Öncelikle cevap yazıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. Ben yumurta takibi yaptırdım adet düzensizliği, tüylenme, hormon bozukluğu ya da herhangi bir sebep yokken sağ yumurtalıkta, sol yumurtalık normal ama yumurta istenen boyuta geçmiyor 12 mm de kaldı.. Klomen E başlayacaktım doktor eşimden test istedi sperm testi.. Sperm sayısı 11.200.000 totelde 54.000.000 ileri hareket 9, yerinde 25. Üroloji doktoru varikosel teşhisi koyunca eşim mikrocerrahi yöntemi ile tek taraflı ameliyat oldu 1,5 ay geçti martta sperm testi tekrarlanıp değişime bakılacak.. Bu arada 1,5 yıllık evliyim ilk iki ay dışında korunmadık.. Benim yumurta tedavin için eşimin değerlerinin normale gelmesini bekliyoruz.. Ama korku, kaygı had düzeyde bendeAmin arkadaşım. Ben de bilirim yakınının hamilelik haberini aldığında duyduğun sevinç ve üzüntü karışımı duyguyu. Sen ve eşin kontrollerden geçtiniz mi? HSG, AMH testi, hormon-sperm testi filan?
Öncelikle cevap yazıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.. Ben yumurta takibi yaptırdım adet düzensizliği, tüylenme, hormon bozukluğu ya da herhangi bir sebep yokken sağ yumurtalıkta, sol yumurtalık normal ama yumurta istenen boyuta geçmiyor 12 mm de kaldı.. Klomen E başlayacaktım doktor eşimden test istedi sperm testi.. Sperm sayısı 11.200.000 totelde 54.000.000 ileri hareket 9, yerinde 25. Üroloji doktoru varikosel teşhisi koyunca eşim mikrocerrahi yöntemi ile tek taraflı ameliyat oldu 1,5 ay geçti martta sperm testi tekrarlanıp değişime bakılacak.. Bu arada 1,5 yıllık evliyim ilk iki ay dışında korunmadık.. Benim yumurta tedavin için eşimin değerlerinin normale gelmesini bekliyoruz.. Ama korku, kaygı had düzeyde bende
ne kadar da güzel yazmışsınız yüzümde tatlı bi tebessüme sebep oldunuz Rabbim sizden razı olsun güzel gönlünüzden..Sizi cok cok iyi anlıyorum. Hayatında daha kimsenin hiçbir şeyini kiskanmamis, herkesin güzel haberine canı gönülden sevinmis olan ben bebek haberi duyunca yikiliyordum. Kendime kızıyordum kiskaniyor muyum diye. Hayır bu kıskançlık değil. Boynu bükük kalmak. Üstelik bizim seçimimiz de değil. Nasipte hasret kalmak var ki başımıza geldi. Çok zor ama sabretmek, dua etmek lazım. İki yıl içinde 2 dış Gebelikle ölümün kıyısından donmus biri olarak söylüyorum hep sukredelim. Bizden daha zor durumda olanlar var. Hiç çaresi olmayanlar var. Lütfen olumsuz konuları okumayın, olumsuz deneyimleri dinlemeyin, hastalıkları çok arastirmayin. Gerçekten insanin umudu kırılıyor, insan ümitsizliğe dusuyor. Siz inançlı bir insansıniz. Hasretle beklenen bebekler daha da bir tatlı oluyor. Allahim size de isteyen herkese de nasip etsin. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?