Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende düşünmedim değil :)Evlidir
Şaka bir yana (ki böyle bir ihtimal de olabilir) sevmek evlilik için yeterli değildir. Maddiyat, zaman, güven, cesaret ister..
Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok.
yaşlar kaç?maddi durumu iyi değil evet
bende düşünmedim değil :)
beni en çok etkileyen kısmı zaten ilgisi sevgisi merhameti aşkı... olduŞüphen varsa üstüne git.
Burada çoktur 'adam evliymiş' diye konu açan
Bir de önünü ardını iyi düşünmek gerekiyor. Bizim Türk kızları genelde erkek merkezli düşünür. Biraz kendi isteklerini düşün. Karşı taraf bunları karşılayabilecek birikime sahip mi? Birikimden kastettiğim sadece maddiyat değil. Görgü, ilgi, merhamet vs.
Ben mesela erkeğin merhametli olmasının çok önemli olduğunu öğrendim evliliğimde. Eşimin benim çabalarımı görmezden gelmemesi, yardımda bulunması, evde öküz timsali takılmaması çok önemliymiş. Bunlar hep önceden belli olur tavırlarda.
5 ay kısa bir süre tanımak için. Biraz daha gözlemle. Senin yararına..
Korkuyordur belkiçok seviyorum diyor ama evliliğe yanaşmıyor.
seven insan neden evliliğe yanaşmaz?
haklısınEski konularına bakınca , bir ilişkin varmış 3 yıl sürmüş , geçen sene yine bir ilişkin varmış evlenmediği için ayrılık kararı almışsın , bu yıl aynı zamanlarda yine bir ilişkin olmuş şimdi yine sorguluyorsun. Evlenmeyi istemen en doğal hakkın kimse bu konuda seni yargılayamaz ama totalde bizim bildiğimiz 3 ilişki ve aynı sonla bitmiş. Burada hatalı olan sensin daha başında diyeceksin ben evlilik niyetiyle seninle görüşürüm , derdim gezip tozup eğlenmek diil! Birbirimizi tanırız uyuşursak evlilik olur anlaşamazsak herkes kendi yoluna. Kartları en başında masaya yatırman lazım adam çekip giderse kurtulmuş olursun , bir şey çok uzayınca pek sağlıklı olmuyo diye düşünüyorum bence toplamada 1 yıl flört edilmeli. Evlenmeye hazır sorumluluk sahibi olan sevgi dolu olan milyonlarca erkek var. Ne istediğini bilmeyen erkeklerle vakit kaybına gerek yok.
Konu sahibesi ayrıntılı yazsan biz yorumcular daha sağlıklı yorum yapma şansına sahip olucaz![]()
haklısın
3 değil 2 kişi
diğeriyle ayrıldım
bunuda tanıyorum tam olarak evlilik kararı vermiş durumda değilim şuan
ama bana evlilik düşünmüyorum deyince soğudum açıkcası