Neden evli oldugumu sorgulamaktayim

Myloves

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
87
133
13
33
Eşim o kadar değişmeye başladı ki... Nişanlı iken tapan adam,grip olduğumda gözleri falan dolardı.Hep mutlu etmeye çalışırdı. Kendimi dünyanın en şanslı insanı olarak görürdüm. 1,5 Yıllık evliyiz .Sürekli kavga ile geçti. Artık hasta olsam da kalbim kırılmış olsa da pek umursamıyor.Ikimizde stresli işte çalışıyoruz. Onu aramamdan bile rahatsız oluyor .Yoğunum vs diye terslemeye basladi.Halbu ki aynı işinde önceden olsa kendi merak ederdi .Evlendigime de pişmanım. Mal gibi bi lohusalok gecirdim .Cok zayiftim cok kilo aldim 15 kilo fazlam var beni kilomdan dolayi hor gormeye basladi.Saygi duymadigini fark ediyorum.Cinselliktede opusme vs bisi yok direk o is olsun bitsin .Bende istemiyorum artik .Ailesi ile ilgili de sikintilar yasadim,esim arada diye kimsenin kalbini kırmamaya calistim ama hak edene hakkettigi gibi davranmak gerekmis .Ben evlendigime cok pismanim benim kendime yetebilmm gerek bunu nasil basaricam ? Bir de ben kirildigimda gonul almak gibi derdi olmayan bi adama nasil davranilir? Isten gelir yemegjni tv karsisinda yer hic sohbet muhabbet yok bi ilgilnme vs olmaz.Tv izlerkn ben giderim yanina boyle sacma sapan tek duze bi hayatimiz var ve disariya karsi o kadar merhametli iyi niyetli ama evde bana karsi ilgisiz . Ne yapmam gerek ?

Evliliğe devam etmek istiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Kendinize o olmadan da hayattan zevk alacağınız bir dünya kurun, sizi mutlu edecek uğraşlarınız olsun.
Evlilik sizin için tahammül edilmez boyuttaysa evlilik terapisini düşünebilirsiniz.
Her ilişki inişler çıkışlar yaşar. Umarım toparlarsınız.

Sevdiğim için evliliğe devam etmek istiyorum ayrılmak çok zor geliyor .Ama bu şekilde de çok üzülüyorum. Kavgamiz her şeyden çıkabiliyor . Bugün komşunun tabağı vercktm pijama vardı ben verim dedim yok işte öyle mi çıkılır falan diye sert yaptı .Ayarı yok inanın ki hani dese üzerine bisi al yine anlarım. BENI KUMANDA etmesi çok rahatsız ediyor .Her halta direktif veriyor . Önceden ev işine mutfağa yardım ederdi .Bebek bakmaya gorumcem geldi o yardımcı oluyor diye elini ayağını kesti artık. Benim sevdiğim adam çok değişti. Sevgisi mi azaldı? Anlamıyorum. Şu cümleyi kuruyor son zamanlarda "Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " bu ne demektir ya

bi aile terapıstıne gıtsenız bırlıkte keske
Sıcak bakmaz ve gelmez de.Sen git der. Sorunun bende olduğunu üzerine gittiğimi vs düşünüyor. Ben çok yoruldum artık biktim . Ama iki gülse sarilsa her şeyi unutuyorum .Nasıl duruşum olmalı nasıl güçlü bi kadın olurum ?

Siz bir cevap vermemissiniz ama ben cevabimi aldim. Iliskinizin nasil bu noktaya geldigi cok açık.

sız gıdın terapıste hıc sıkıntı degıl gelmıyorsa fızıkı olarak bulunmasada temsılı olarak yasanılanlar ortada ve sızın tarafınızdan en azından anlatılsın olan bıten
terapıste sadece bız sorunlu oldugumuz ıcın gıtmeyız bırılerı sorun yasadıgı zamanda nasıl cozebılırım dıye gıderız
ben sızın yerınızde olsam kendım gıderım terapıstle herseyı konusurum terapıst belkı esınızle gorusmek ısteyecektır sıze bazı yollar sunacak aklınıza gelmeyen veya gormedıgınız bazı noktalara degınecektır ınanın faydası olur
küslüğü uzatmak ıstememek kotu bırsey degıl zayıflık degıl esınız kendı hatalarının farkında degıl cunku bunu ona ogretmemısler , ne gorduyse nasıl bır evde buyuduyse onu yansıtıyor suan. ıcındekı hayvansı dürtüler gun yuzune cıktı ve bununla nasıl bas edebılecegınızı gercekten terapıst bılır

Karısını döven adamlar da kadının üstlerine geldiğini o yüzden dovduklerini söylüyorlar. Bence karşınıza alıp düzgünce konuşun, şikayetçi olduğunuz şeyleri paylaşın, tekrar aile terapisti önerin, ve bu işin bu şekilde ayrılığa doğru gittiğini kendisine belirtin. Yok buna rağmen sizi dinlemeyip bildiğini okuyosa, ayrılığı bi düşünün derim. Problemi çözmeye gönlü olmayan hatta cozmemek için direkten adamla olmaz çünkü. Bu karşınızdaki sizin sevdiğiniz adam mı gerçekten?

Okurken ben bile şaştım kaldım. İnsan o halden bu hale nasıl gelir? Bu kadar dolandırıcılık yapamaz bence. Onu da bu hale getiren kendini ifade edemediği noktalar birikmiştir.
Ümidi kesmeden evvel bir çift terapistine başvurun mutlaka

Benimde hatalarım illaki oluyor ama günün sonunda düzeltmeye çalışırım mutlaka.

Ben olsam, önce onunla konuşurum ve onun iyi taraflarını, hoşuma gittiği taraflarını söylerim ve iyiki benim eşimsin derim. Ama güzel huzurlu bir atmosferde. Çocuk uyurken, siz başbaşa. Sonra, yalnız şunu şunu yaparsan çok kırıyorsun beni, de. Ama terapist gidersen, daha iyi tip verir umarım.

"Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " demiş çok tanıdık bir.cumle.Benim için.
Bu adam sıkılmış ama neyden ?

Sanki siz lohusalığı atlatamamışsınız hala adam aynı adam sonuçta

Söylediklerinizde cook haklısınız. Şimdi online aile terapisti arastiryorum. Ruh saglium için ciddi anlamda gerekiyor . Artık kendi dünyama bakmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…