- 19 Şubat 2012
- 485
- 35
- 118
- 51
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
Off bilemiyorumki sabh gitsemmi ne yapar gidince acaba?
Benden napar eder alirmis cocugu bi allahin kulu alamazms..bende hic konusamiyorum agzimi acmamla gozumden yas inmesi bir oluyorr boyle oldugum icin cok rahat bi gece gec oldu saat yine aradim napiyon diye baska bi ile gitmis bursadayim noldu diyo bana lafa bak ya bende gelck diye bekliyom ewde cok degisik ya
Bilmiyorum neden bana bunlari yasatiyor 15 yasindaydim bana ilk teklif gonderdiginde ben kabul etmedm kac sene pesimden kostu neler neler yapti hayatinda tek kadin ben oldum sorsan cok sewiyo beni ama neden 3 gunluk dunyada paylasilmasi guzel seyler varken bana bunlari yasatiyor ben hep ozeniyorum cewremdeki ewlilere hafta sonu gelsede beraber bisiler yapalim diye bekliyolar birbirlerini bizimki telefonu calar tamam abi geliyom hopp ortadan kaybolur arayip napiyon hayatim diyince verdigi cewap nolduuu!!!
Şiddet var mı peki ?
Saat olmuş 3 .Bu saatten sonra gelmiş kaç yazar
Hangi çöplükteyse orada öter sabahleyin de
Benden napar eder alirmis cocugu bi allahin kulu alamazms..bende hic konusamiyorum agzimi acmamla gozumden yas inmesi bir oluyorr boyle oldugum icin cok rahat bi gece gec oldu saat yine aradim napiyon diye baska bi ile gitmis bursadayim noldu diyo bana lafa bak ya bende gelck diye bekliyom ewde cok degisik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?