neden evliliğe yanaşmıyor ?

Yaşı kaç ?
İşi gücü var mı ?
Geleceğe dair planları neler ?
Konuda detay yok neye göre yorum yapalım ki ?

Evlilik basit birşey mi? Koskoca bir sorumluluk. Ben insanı mutlu kıldığına da inanmıyorum. Çünkü insan değişken ve nankör bir varlık. Bir hevesle evleniyorlar. Yok evlilik yıllandı monotonlaştı deyip boşanıyorlar. Aldatıyorlar. Sırf insan böyle şeylere maruz kalmamak için bile evlenmez.

cok karmasik bi soru hic bisey anlatmamissiniz
kac yasindan ne is yapiyor kac yildir berabersiniz bunlae hepsi birer etken olabilir

Eski konularınıza baktım.Asıl sizin yanaşmamanız gerekir evliliğe.İnişli çıkışlı bir ilişki.Kızlarla görüşmelerden rahatsızlık.Kayınvalideyle dipdibe oturma.Sürekli bir bocalama içindesiniz.Bu durumda siz neden evlilik konusunda bu kadar ısrarcısınız?Gelecekte mutsuzluk var diye bağırıyor ilişki çünkü.

Eski konularınıza baktım.Asıl sizin yanaşmamanız gerekir evliliğe.İnişli çıkışlı bir ilişki.Kızlarla görüşmelerden rahatsızlık.Kayınvalideyle dipdibe oturma.Sürekli bir bocalama içindesiniz.Bu durumda siz neden evlilik konusunda bu kadar ısrarcısınız?Gelecekte mutsuzluk var diye bağırıyor ilişki çünkü.
bu o değil

Bir çok haklı nedeni olabilir. Bunları bilmeden yorum yapmak yanlış olur.

Hazir degildir.ben ilk evliligimde cok hazir hissetmiştim simdi 6 yildir hazir degilim diyip durdum erkek arkadasima adam eee artik yeter hazir hisset diye isyan ettide ehh iste biraz olur dedim.
Beyinde hazir degilse evlilige para pul is guc olsada olmuyor

Back
X