Al işte kadına şey de bari , sen kimsin ki bir hak iddia edeceksin de tam olsun
Pöf pöf pöf..
on yüz bin milyon kez açılıp da hepsinin aynı sonuçlandığı konuları sanki "karanlık madde" hakkında ciddi bulgular elde etmişcesine bir ciddiyetle savunmak falan filan. İşsizliğin böylesi.
"horoz dövüşü"ne evrilmeyen konularda tam da bunlar oluyor" BDV 'e ilk kez girdiğini ya da gözlem konusunda başarısız olduğunu bu cümle açıklamış aslında.tez yazıyorsan bak bunun üzerine gitmelisin bu kısır bakış açısı sana uzun vadede kaybettirecektir.
Herneyse, biz şimdi bu konuyu ciddiye alıp tartışacağız falan filan birisinin gelip de senin, benim yaşam tarzıma dil uzatmayacağının garantisini verebilir misin? birisinin gelip de "dini inancım gereği nikah yapıyorum, evlenmeden olmaz.böylesi yapanlar zina ederler"diye ortaya kondurup bir başkasının da haklı olarak buna tepki vermeyeceğinin konunun adeta insan haklarına aykırı laflar, yakıştırmalarla ilermeyeceğinin garantisini verebilir misin?Veremezsin? Yahu şöyle bir baktım da, daha senin kendi alıntı yapıp verdiğin cevaplar yargılar nitelikte! önce bir kendine bak?!
Senin tam karşıtın türde konu açanlar da var.Neden flört ediyorsunuz , neden günah işliyorsunuz tandanslı kafalardaki konular..Bence birbirinizin farklı dünya görüşüne sahip kardeşlerisiniz.
inan bu tarz konuları kadınların bulunduğu bir platformda en çok ben tartışmak,konuşmak isterim.Ama adabınca..
Fakat örneklerini görüyoruz.Görmemek için kör olmak lazım.Daha dur konu yeni başladı, akşama kadar buralar karışıp gidecek yani boşu boşuna. He senin de amaç o zaten o başka konu.
Öte yandan bir kazanımı olmayan bir konu?Ben de şöyle sorayım mesela sana ;
bence insan bilinci evrimde trajik biçimde ilerledi.çok fazla bilinçlendik. doğa kendinden bağımsız bir bakış açısı yarattı. bizler doğa kanunlarına göre var olmaması gereken yaratıklarız.belki türümüzün onurlu bir şekilde yapması gereken davranış programlamamızı reddedip üremeyi durdurmak ve hep birlikte soyumuzu tüketerek kardeşçe bu haksızlığa bir gecede son vermektir.Neden intihar etmiyorsun
Bahar Yildirim
? Neden yaşamına son vermiyorsun bu sana toplumun bir dayatması mı..
Velhasılıkelam gereksiz, kendi fikirlerini dikte ettirip karşısındakinin seçimlerine saygı duymayan,neden öyle neden böyle diye sorgulayıp duyan tamam ya çok haklısın evlenmiyim ben o zaman cevabını duymaya odaklı bir konu sahibine sahip, saçma sapan,yobazca bir konu.