Neden evlendimkiiii..:(

off canım senı en bastan bununla korkutmus, sesini kesmiş resmen .. cocugun ıcın,basta kendın ıcın güçlü durman lazım hiç korkma hangı devırdeyız ya, haklarından haberın var mı senın ?? inşallah konu o boyutlara gelmez ama ciddi tavır koyman lazım cunku sen korkup sıneye cektıkce adam normal zannedıyo yaptıklarını tabi.bi durup düşünmesi lazım.. Allah yardımcın olsun canım dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah..

sizin ailenızdendemi korkmuyor

Yok canim nerde babamda mazlum biliyo ondan hic korkmaz ya bunlari yasadigima inanmiyorum bana bu adam sana bunlari yasatcak deselerdi inanmazdim benmle ewlenebilmek icin verdigi mucadeleler aglamalr bayilmalar yani benn basima gelmez demiycen kesinliklee

Saat kac oldu gelmedi nerde napiyor hic bilmiyorum kesin ickili gelir yine

bu adama bır ömür harcanırmı yazık vallahı çocuk ateşlense komşuyamı koşacaksın ne sorumsuz adam bıde çocuğumu vermem faln çocukla bıraksan 1 saatte kafayı üşütür çok severmiş gibi bide tüm sıkıntısı sana acı çektırmek neden böyle yapıyor acabaya

evli bir erkek geceyi dışarıda geçiremez arkadaş
artık bekar değil, annesine babasına hesap vermemiş olabilir sana vermek zorunda
aile ve eş bir mi?
ohh ne ala bekar gibi takılmak. bir de saçma sapan açıklamaları yok mu...deli ediyor insanı.
insan sevdiği birini nasıl evden kovabılır?
bu evliliğin sonu fena! bir şeyler yapmak lazım.
Allah yardımcın olsun.

cnm tabıkıde esıne sorucaksın nerdeydın dıye
bı ınsan nasıl bu kadar degısır hayret ettım
benım esımde pesımden cok kostu bu sekılde degısseydı ne yapardım bılmem
sen ona guven yola cık pasanın yaptıklarıa bak

Bilmiyorum neden bana bunlari yasatiyor 15 yasindaydim bana ilk teklif gonderdiginde ben kabul etmedm kac sene pesimden kostu neler neler yapti hayatinda tek kadin ben oldum sorsan cok sewiyo beni ama neden 3 gunluk dunyada paylasilmasi guzel seyler varken bana bunlari yasatiyor ben hep ozeniyorum cewremdeki ewlilere hafta sonu gelsede beraber bisiler yapalim diye bekliyolar birbirlerini bizimki telefonu calar tamam abi geliyom hopp ortadan kaybolur arayip napiyon hayatim diyince verdigi cewap nolduuu!!!

konuyu baştan sona okudumda işin çok zor

benim kayınpederim de böyle ne ana ne baba dinleyen biri kimseyi takmaz kimseden çekinmez.... evlerden ırak çocukları karısı kardeşleri ne çekmişler adamdan

malesef üzülerek söylüyorum iflah olmaz bu gibi tipler. belki şimdi yoktur ama ileride mutlaka olur canım başka kadınlar. bizim başımızda böyle bir model var çünkü...

allah peygamber sabrı versin canım

adam hırsmı yaptı acaba ben evlenmeden önce çektim oda evlenınce ıntıkammı alıyor

bu arada mahsuru yoksa eşinin yaşını merak ettım

bı ınsanın bırılerınden çekinmesı laım en azından utanması ne bilim saygı duyması lazım böyle hiç kimseden çekinmeyen kişiler erkek akdın farketmez bana tehlikeli gelr

Sadece ne kadar üzüldüğümü paylaşmak istedim,
Bir anne evladını bu hale getirip bu üzgünlükleri yaşatanlar,evladının annesini hiç yerone koyup göüznden yaş akıtanlar bunun hesabını nasıl verecek..
"Of arkadaşım yani madem evlendiğinizden beri böyleydi neden o masum yavruya sahip oldunuz" demiyim bari,,illaki duyarsın,duyacaksın,çünkü en suçsuz ve en masum o..
Eşinin kusura bakma da
1. karıyla kızla da işi olabilir,
2. Para harcama durumunu sen bilirsin kumarı da olabilir
3.Hiçbişeyi olmasa güzelim evladını eşini dışarıda pis ortamlara tercihi bence boşanma sebebi..

Allah yardımcın olsun canım benim,yavruna hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim..

26 yasindaydi ewlendigimizde simdi 28 kendi istedi ewlenmk ben ne guzel calusiyordum isimi arkadaslarimi sewiyordum ewlenelim isi birak diyip durdu

Yok ya ben artık zor evlenirim soğuttu bu kk beni evlilikten.
Eşin bence de hırs yapmış şimdi sana ceza veriyor aklınca.

Amin sagol arkadasim.. Artik karida olsa kumarda olsa uzulmicem birakip giderim en azindan ne oldugunu biliyim bana hic biseyini anlatmamasi yordu beni

aslında aklıma gelen şu oldu; eşinin diğer evli arkadaşları eşlerine hesap vermiyor, kafalarına göre bekar gibi takılıyorlarsa
eşinde onlara özeniyor ve gaza gelıp
bu tarz durumları sana kabul ettırmeye çalışıyor olabilir.
başka bir ihtimal yok.
kafasına göre yaşayan çok evli erkek var çünkü
ve evde bu konuda ona hesap soran bile yok, çünkü alıştırmış.
hee, bir de sevgi sorununuz var.

Son düzenleme:
canım ya çok üzüldüm
bu evililik değil ki böyle evlilik mi olur
bu adamla ne yapsan baş edemezsin sanki seni hiç umursamıyor heralde, ya nasıl adamlar var madem böyle yapcaktın niye bu kızı evlenmeye ikna edip yaktın ki..
valla ben karı kızla işim olmaz kısmına hiç inanmadım, canım bebeğnizi senden alamaz boşansan sana verirler bebeğini
tehdit şekline bakarmısın bebeği kendi alsa napcak oturup evde bebek mi bakıcak ya,
daha ne kadar bu şekilde dayanıcaksın Allah sabır versin ya gerçekten çok üzüldüm yaşadıkların kolay değil

Yok ya ben artık zor evlenirim soğuttu bu kk beni evlilikten.
Eşin bence de hırs yapmış şimdi sana ceza veriyor aklınca.

valla bende burda okuduklarımla gerçeklerle yüzleşip bi türlü sıcak bakamadığım evlilikten buz gibi iyice soğudum....

bu tip konular okuduğumda genelde şöyle yapsan, böyle yapsan diye yorumlar yazıp çözüm üretmeye çalışırım. kesinlikle boşan, evliliğini bitir demem kimseye, hakkım da değildir bilirim ama "sana hesap mı vereceğim" diyen bir adamla, üstelik "6 da çıkıp 11 de gelen hatta ve hatta bazen hiç gelmeyen, sizinle dışarıda gözükmek istemeyen" bir adamla ne kadar devam edebilirsiniz ki? kendinizi daha ne kadar değersiz hissedip, daha ne kadar üzülebilirsiniz ki? yazık değil mi size, yazık değil mi mutsuz geçen günlerinize.. bence eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç yok ona bunu hissettirin ve o yaştaki bir çocuğu boşanırsanız devlet size verecektir. zorla alırsa, kaçırırsa da ona hapis yolu gözükür siz yeter ki mutlu olma yolunu seçin.. çocuğumu düşünüyorum babası annesi ayrı büyümesin istiyorum diyorsanız da emin olun böyle kopuk, mutsuz bir ailenin içinde daha da mutsuz olacaktır çocuğunuz.. ya da bol bol dua edin inşallah değişir eşiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…