- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
karıyla kızla işim olmaz demiş oluyor dıyecek halıyokya ayrıca ne işi çevirecek allah aşkına adam içiyor hangı kanunsuz işi sarhoşken yapıcak
off canım senı en bastan bununla korkutmus, sesini kesmiş resmen .. cocugun ıcın,basta kendın ıcın güçlü durman lazım hiç korkma hangı devırdeyız ya, haklarından haberın var mı senın ?? inşallah konu o boyutlara gelmez ama ciddi tavır koyman lazım cunku sen korkup sıneye cektıkce adam normal zannedıyo yaptıklarını tabi.bi durup düşünmesi lazım.. Allah yardımcın olsun canım dua et hakkında hayırlısı olsun inşallah..Benden napar eder alirmis cocugu bi allahin kulu alamazms..bende hic konusamiyorum agzimi acmamla gozumden yas inmesi bir oluyorr boyle oldugum icin cok rahat bi gece gec oldu saat yine aradim napiyon diye baska bi ile gitmis bursadayim noldu diyo bana lafa bak ya bende gelck diye bekliyom ewde cok degisik ya
sizin ailenızdendemi korkmuyor
Saat kac oldu gelmedi nerde napiyor hic bilmiyorum kesin ickili gelir yine
sanırım ben içtiğini kaçırmışım
flört ederken 5 yıl herşeyi senle yaşayıp evlenince şak diye kesilmesi garip geldi bana. ne farklı ki şimdi evli olmanızdan başka?[/QBUOTE]
O kadar net ki sorun, evli olması.
Adam evliliği kaldıramamış.
Yok canim nerde babamda mazlum biliyo ondan hic korkmaz ya bunlari yasadigima inanmiyorum bana bu adam sana bunlari yasatcak deselerdi inanmazdim benmle ewlenebilmek icin verdigi mucadeleler aglamalr bayilmalar yani benn basima gelmez demiycen kesinliklee
Sadece ne kadar üzüldüğümü paylaşmak istedim,
Bir anne evladını bu hale getirip bu üzgünlükleri yaşatanlar,evladının annesini hiç yerone koyup göüznden yaş akıtanlar bunun hesabını nasıl verecek..
"Of arkadaşım yani madem evlendiğinizden beri böyleydi neden o masum yavruya sahip oldunuz" demiyim bari,,illaki duyarsın,duyacaksın,çünkü en suçsuz ve en masum o..
Eşinin kusura bakma da
1. karıyla kızla da işi olabilir,
2. Para harcama durumunu sen bilirsin kumarı da olabilir
3.Hiçbişeyi olmasa güzelim evladını eşini dışarıda pis ortamlara tercihi bence boşanma sebebi..
Allah yardımcın olsun canım benim,yavruna hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim..
Yok ya ben artık zor evlenirim soğuttu bu kk beni evlilikten.
Eşin bence de hırs yapmış şimdi sana ceza veriyor aklınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?