Neden evlendimkiiii..:(

Off bilemiyorumki sabh gitsemmi ne yapar gidince acaba?

Öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarınıza,Allah yardımcınız olsun.Eğer bu meseleyi hakikaten çözmek istiyorsanız zorlu bir sürece girmek zorundasınız malesef.Bunu kaldırabilir misiniz bilmiyorum ama kolay halledilemeyeceğini bilmeniz lazım.Gideyim mi demişsiniz.nasıl olsa bir daha kavga edersiniz ve de size yine git der..İşte o zaman alın çoçuğu ve gidin.Doğruca karakola.İşte ondan sonra zaten dananın kuyruğu kopar ve olaylar bir seyre girer.Yeni kanunlara göre sizi evden atma gibi bir lüksü yok.Bakalım polise de atarım atarım ben kimseye hesap vermem diyebilecek mi.Yalnız tabii ki bu yöntem oldukça riskli.Sonuçlarına katlanmayı göze alabilirseniz uygulayın.Bu kadar yüzgöz olunduktan sonra ilişkinin geleceği şüpheli çünkü.Yalnız size bir daha git derse gitmeden önce senin beni evden kovma hakkın yok madem öyle karakola gidiyorum senin hakkından ancak onlar gelir diye tehdit de edebilirsiniz.Onun tepkisine göre de nasıl davranacağınızı belirlersiniz.Bu yöntemde risk te yok.Kökten çözüm için gözü kara olmak zorundasınız malesef.Ama o kadar yeni evlisiniz ki o kıvama gelebildiniz mi bilmiyorum tabi.Allah yardımcınız olsun

kesinlikle boşanma taraftarı değilim ama sonu yoksa sonu acıysa ne yapıcaksın nereye kadar dayanıcaksınız ki
maddi imkanınız varsa en azından bosanmakla tehdit edin derim cekip gidin sizi kaybettiğini anlasın bunu ona yasatın ki anlasın baktınız düzeliyor sans verin düzelmezse zaten yollarınız ayrılmış demektir.
cocugunuz için onu babasız bırakmamak için savasıyorsunuz belkide ama o sizin kadar düşünüyor mu bakalım ?

Düzgün bi yere giden insan 'ben şuradayım' der zaten
Bu izin almak, hesap vermek değil gittiği yeri bildirmektir sadece
Her gün de 11 e kadar ne işi var ve sorulunca neden bu kadar agresif çok enteresan

Sende her akşam 12 de gel, gelip seni evde bulamayınca ne oluyo bakalım.
Alışmış o evde paşa paşa onun keyfinin beklenmesine.

hani eskiden evlenirken sorarlarmış ya içkisi kumarı yoksa verirlermiş kızlarını, o kadar haklılar ki büyükler anlatamam; ne içki nede kumar illeti insanı kolay kolay bırakmıyor, benim babam alkolik ben liseye başladığımdan beri, psikolojik sorunları ve özgüven eksikliği var ayrıca çok iyi bir mesleği var buna rağmen geceleri içer sabah işine gider ikinci evliliği babamın annemi çok üzdü ben biliyorum yaşadım düzelmeyeceğini de biliyorum insan kendi eşini hatta kanını canını çocuğunu dinlemiyorsa diğerleri vız gelir tırıs gider arkadaşım, böyle adamlar alkolik olduğunu ve kumar oynadığını da inkar ederler itibarları sarsılmasın diye halbuki o eşler o çocuklar neler çeker o dört duvar arasında kimse bilmez, böyle insanların inancının çok zayıf olduğunu düşünürüm, Allah a inancı olmayan adam kendini içkiye kumara bu denli kaptırabilir o yüzden bu adamı düzeltmek için harcayacağım ömrü Allah korkusu olan bana da değer veren biriyle geçiririm ben olsam ama düzeltebileceğine inancın varsa senin hayatın tabiki ama senle nerde olduğunu paylaşmaması çok büyük sorun; benim babam aynısını yaptı ve kumarda büyük paralar kaybetti, ruhumuz bile duymadı eve haciz gelene kadar o derece, hala borcum var der para ister acıyorum ve biliyorum ki içki ve kumar borcu ama yüzüne vurmam zaten vurunca da inkar eder, çocuklarının geleceği için sabret desem yalan olur, Allah tan gelene sabredilir ve Allah a kulluk edilir ama kuluna kulluk etmek (köpek gibi davranıyor demişsin ona istinaden yazıyorum) görevimiz değil bence.

Son düzenleme:
allah yardımcınız olsun işiniz çok zor bu içki alışkanlığını evlenmeden önce farketmediniz mi ŞİDDET uyguluyo mu size bunu çok merak ettim. Boşanmakta çare değil ki alıp karşınıza konuşsanız konuşmaya sizi anlamaya yanaşmaz mı .İşimden ayrıldım demişsiniz yeniden bi işe girseniz bebeğinize de anneniz baksa ve durumu tekrar gözden geçirseniz boşanacaksanız bile elinizde işiniz olur en azından.

valla canım senin kocan benim sabah sabah asabi kat sayılarım ile oynadı. 1.si sana dırdırcı diyor ama dönsün bir kendine baksın öncelikle adam gibi adam sözündeki adamlığı öğrensin evine direk karısına eş çocuğuna baba olsun. 2.si elbette ki hesap verecek vermek zorunda artık siz evlisiniz bunu kavraması lazım. 3.sü de git o evden bir süre. paran varsa eğer ailenin yanına bile değil abanta git , Ağva' ya git , ne bileyim İzmir'deysen şirinceye git bir kaç gün kafanı dinle bebeğinle .. kal bi pansiyonda otelde . konuş kocanla da kıymetini bilecekse dön artık bilmeyecekse tatil dönüşü direk babanlara git. paran yoksa da illa ki şehir dışında bir arkadaşın vardır ona git. ama onun bulamayacağı bir yere git

son aylarda burda acilan konulari gördükce zaten evlilikten korkan ben artik hic istemiyorum evlenmek ne oluyorda evlenince bu kadar degisiyor bu erkekler anlamiyorum, anlayamiyorum hayir o kadar yil pesinizden kosmus 5 yilik bi gecmisiniz var pes diyorum. Zaman zaman düsünmüyor degilim evlilik sözlesemesi yapilsa acaba bu erkekler yine böyle davranmaya devam edebileceklerimi diye. Allah yardimciniz olsun güclü durun ona kendinizi ezdirmeyin ve soguk davranin cocugunuza birinin bakma sansi varsa is bulup calismayi deneyin ama ezdirmeyin kendinizi asla insAllah akli basina gelir esinizin ve yuvaniz dagilmaz.

Boyle saygısız, kurnaz, daleveracı, pıslık adamların cogu kere farklı sehırde (tabıkı de yakın ıllerde) dostu oluyor....duymustumda, benden soylemesı, onun hayatında kesın en az 1 kışı var, ztn onun yüzünden de sızden bu kdr soğumuştur ve ondan guc alıyordur...sızı suçlayıp gercegın ustunu ortmeye, uste cıkmaya calısması, konuyu faklı yöne çekmeye calısıp, her fırsatta kavga cıkarması, vıcdansızlıgı, kırıcılığı hep aynı sebepten bence... o ahlaksız kadın da işliyordur onu ve pohpohlayıp ozguvenını yukseltıyordur ...ztn alkolün sonu kat'i surette aldatma ve sıddettır, kacarı olmaz yani..arkasından da sarhoştum oldu kısvesının ardına sığınırlar...

Son düzenleme:

Kendı gıbı kotu ve nıyetı bozmuş arkadaşları var onun...bırbırlerını azdırıyorlardır, ıckı masalarında sunu soyle goturdum, soyle ettımde , bunu da işte skorlarıma ekledim gıbısınden pıs sohbetlerle hava atıyorlardır...bır erkegın cevresı cok onemlı, öz. kotu cevreden (aile, arkadaş) serserı ruhlu, macera arayan, gecıcı hevesler pesınde koşmaya egılımlı gozu dışarıda olanları cook etkılenıyorlar....

Son düzenleme:
canım ilk okuduğumda eşine sinirlendim ama kusura bakmada sende çok korkaksın bir kere eşin çoçuğu alamaz kesinlikle hem alkolik hem sorumsuz. babam bi şey yapamaz demiş o yapamazsa sen yap ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen güçlü olman lazım çocuğun alkolik sorumsuz bir babayla büyümesindense babasından ayrı büyümesi daha hayırlı. Biraz cesur ol azda olsa bu ülkede kanun var polis var ama cesaretim yok gücüm yok diyosan Allah sana sabır versin

içki içiyormuş, geç geliyormuş, böyle aile babası olmazzz!!
bence aile büyüklerinden yardım isteyin elbet bi çıkış yolu bulursunuz ve çocuk için çookk erken davranmışsın..
inşallah başına kötü şeyler gelmeden düzelir eşin.. belki de bi sıkıntısı falan vardır ne bileyim..

Al işte bir ıkı kısılık yalnızlık hıkayesı daha...evet ınsan buraya ıcını döktükçe hafıflıyor bu doğru ancak sızın yuklerınızde cok agırmıs be kardesım...taşınamayacak kdr, netıcede bu evlılıgı sdc sız ayakta tutmaya calısıp sırtlıyorsunuz...bırlıkte yapmaktan keyıf aldığınız hıc 1 seyın olmadgı hıc bır seyın olmadığı, içi bos bır evlılık yani.....konuşmuyor yani karnından konuşuyor kendı cevresıyle konuşup paylaşıyor her seyını...(o cevre ıle kesın hakkınızda konuşup dedıkodunuz yapıyordur, emın olun..)sızı hayatına sokmuyor, sızden ayrı1 hayatı var onun uzun lafı kısası...yoksa aslında en suskun ınsan bıle bırılerıyle 1 seylerını paylaşıyordur...O sdc sızınle konuşmuyor, paylaşmıyor hayatında olan bıtenı, ıcınden gecenlerı....bu arada kım bılır belkı sıze ıcınden kınlenıyor, ofkelenıyor ve bırıkıp doluyordur...ztn anladığım kadarıyla sinirli (gercı ıcenler genelde agresıf olur) dengesız,psıkopat ve bencıl de...ee tabii böyle böyle hep beraber bır uçuruma doğru hızla gıdıyorsunuz..ama her ne kdr sız cocugum var dıye dırensenız de nereye kdr?? sız de o da bır noktadan sonra gozunuzu karartırsınız, ztn o sızı çoktan gözden cıkartmıs gözüküyor, adamın hıc 1 kaybetme korkusu yok...calısmayısınızı da sıze karsı sılah olarak kullanıyordur, kadını ezıp değer vermeyen, sorumsuz zıhnıyetten olduğu da asıkar...pekı onun gelırı nasıl? cunku gordugum kadarıyla ek. durumu ıyı olan adamlar oyle kurulu duzenmıs aıleymıs takmayp cok daha kolay boşanıyorlar, ıcabıında her seyı parayla satın alabıleceklerını dusunup onun gücüne guvenıyorlar...tipik basına gelen her seyı bahane edıp ıcen erkeklerden işte...bır kere ıcen erkekten hayır gelmez..sorunlu, aciz, kısılık ve rusal problemlı ınsan ıcer....cok buyuk ıhtımal ınancsızdır da; ve Allah korkusu olmayandan kesınlıkle her seyı bekle; ne acımaları olur ne ınsanıyetlerı onların...her seyı bır anda yıkıp gecebılırler...zerre pısmanlık da duymazlar...pesısıra ılerı gerı konuşma, ortlalıgı kırıp gecırme yani ancak sıkıntı gelir, onu ceke ceke bır sure sonra sız de bunalıma gırersınız...ayrıca bılmıyorum bana buyuk ıhtımal bır takıntısı vardır gıbı geldı; su anda olmasa da ılerıde başkasıyla dost hayatı yasayıp gunlerce evıne uğramayan adamlardan olma olasılığı kuvvetle muhtemel....bence böyle devam ederek boşuna vakıt kaybediyorsunuz...bu ıs bu gıdısatla er gec bitecek sız de farkındasınız, sızı cocugunuzla yalnız bırakıp cekıp gıdecek...duzelecegını sanmıyorum, sızle evlenmekle basınızı yakmış, 1 kere sıze hıc koca olamamış, olması da cok zor ve kımse de duzelmıyor bana kalırsa..... ama bence sız sırf cocugun hatırına yıne de once onunla konuşup sonra da restı cekın...en azından daha gençken yolun basında basınızın caresıne bakarsınız, aksı takdırde yıllar gectıkce caresızlıgınızı, o evlılıge ıyıce elı mahkum kalışınızı sıze karsı kullanır...kahrınıza kahır eklenir, başka da bır sey degıl...

Son düzenleme:
sorumsuzluğun bu kadarına da pes yani:26:Allah akıl fikir versin eşine sana da bol sabır canım ama bu duruma da ne kadar sabredilir ki
bence ailenle durumu konuşup bir karar ver ailen kocanla konuşsun bir sert çısınlar böyle olmaz desinler belki biraz kendini toparlar

O ali kıran, baskesen, derebeyı gıbı 1 adam ıste..oylelerı kadının lafını dınlemeyı, kadına hesap vermeyı, onu saymayı; erkeklik kaybı, kılıbıklık, kadın kısmını şımartma görürler...kadının karnından cocugu sırtından sopayı eksık etmeyeceksın dusuncesınde örümcek kafa, cahil bır odun işte....senın kocandan adam olmaz, degısecegını hıc sanmam...senı uzmek ıstemem ama bence sen bu sekılde devam edıp daha cok buralarda dert yanarsın gıbı geliyor...aılenın arka cıktıgını da sanmıyorum, ınş. yanılıyorumdur...cunku senın o taraf; kadını saymaz, 2.sınıf adam yerıne koyar,ezer, boşanmış kadına ıyı gözle bakmaz, erkek egemen zıhnıyet vardır oralarda...bır arkadaşımın arkadaşı senın hemsehrın olur bılıyorum o yorenın ınsanını, gercı Anadolu'nun cogu bu kafada yaa....bu ülkede bazı seylerın degısmesı adam olmamız ıcın daha coook fırın ekmek yememız lazım cooooooook....offf offffffff.

Şiddet var mı peki ?

Saat olmuş 3 .Bu saatten sonra gelmiş kaç yazar
Hangi çöplükteyse orada öter sabahleyin de

Yok allahtan siddet uygulamiyo cok asiri kavgalarimizda duvarlari yumruklar ellerini kanatir ama bana vurmaz.. Oda olsa hic duramazdim allah kimseye gostermesin kimseyi caresizde birakmasin.. Gece 4 te geldi yine icmis ayri odada uyudu sabahta kalkip gitti sonra hic bise olmamis gibi msj atiyooo kafayi yedirtck bana yaa..

Madem çocuğuna bu kadar düşkünmüş gece 11 e kadar niye sokağı seçiyor
çocuğunun yanını seçmek yerine?

Yeni de evlisiniz yazık sana ya canım keşke eve vaktinde gelme sorununu
çözmeden çocuk yapmasaydın..

Seni bu şekilde bu evliliğe mahkum ettiğini düşünüp rahatlamış iyice..

Sorun evlenmeniz değil adımlarınız. Hadi evlendiniz, hemen hamile kalmışsınız, üstelik kendi isteginizle. Sevgililik baska seydir, evlilik baska sey. Onu daha tanımadan can havliyle bebeğe ne gerek vardı. Elinizi kolunu bağlar işte böyle.

Gerçi tehditleri boş seyler ama yine de can sıkıntısı işte.

O gec gelmiş sorgulayamamışsınız, içmiş sorgulayamamışsınız. Sonuc; koca bir hiç.

Biraz silkelenip kendinize gelir misiniz lütfen?

Adamın ne halt yediği belli değil. Birini aldatmak için sadece ilişki kurması gerekmez. Bunun hayat kadını vaar, sohbet edeni varr.

içimi erittin valla allah yardımcın olsun canım inşallah düzelir pişman olur allah islah etsin çok dua et bide büyüklerinize söylesen canım en çok kimi sayar sever sözü gecer bide öyle yapsan babası ağbisi annesi falan. bide severek evlenmişsiniz allah doğru yolu gösterir inşallah resimde ne kadar güzelsiniz allah bahtınızı yaşantınızıda güzel eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…