Neden evli oldugumu sorgulamaktayim

Ahhh ahh sadece bu kadar da değil kendisinden hakaretleri den dayağından ailesinden isteklerinden kurtuldum ama üzerimde öyle bir enkaz bıraktı ki o nefes aldığı müddetçe ben huzurlu uyayamayacagim

Zordur o ani beklemek. Siz yinede iyilesmeye odaklanin. Sizden yeterli kadar zaman caldi o herif

Onlar boşandı mı yaaa ??? Çok şaşkınım...

Zordur o ani beklemek. Siz yinede iyilesmeye odaklanin. Sizden yeterli kadar zaman caldi o herif
Haram zıkkım olsun her anım saniyem emeğim bana kalkan elleri kırılsın inşallah Allah sorsun hesabını ama içim soğumuyor işte kötülere bişey olmuyor yine yanan yıkılan hayatı biten perişan olan benim

Ahhh ahh sadece bu kadar da değil kendisinden hakaretleri den dayağından ailesinden isteklerinden kurtuldum ama üzerimde öyle bir enkaz bıraktı ki o nefes aldığı müddetçe ben huzurlu uyayamayacagim
Kıyamam
Çok üzüldüm size zamanla hersey yoluna girer sadece biraz toparlamaya ihtiyaciniz var
Ve unutmayın hicbirsey hickimsenin yanına kar kalmaz oda çok ağır odeyecektir!!!

Dilime en ağır hakaretler geliyor ama o insan musvettesine hakaretler bile hafif kalır. ..

Amiiin.
Yok hayır oluyor gayette oluyor

Karsiniza alin konusun.
Insanlar konusa konusa anlasir.

Beni kimsesiz gördü sahiplenen yok karşısina dikilen yok ezdi de ezdi ben kendime sahip çıktım yine ben suçluyum herkesin gözünde ama Allah görüyor Rabbim bana sahip çıksın benim hesabımı o sorsun

Beni kimsesiz gördü sahiplenen yok karşısina dikilen yok ezdi de ezdi ben kendime sahip çıktım yine ben suçluyum herkesin gözünde ama Allah görüyor Rabbim bana sahip çıksın benim hesabımı o sorsun
Sen o insanlara bakma canım bir insanı yargılamak kadar kolayı yoktur ama vebalini dusunmezler Allah herseyi görür her hesabida sorar

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu olaydan sonra konuşmadım ama evide ihmal etmedim.yemek yaparken kapı çalındı cicek sepetinden cicek gondermis çikolata ile birlikte neyse akşam geldi yemeği yedik.Özür diledi şuan iyiyiz . Sabah ta kahvaltı hazırladı ise gitmeden inşallah bu şekilde devam edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…