Sıcak bakmaz ve gelmez de.Sen git der. Sorunun bende olduğunu üzerine gittiğimi vs düşünüyor. Ben çok yoruldum artık biktim . Ama iki gülse sarilsa her şeyi unutuyorum .Nasıl duruşum olmalı nasıl güçlü bi kadın olurum ?bi aile terapıstıne gıtsenız bırlıkte keske
Siz bir cevap vermemissiniz ama ben cevabimi aldim. Iliskinizin nasil bu noktaya geldigi cok açık.Sıcak bakmaz ve gelmez de.Sen git der. Sorunun bende olduğunu üzerine gittiğimi vs düşünüyor. Ben çok yoruldum artık biktim . Ama iki gülse sarilsa her şeyi unutuyorum .Nasıl duruşum olmalı nasıl güçlü bi kadın olurum ?
sız gıdın terapıste hıc sıkıntı degıl gelmıyorsa fızıkı olarak bulunmasada temsılı olarak yasanılanlar ortada ve sızın tarafınızdan en azından anlatılsın olan bıtenSıcak bakmaz ve gelmez de.Sen git der. Sorunun bende olduğunu üzerine gittiğimi vs düşünüyor. Ben çok yoruldum artık biktim . Ama iki gülse sarilsa her şeyi unutuyorum .Nasıl duruşum olmalı nasıl güçlü bi kadın olurum ?
Karısını döven adamlar da kadının üstlerine geldiğini o yüzden dovduklerini söylüyorlar. Bence karşınıza alıp düzgünce konuşun, şikayetçi olduğunuz şeyleri paylaşın, tekrar aile terapisti önerin, ve bu işin bu şekilde ayrılığa doğru gittiğini kendisine belirtin. Yok buna rağmen sizi dinlemeyip bildiğini okuyosa, ayrılığı bi düşünün derim. Problemi çözmeye gönlü olmayan hatta cozmemek için direkten adamla olmaz çünkü. Bu karşınızdaki sizin sevdiğiniz adam mı gerçekten?Sıcak bakmaz ve gelmez de.Sen git der. Sorunun bende olduğunu üzerine gittiğimi vs düşünüyor. Ben çok yoruldum artık biktim . Ama iki gülse sarilsa her şeyi unutuyorum .Nasıl duruşum olmalı nasıl güçlü bi kadın olurum ?
Ailem 12 saatlik yolda bebeğim 5 aylik daha o yüzden gidemem kiÇok zor durum. Rabbim feraha çıkarsın.covid şüpheniz yoksa biraz ailenize mi gitseniz?Özlesin kendine gelsin
Benimde hatalarım illaki oluyor ama günün sonunda düzeltmeye çalışırım mutlaka.Okurken ben bile şaştım kaldım. İnsan o halden bu hale nasıl gelir? Bu kadar dolandırıcılık yapamaz bence. Onu da bu hale getiren kendini ifade edemediği noktalar birikmiştir.
Ümidi kesmeden evvel bir çift terapistine başvurun mutlaka
"Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " demiş çok tanıdık bir.cumle.Benim için.Sevdiğim için evliliğe devam etmek istiyorum ayrılmak çok zor geliyor .Ama bu şekilde de çok üzülüyorum. Kavgamiz her şeyden çıkabiliyor . Bugün komşunun tabağı vercktm pijama vardı ben verim dedim yok işte öyle mi çıkılır falan diye sert yaptı .Ayarı yok inanın ki hani dese üzerine bisi al yine anlarım. BENI KUMANDA etmesi çok rahatsız ediyor .Her halta direktif veriyor . Önceden ev işine mutfağa yardım ederdi .Bebek bakmaya gorumcem geldi o yardımcı oluyor diye elini ayağını kesti artık. Benim sevdiğim adam çok değişti. Sevgisi mi azaldı? Anlamıyorum. Şu cümleyi kuruyor son zamanlarda "Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " bu ne demektir ya
Bilmiyorum ki benden sıkılmıştır belki de"Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " demiş çok tanıdık bir.cumle.Benim için.
Bu adam sıkılmış ama neyden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?