Çok konuştum. Güzel söyledim olması bağırdım olmadı ağladım olmadı öfke kontrolsuzlugu yaşadım olmadi.Ben olsam, önce onunla konuşurum ve onun iyi taraflarını, hoşuma gittiği taraflarını söylerim ve iyiki benim eşimsin derim. Ama güzel huzurlu bir atmosferde. Çocuk uyurken, siz başbaşa. Sonra, yalnız şunu şunu yaparsan çok kırıyorsun beni, de. Ama terapist gidersen, daha iyi tip verir umarım.
Sevsem de beni sevmeyen bir adamla devam edemezdim diye düşünüyorumSevdiğim için evliliğe devam etmek istiyorum ayrılmak çok zor geliyor .Ama bu şekilde de çok üzülüyorum. Kavgamiz her şeyden çıkabiliyor . Bugün komşunun tabağı vercktm pijama vardı ben verim dedim yok işte öyle mi çıkılır falan diye sert yaptı .Ayarı yok inanın ki hani dese üzerine bisi al yine anlarım. BENI KUMANDA etmesi çok rahatsız ediyor .Her halta direktif veriyor . Önceden ev işine mutfağa yardım ederdi .Bebek bakmaya gorumcem geldi o yardımcı oluyor diye elini ayağını kesti artık. Benim sevdiğim adam çok değişti. Sevgisi mi azaldı? Anlamıyorum. Şu cümleyi kuruyor son zamanlarda "Benim sinirim sevgimin önüne geçiyor " bu ne demektir ya
Ozaman siz hersey denemişsiniz, terapist iyi yardım eder umuyorum.Çok konuştum. Güzel söyledim olması bağırdım olmadı ağladım olmadı öfke kontrolsuzlugu yaşadım olmadi.
Bu da normal bir tutum değilNişanlı iken tapan adam,grip olduğumda gözleri falan dolardı.Hep mutlu etmeye çalışırdı.
Af buyrun ama niye dayağı yiyip oturuyorsunuz?Bu erkekler neden böyle evlendikten sonra değişiyor ben bir türlü anlamıyorum herşey elde edene kadar... Sonra sıkıldım bunaldım üzerime geliyorsun bla bla ağlarsın umrunda olmaz üzgün olursun farketmez bile kırdığını alındığını anlamaz.. tek bildikleri yemeklerini ver çamaşırlarını yıka kadınlık görevini yao robot gibi mi görüylar bizi ne değişiyor anlamıyorum hiçte anlamayacağım tek istediğimiz biraz sevilmek biraz ilgi biraz farkedilmek ama yokmuşuz gibi davranıyorlar sonrada suçu bize atıyorlar çok üzerime gelme çok darlama çok konuşma ve bunu o kadar güzel yapıyorlar ki insan gerçekten kendi suçlu hissediyor ben ilk dayak yedim bir hafta utancımdan evden çıkamadım hep ağladım boşanmaya kalktım sonra affettim ki daha beter oldu bu sefer her gün şiddet a desem yıkıp döküyor çeneni kapat konuşma çeneni tutmazsan dayak yersin diye bende konuşmaya korkar oldum inandım ona sonra ne oldu ? Konuşmuyorum diye dayak yedim.. bir Sabah kahvaltı diye tutturdu hazırladım masaya oturmadan ben çıkıyorum dedi bende cevap vermedim , bu sefer cevap vermedim diye dayak yedim yani hep Bir bahaneleri hep kendilerini haklı bulmaları var
Bu erkekler neden böyle evlendikten sonra değişiyor ben bir türlü anlamıyorum herşey elde edene kadar... Sonra sıkıldım bunaldım üzerime geliyorsun bla bla ağlarsın umrunda olmaz üzgün olursun farketmez bile kırdığını alındığını anlamaz.. tek bildikleri yemeklerini ver çamaşırlarını yıka kadınlık görevini yao robot gibi mi görüylar bizi ne değişiyor anlamıyorum hiçte anlamayacağım tek istediğimiz biraz sevilmek biraz ilgi biraz farkedilmek ama yokmuşuz gibi davranıyorlar sonrada suçu bize atıyorlar çok üzerime gelme çok darlama çok konuşma ve bunu o kadar güzel yapıyorlar ki insan gerçekten kendi suçlu hissediyor ben ilk dayak yedim bir hafta utancımdan evden çıkamadım hep ağladım boşanmaya kalktım sonra affettim ki daha beter oldu bu sefer her gün şiddet a desem yıkıp döküyor çeneni kapat konuşma çeneni tutmazsan dayak yersin diye bende konuşmaya korkar oldum inandım ona sonra ne oldu ? Konuşmuyorum diye dayak yedim.. bir Sabah kahvaltı diye tutturdu hazırladım masaya oturmadan ben çıkıyorum dedi bende cevap vermedim , bu sefer cevap vermedim diye dayak yedim yani hep Bir bahaneleri hep kendilerini haklı bulmaları var
Hala oturuyorum demedim ki çıkıp gitmedim uzaklaştırma aldım o gitmek zorunda kaldı avukat tuttum bosaniyoruz sadece üç ay süren bir evlilik.. sadece örnek vermek istedim şimdi dışardan bakınca ne kadar saçma mantıksız duruyor ama insan o evin içindeyken o adamla yaşarken her gün aynı şeyleri dinleyince gerçekten sorun kendisinde gibi hissediyorAf buyrun ama niye dayağı yiyip oturuyorsunuz?
Hadi diyelim ilkini affettiniz.
Arkası gelince niye çıkıp gitmiyorsunuz?
Böyle bir evlilikten ne bekliyorsunuz?
Adam gittikçe azıtıp dayakla yetinmez ve canınıza kastederse diye korkmuyor musunuz?
Şu yazdıklarınızı bir daha okuyun...
Evliliğimizin tan birinci ayında başladı.. ikinci evliliğim diye biraz tavır yaptım özür diledi ağladı zirladi bir daha olmayacak diye ama maalesef böyle devam etti dediğim gibi o kadar saçma sapan bir duruma soktu ki beni ben dayak yemeyi hakediyorum gibi hissettim bir ara ilk başta yeminler eden adam bu sefer her yaptığına bir bahanesi vardı darlama sorgulama cevap verme vs vs bir buçuk ay böyle geçti tabiki bitti.. ama bende bittimBosanmissinizdir insallah
Evliliğimizin tan birinci ayında başladı.. ikinci evliliğim diye biraz tavır yaptım özür diledi ağladı zirladi bir daha olmayacak diye ama maalesef böyle devam etti dediğim gibi o kadar saçma sapan bir duruma soktu ki beni ben dayak yemeyi hakediyorum gibi hissettim bir ara ilk başta yeminler eden adam bu sefer her yaptığına bir bahanesi vardı darlama sorgulama cevap verme vs vs bir buçuk ay böyle geçti tabiki bitti.. ama bende bittim
Ahhh ahh sadece bu kadar da değil kendisinden hakaretleri den dayağından ailesinden isteklerinden kurtuldum ama üzerimde öyle bir enkaz bıraktı ki o nefes aldığı müddetçe ben huzurlu uyayamayacagimKurtulmaniza sevindim. Düsünsenize ömrünüzde böyle gecebilirdi. Psikolojik destek aliyormusunuz? Iyi gelir muhakkak. Toksik veya siddet iceren iliskilerden sonra insanin kendine gelmesi sürüyor baya. Insallah bundan sonra cok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?