Neden evlendi benimle

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
  • Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak

Sürekli dile getirmesi hoş değil dile getiriyosa bile kırmadan söylemeli çünkü fazla kilo sağlığa da Zararlı,çabaladığınızı söylemişsiniz ama eşiniz istediği için değil sizde gerçekten istediğinizi
İçin çabalayın bence en iyisi spora gitmek

Hemen aklınızda sizi aldatıyormuş gibi bir algı oluşmasın. Belki de sizin zayıflamanızı daha sağlıklı olmanızı istiyor da olabilir. Her halükarda zayıflayacaksanız bunu kendiniz için yapın.

Doğal olarak bu tavır karsısında sızin özguvenınız yerle bır olmuştur ister istemez ıncınmışşınızdır.. Eşinizin haksızlık ettıgı kanaatındeyım..metabolızma ile ılgılı bır durum bu üstelik dogum - dogum öncesı ve sonrası derken bu surec kilo almaya meyıllı bır sürec .. Kendını kötu hıssetmeyın saglığınız acısından bır sorun olmayacak sekılde kılo verın.. Esınızlede duygularınızı paylasın sıze hakszlık edıyor

Benim derdime benzer dert... Diyet günlüklerinde konumu bi oku istersen canım. Ne kadar sevseler de Yanlarında güzel kadın istiyor erkekler maalesef. Bizim evliliğimizde de en büyük sorun benim kilom.

yaa en azından eski kilonuza dönmeye çalışın derim.
eşim kilo aldıkça bana göre çekiciliği aynı oranda azalıyor
ister istemez eski halini özlüyorum.
çünkü kafamda "kilo yemekten olur, tutsun kendini madem" gibi YANLIŞ bi fikir var.
aslında sağlık sorunları doğum gibi nedenler çok ciddi nedenler, eşinizin biraz daha anlayışlı olması lazım. diyetisyen yardımı aldınız mı?

Aslında bence olay seni sevmediği ya da aşık olmadığı değil, olay karşısında istediği gibi sevdiği bir kadın görmek.
Biz kadın olarak eşimize müdahale etmiyor muyuz? Bıyık, sakal, top sakal vs bırakmak istedikleri zaman zevkimize uymayan bir şeyse karşı çıkmıyor muyuz?
İlk evlediğin zaman 70 olmanla şimdi 90 olman arasında 20 kilo gibi ciddi bir fark var bence.
70 ken çok gözünü tırmalamıyordur ama şimdi tırmalıyordur gibi...

aynen kızmayın ama bende ıstemem kılo alsın,çekıcılığını yıtırır,iki kişi tanıyorum,evlenmek için kız arıyorlar,aynen şöle sipariş,çok zayıf olcak amaaaaa kılo almaya meyıllı olmasın lütfen,çocuktan sonra falan çabuk kılo alacak bir yapısı varsa istemem...

senin tabirinle sana deli dumrul olduğu zamanlarda da sen zayıf değilmişsin ki

ne bu seni değiştirme çabası dikkat et tabi kg na ama bunu başına kakıp takıntı yapmak neyin nesi

Bende 52 kilo falandim dogum yaptim suan 64 kiloyum esim her zaman cocuk dogurdun o kadar olacak der sadece gorsellik degil yani kadin cocuk doğuruyoruz deforme oluyor vucutlar elbette

Bende hamileligimde yaklasikk 22 kilo almistim 19 kilo verdim 3 veya 4 kilo fazlam var buna ragmen hergün göbegime eliyor eski fizigini özledim diyor .
Erkekler biraz takintili bu konuda , ven kendim icin eski fizigime dönmek istiyorum zaten o istiyor diye degil...

Egolarıyla hareket eden erkeklerin hepsinin gözü dışarıda olur. Sizi beğenmemesinin sebebi bu olabilir.
Bana kızacaksınız belki ama şekilci erkekler böyle oluyor.

Özür dilerim de eşiniz bunu söylerken bir kendine baksın. Sonuçta o kiloyu keyfe almadınız .Ona bir evlât verdiniz.. Eşinizle konuşun sakince. Ve o kiloları eşiniz için degil kendiniz için verin.Sağlığıniz için.

Maasallah ya nasil kilo verdin kac ayda verdin

sevgi olunca ne kilo sorun olur ne çirkinlik .şu yüz nakli olan adamı hatırladımda hemşiresiyle evlenen .kadın ne kadar güzel.adamı ise yemin ederim allah günah yazmasın ama her gördüğümde korkuyorum..bebekleri de olmuş galiba .işte gerçek sevgi bu .bende 1.73 e 85 kiloyum.eşim beni çok beğendiğini söyler hep.evlenirken 65 kiloydum.hiç o günlere dön filan da demiyor.kensdisi hep aynı kiloda ilk günden beri..dış görünüşe önem veren tiplere sinir oluyorum özellikle kocalara ..

Kilo verin, esiniz icin degil kendiniz icin. Bunu sinir bozmak icin soylemiyorum ama 20-25 kilo verilmeyecek kilolar degil, 43 kilo verdim ben ve ben yapabildiysem bunu yapamayacak insan yoktur.
Esim hicbir zaman kilomla ilgili olumsuz elestiride bulunmadi, hatta simdi cok zayifsin diyor ama o zamanlar hic cok kilolusun demedi. Ama onun soylemesine gerek var mi? Aynaya bakinca, otuturken o gobek katlaninca, bir giysi almaya kalkinca nasil bir sorun oldugunu goruyoruz zaten.
Esinize kizmayin ve sizi sevmedigini dusunmeyin, sevmese belki kilonuzu umursamazdi bile, ne diyorsa iliskinizin iyiligi icin soyluyor, bu sizi motive etsin.

Benim esimde kilo almami istiyor. Hamile oldugumu ogrenince iyi bu sayede biraz kilo alcaksin dedi..Toplam 7 kilo aldim, o da dogumda gitti zaten.. Bu erkekleri memnun edemezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…