- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
sevgi olunca ne kilo sorun olur ne çirkinlik .şu yüz nakli olan adamı hatırladımda hemşiresiyle evlenen .kadın ne kadar güzel.adamı ise yemin ederim allah günah yazmasın ama her gördüğümde korkuyorum..bebekleri de olmuş galiba .işte gerçek sevgi bu .bende 1.73 e 85 kiloyum.eşim beni çok beğendiğini söyler hep.evlenirken 65 kiloydum.hiç o günlere dön filan da demiyor.kensdisi hep aynı kiloda ilk günden beri..dış görünüşe önem veren tiplere sinir oluyorum özellikle kocalara ..
Kilo verin, esiniz icin degil kendiniz icin. Bunu sinir bozmak icin soylemiyorum ama 20-25 kilo verilmeyecek kilolar degil, 43 kilo verdim ben ve ben yapabildiysem bunu yapamayacak insan yoktur.
Esim hicbir zaman kilomla ilgili olumsuz elestiride bulunmadi, hatta simdi cok zayifsin diyor ama o zamanlar hic cok kilolusun demedi. Ama onun soylemesine gerek var mi? Aynaya bakinca, otuturken o gobek katlaninca, bir giysi almaya kalkinca nasil bir sorun oldugunu goruyoruz zaten.
Esinize kizmayin ve sizi sevmedigini dusunmeyin, sevmese belki kilonuzu umursamazdi bile, ne diyorsa iliskinizin iyiligi icin soyluyor, bu sizi motive etsin.
- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
sana bun lafları söylediğinde sende kelsın de geç hiç büyütme kafanda üzüldüğünü anlamasın ben herhangı bı eleştırı yaptığında sende kelsın diyorum kel olmadığı halde saçlarına bakmaya başlıyor döküldülermi dıye ben sınır olucam o oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?