Neden evlendimkiiii..:(

Yok ya ben artık zor evlenirim soğuttu bu kk beni evlilikten.
Eşin bence de hırs yapmış şimdi sana ceza veriyor aklınca.

Herkezin esi benimki gibi dengesiz olcak hali yok ya benm ablamda ewli cok mutlu esi her hafta sonu gezdirir herseyi beraber yaparlar boyleleride var yani. Hirs yapcaktida niye ewlendi benimle hala gelmedi deli ediyo beni

Arkadaşım ilk olarak eşinin bilmesi gereken çoçuğunu senden asla alamaz
İkinci olarak evliyken de ergen gibi davranamaz.
neden evlendimki? diye soruyorsunya bunun cevabı paylaşmak için
Ama artık paylaşımlar evliliklerde çok farklılık gösteriyor.
Kayınvalideyle aynı evi paylaşanlar
Eşini başka kadınlarla paylaşmak zorunda olanlar
Eşinin parasını ailesiyle paylaşanlar
Bütün bu sorunlar karşısında ezilen büzülen özgüvenini kaybeden herbir problemi çiçnde yaşayıp birgün biteceğini bekleyen kadınlar
.

Son düzenleme:
Herkezin esi benimki gibi dengesiz olcak hali yok ya benm ablamda ewli cok mutlu esi her hafta sonu gezdirir herseyi beraber yaparlar boyleleride var yani. Hirs yapcaktida niye ewlendi benimle hala gelmedi deli ediyo beni

Canım hani genelde kızlara söylenir ya baştan nasıl alıştırırsan öyle gider diye sanırım eşin de bu taktiği uyguluyor. Seni gerçekten kaybedeceğini bir hissetmesi lazım nasıl olur bu bilmiyorum ama seni şimdi elinde görüyor. Sanki hayata dair tek amacı varmış seninle evlenmekmiş o da. Gerisini önemsememiş nasılsa benim artık hem çocuk da var deyip garantiye aldığını düşünüyor seni onu bir ters köşeye yatırmak lazım.

26 yasindaydi ewlendigimizde simdi 28 kendi istedi ewlenmk ben ne guzel calusiyordum isimi arkadaslarimi sewiyordum ewlenelim isi birak diyip durdu

Ahhhh ah neden ve nasıl bunlar yüzünden kendi hayatımızdan vazgeçeriz ki,
Yazık bak..

Amin sagol arkadasim.. Artik karida olsa kumarda olsa uzulmicem birakip giderim en azindan ne oldugunu biliyim bana hic biseyini anlatmamasi yordu beni

Nası anlatsın sana,ne anlatsın,yani bir evli adam dışarılardaysa bunun anlatılacak neresi olabilir,
Kaldı ki bence bazen bazı şeyleri bilmemek daha iyidir..

Topalnıp gitsen de seni evde bulamasa tepkisi ne olur sence,tırsar mı acaba biraz?

Arkadaslarida hep bekarki ve o kadar cok arkadasi varki bi gun biri ariyo diger gun baskasi telefonu hic susmaz karnim burnumda hamilyken bile 12 den sonra geliyordu korkardim tek aglamaktan gozlerim siserdi napcamki ewde kari gibi oturamam ben diyo surekli bide bana kendisi hesap sorarken iyi o sorarmis ben soramazmisim.. Aslinda dugune 2 ay kala biz ayrildik yuzukler atildiydi demekki varmis bi hayir niye geri donuyosunkii dimi!

seni alıp eve koyup sinir hastası etmeyi hedeflemiş heralde bu adam,
bu kadar nasıl bencil olabiliyor insanlar anlamıyorum ya

Gidemem tirsmaz babamin ewine gelip olay cikarir korkarim ben ondan gozu donunce herseyi yapar sahit oldum bazi seylere cok agrasif herseyi beklerim ondan bu yuzden caresizim

Erken cOcuk yapmak en buyuk pismanligim zaten.. Allah eksikligini gostermesin yinede oldu iste bi kere. Esim babasini bile saymiyoki annesinide saymiyo kimseden korkusu yok anliyacaginiz

anasını babasını saymıyor sizi düşünmüyor. en önemlisi yavrusuyla vakit geçirmek yerine dışarda dolanıyor. değişmez arkadaşım olan sana geçip giden yıllarına olur. benim babada böyledi çünkü içkide. annem hep beklerdi. şimdi duruldu ama neye yarar. olan anneme oldu. en güzel zamanı beklemekle acaba sorhoş gelirmi diye düşünmekle geçti. ya böyle gidiceksiniz. yada boşanacaksınız. içki oldumu işin içinde kötüüü.

Gidemem tirsmaz babamin ewine gelip olay cikarir korkarim ben ondan gozu donunce herseyi yapar sahit oldum bazi seylere cok agrasif herseyi beklerim ondan bu yuzden caresizim

Bence senin bu kendi halinde sürekli bi köşede ağlayan halini de fırsat bilip hala anasının evinde ahır gibi girip çıkıyor eve bence..
Hiçbişey de yapamaz,babanlarda da böyle adama kız yok diyen bi kallavi adam olsa bak nası tırsıyor,hiç bişey yapamaz bu tipler..
İyi bi ayar gerekiyor bunlara,
Ha ayardan da anlamazsa o başka,
Ama çaresizim diye düşünme hiç,bu iş illaki ortaya çıkar,niye çaresiz olasın..

1- Evli bir adam kafasına estiği saatte eve gelemez.
Gecikeceğini işinin çıktığını ve o işin ne olduğunu eşşek gibi söylemek zorundadır eşine.
Evde bekleyen bekçi değil nikahlı karındır.
Bunun farkına bilincine varamayacaktı ne diye evlenip yaktı senin başını.
En büyük hayaliymiş .İnsan hayaline canına bunu layık görür mü !
Anasına babasına hesap vermemesi onun problemi seni bağlamaz.
O eve istediği gibi girip çıkamaz.
Orası ev otel değil !
Bu konuda ben senin yerinde olsam eve gelmiyor mu çağırırım çilingir değiştiririm anahtar giremez eve işte o kadar.
Seviyorum diye boyun mu eğecem canım.
Önce o adam olmayı öğrensin baba olmayı öğrensin.
İçkinin esiri olacak madem niye içiyor o zıkkımı.

2-Siz resmen aynı evi paylaşan iki arkadaş gibisiniz sanırım .Yani buradan görünen o.
Ne demek dışarda hiçbirşey yapmıyoruz?
Madem herkes kendi arkadaşlarıyla takılıp alışveriş vs yapacak neden evlenildi ki.
Evlilik birlik beraberliktir can yoldaşlığıdır.
Siz arkadaş olma yolunda hızlı adımlar atıyorsunuz.
Sende sevgi olabilir de eşinde olduğunu hiç sanmıyorum .

3-O seni evden kovarken sen napıyorsun ?
Sineye çekiyorsun sanırım susarak.
Kapı daha orada gitmek isteyen çıkar gider el kadar bebekle nereye gidecekmişsin sen.
Vay dangoz vay...Evire çevire dövmek gerek böylelerini.
Oğlunu almakla tehdit ederken de hiç korkma arkadaşım.
Mahkeme zaten direk anneye veriyor çocuğu.Çocuk reşit olunca da kararı çocuğa bırakıyorlar.
Bu konuda başın dik olsun asla korkma gül geç.
Köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı !
Fazla hayal dünyasında yaşıyor .

Sesimi cikartamiyorum iste korkuyorum ya dedigini yaparsa diye dusunuyorm surekli.. O kadar asabiki kilidi degistirsem kapiyi bile kirar bu sinirini ewlendikten sonra farkettim..

canım peki nolucak böyle hayatın?
korkuyla nereye kadar herşeye tamam mı diyeceksin korkunda
töbe yarabbim Allah'mı sanki napabilir, gelir olay çıkartır ararsın polisi gider
adama bak ya yazık ona ..

Çok üzüldüm senin adına.Allah bağışlasın yavrunda çok küçük.Önemi artık yok ama keşke biraz bekleseydin bebek için.
Hiç bir şey yapamaz hiç bir hakim çocuğu ona vermez.
Boşan boşanma diyemem ama bu psikolojik şiddet altında o yavru sağlıklı büyüyemez Allah sana sabır versin canım.

Hepinize tesekkur ederm biraz rahatladim simdi bebis uyanir yarin neler olcak bakiyim hala gelmedii inat

Sesimi cikartamiyorum iste korkuyorum ya dedigini yaparsa diye dusunuyorm surekli.. O kadar asabiki kilidi degistirsem kapiyi bile kirar bu sinirini ewlendikten sonra farkettim..

Şiddet var mı peki ?

Hepinize tesekkur ederm biraz rahatladim simdi bebis uyanir yarin neler olcak bakiyim hala gelmedii inat

Saat olmuş 3 .Bu saatten sonra gelmiş kaç yazar
Hangi çöplükteyse orada öter sabahleyin de

cevapları okuyamadım üzgünüm ama cnm bnm erkkelerin kusursuz olanı yok onlara görede bizde hata uzarda gider burnunu sürt dicem iice evden kacar benmkide başlarda öleydi mal gibi üzülüodum başına bişi gelir die hep numara sonraları deişmedi tamamen ama benmi alıştm yada deişti sanırım sen ondan soudunu göster ne bilim cok üzüldüm ya aynılarını hissettim cok zaman çnkü( inan çok üzüldüm elinden bişi gelmio insanın ki bi sihirli değneim olsada bu durumlarda kullansam bile diorum( Allah yar ve yardımcın olsun

bu halini öyle iyi anlıyorum ki ablamda aynı durumdaydı resmen bi çıkmazdaydı onunda nişanlıyken sorunları kavgaları başlamıştı bi insan baştan neyse o deyişmiyolar Allah ım herkese hayırlısını versin Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…