Erkek İnfertilitesi neden eşlerimiz azosperm' li olabilir....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar benim eşimde azolu..2 yıl önce anatolia da hakan hocada testlerimiz yapıldı.genetik testleri hormonları çok güzel çıktı kanallarıda açıktıı.mikro tese yapıldı ve çok şükür sadece 7 evet 7 sperm bulundu ve 8 hücreli bir yumurtam oluştu .3.günü transfer edildi ve arkadaşlarr şuan 12 aylık dünyalar tatlısı kızımız varr.umarım rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmaz..hepimizin kucagını kendi evlatlarınızı almayı nasip eder

arkadaşlar benim eşimde azolu..2 yıl önce anatolia da hakan hocada testlerimiz yapıldı.genetik testleri hormonları çok güzel çıktı kanallarıda açıktıı.mikro tese yapıldı ve çok şükür sadece 7 evet 7 sperm bulundu ve 8 hücreli bir yumurtam oluştu .3.günü transfer edildi ve arkadaşlarr şuan 12 aylık dünyalar tatlısı kızımız varr.umarım rabbim sizlerinde emeğini boşa çıkarmaz..hepimizin kucagını kendi evlatlarınızı almayı nasip eder

anastasya çok sevindim canım azoyu yendiğinize allah analı babalı büyütmek nasip etsin evladınızı.biz öğreneli 4 sene oldu ama bazı sebeplerden dolayı deneyemedik şansımızı.ama nedense içimde öle bir his varki doktor bize azolu olduğumuzu söyledğiniden beri nedense hiç çocuğum olmayacak gibi gelmedi.sanki evladım olacak gibi hissediyorum belkıde çok istediğim içindir bilemiyorum.rabbim evladınızı size bağışlasın bizlerede en kısa zamanda inş hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlarbi arkadaş eşi azosperm olanlar burada dertleşelim topiğinde demişki
sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
akşamdan beri aklımdan çıkmadı..
lütfen bilgisi olan bişeyler yazabilirmi...

eşimin sperm analizi
total:3000.000
mofoloji:%2
hareketli:0
yavaş hareket:21
yerinde hareket:20
hareket etmeyen:59

eşimin ilk evliliğinde çocukları var, ama sanırım bu değerleri sonradan kazanmış bünyesi çünkü hormonlarına baktırdık, tsh çok yüksek T3 ise düşük,şuan hormon tedavisi görüyoruz 2 aydır tedaviye başladık ve 1 ay arayla sperm analizi yaptırdık sperm 2000.000 na düşmüş morfoloji aynı, benimle aynı durumda olup da bebek sahibi olan var mı artık kıbrısa gitmeye karar verdik ama ben yapı itibariyle çok güçsüzüm depresyona girmekten çok korkuyorum çünkü kolay girip zor atlatıyorum..kısacası çok korkuyorum tüp bebek tutmicak diye sizce bekleyim mi? bitki tedavileri de görüyoruz aynı zamanda kore ginseng, argınmax men, evicap, keçibounuzu, arısütü,,,,,,,,, ne duyduysam yapıyorum sabahtan akşama kadar eşimin peşinde annesi gibi koşuyorum bi de naz yapıyor deli oluyorum gücüm tükendi, bilsem ki sonuç olumlu olcak pes etmem ama önüm aydınlık değil :((((((((((((((

Back
X