor ki bunu haketmeyecek hicbir yonum yok bana göre sadece hata yaptim hemde bastan itibaren uslu kiz oldum ve hic ama hic iyi gelmedi bana

Senin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm, benimde eşimle bu tarz sorunlar var.Oda her akşma dışardadır, ya ek iş ya da arkadaş vs vs.Ne kavgalar ettim, alttan aldım üste çıktım ama bir insan da değişmeyince olmayınca olmuyor.
Yine aynı , yine aynı.Geriye yapılcak fazla birşey kalmıyor, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
Bir kaç arkadaş demiş ki sende al çocuğunu çık gez.Onunda sonu yok ki.Misal ben böyle birşey yapamam.Oturduğum muhit toplu taşıma araçlarına uzak.En yakın a.veriş merkezine bile minibüsle gidilir.Hemde kolay bir yolu da yok.Çocukla gece vakti insanın gözü almıyor.Neler neler duyuyoruz tv lerde.
Evlendik arkadaş çevresi de kalmadı, kalsa bile hergün hergün ne bir yere gidilir nede başka bir şey yapılır.

En güzeli eşine karşına al yaşadıklarını , hissettiklerini en ince ayrıntısına kadar anlat.Ve kurallar getir.Hafta da 2 yada 3 gün çıkabilirsin de, diğer günler benimle ve çocuğumla olmalısın de.Yoksa bu gemi böyle yürümez yavaş yavaş su alıyor de.

Yazık nedir bu bayanların çektiği ya ((((

Sonunda benim durumumda birine rastladım sizin adiniza da üzüldüm bugün okulda arkadaşlarla da konustum bu konuyu ve farkettim ki memleketi disinda yaşayan kadinlar icin daha zor bi durum bu biri diyor ki oh gitsin ne güzel kafa dinlerim diyor bikmis akrabalardan ya benim cat kapi gideceğim bi kardeşim bi kuzenim yokki komsularimda annem yaşında olmuyor yani o 2 3 kez meselesini konusmustum esimle 4 beni aşar demistim gecen hafta 2 kez cikti bakalim bu hafta nasil olacak insallah iyiye gider.....

Allah yardimcimiz olsun cnm eslerimizede akil fikir versin diyelim :)
En iyisi sende kabullencen haftada 2 3kez cikacak. Ustlerine gitttikce dahada fena oluyor ve gene bildiklerini okuyorlar

Allah yardimcimiz olsun cnm eslerimizede akil fikir versin diyelim :)
En iyisi sende kabullencen haftada 2 3kez cikacak. Ustlerine gitttikce dahada fena oluyor ve gene bildiklerini okuyorlar
Evet canim haklisin saldim zaten senin esinde mi balik burcu yoksa bu baliklar arkadaş ortamini cok seviyor da

Yok cnm aslan burcu. Cok haraketli bir kisiligi var ama sadece enerjisini disarda harcar eve gelir hemen uyur.
bende biraktim artik yoksa sinir hastasi olacagim. Seni o yuzden en iyi ben anlarim.

Yok cnm aslan burcu. Cok haraketli bir kisiligi var ama sadece enerjisini disarda harcar eve gelir hemen uyur.
bende biraktim artik yoksa sinir hastasi olacagim. Seni o yuzden en iyi ben anlarim.
Canim valla cok sevindim seninle tanistigima biraz rahatladım cocugun varmiydi onunla oynar mi bizimki kiziyla cok oynar hakkini yiyemeyecegim tek konu bu

Canim valla cok sevindim seninle tanistigima biraz rahatladım cocugun varmiydi onunla oynar mi bizimki kiziyla cok oynar hakkini yiyemeyecegim tek konu bu

Beterin beteri var canım, bunlara da hamd olsun diyelim.Var 4,5 yaşında bir oğlum var.Akşamları oynarlar ama çok kısa.
Ama her hafta sonu gezdirir, isteklerini asla ikiletmez alır.
Yani sorun benim evlilikten beklendim ve eşimin bunu karşılamaması.
Çok mücadele ettim, eskisi gibi değil düzelme oldu.İlk evlendiğimizde daha da kötüydü çoğu şeyi aştık, ama tamda istediğim gibi değil.Bende artık mücadeleyi bıraktım ve kabullendim.Ama tabi zaman zaman bu durumun insanı çileden çıkardığı dönmeler oluyor.Büyük kriz anları yaşıyoruz.(

Anladim canim Allah geçim düzeni versin evet hayaller yikiliyor biraz saniyor ki insan herseyi beraber yapacagiz ama onlar arkadaş ortamini cok seviyor iyi tarafiysa benim gezmeme tozmama harcamama hic karışmaz yakin arkadasimin esi ciddi ciddi ona ikinci bi kadin alacagim ayri ev acacagim falan demis bunlari duyunca halime sukrettim valla en azindan benimkinin tek derdi erkeklerle takilmak baska kadinla değil Allah korusun

rica ederim şuanki durum ne

rica ederim şuanki durum ne
Valla canim ben soguk davranıyorum agladigim gunden beri baya da oldu gecen hafta bir kez cikti bu haftada bakicaz ama yüz vermeye gelmez gibi geliyor bana böyle suratsiz olunca daha iyi oldu anladi isin ciddiyetini galiba ama dedigim gibi cilve isve eglence kalmadi yani

demekki bu dilden anlıyormuş beyfendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…