Neden gelmiyorsun Bebek ?

Allah razı olsun kızlar.. burda yazılanlar evet bişeyleri değiştirmiyor ama insan herşeyi heryerde özellikle çevresiyle paylaşamıyor burda daha rahat oluyor bunları konuşması çünkü dertler üç aşağı beş yukarı aynı şeyler.. isteyen eleştirsin,destek olsun yine de sağolun beni anlamanız anlatmam yeterli.. adı üstünde topiğin adı bir derdim var.. ve benimde nacizane kendimce derdim var sadece ve sadece paylaşmak istedim.. herkesin derdi kendine hastır. kendine yıpratıcıdır.. benimde böyle işte ne yapalım.. ben yaşıyorum diye bişeyleri kardeşlerimden Rabbim esirgesin.. beni tanımayan,bilmeyen,benim tanımadıgım bilmedigim kız kardeşlerime Allahım analık duygusunu hayırlı zamanlarda yaşatsın İnşallah.. dualarda buluşalım kız kardeşlerimm (

ne kadar da güzel yazmışsınız yüzümde tatlı bi tebessüme sebep oldunuz Rabbim sizden razı olsun güzel gönlünüzden..
Allah hepimizden razi olsun. İçine bebek hasreti dusen bir insanın halinden yine içi yanan anlar. Rahat olun desek de boş. O kafadan biraz zor çıkar. Ben kafandan at diyenlere deli oluyorum. Kardeşim diyorum kafamdan atsam benim tüpler çalışacak mi acaba?sizi gerçekten anlayabilecek, saçma sapan akıl vermeyecek insanlarla paylaşın sıkıntınizi. Bazen insan sadece bebeğim yok diye elinden şekeri alınmış çocuk gibi ağlamak istiyor. Birinin tesellisini değil de sessizce kendisini dinlemesini, seni anlıyorum demesini bekliyor. Bence durumu yok saymak "kafadan atmaya calismak" yerine, durumu kabullenip, olumsuzluklara göğüs gererek savaşmak lazım. Pozitif olmaya çabalayin, ufak ufak birer ikişer liralık bile olsa sık sık hayır yapin, insanı oyalayan akıcı popüler romanlar okuyun, iyi beslenin, bunaldiginizda içinize atmayın bol bol aglayin, dua edin ve dua alın. Allah size de bana da isteyen bekleyen herkese de hayırlı ve sağlıklı bebisler versin

Sevgili Duygu,

Tüm tetkiklere "İNANÇLA " Devam ..
Bu, ÖNCELİĞİNİZDİR..

Ancak bunun yanında Inansanız da, inanmasanız da yapmanızı bir Büyüğünüz olarak tavsiye edeceğim (2)husus var..
Kesinlikle ÇOK etkilidirler ve dediğim gibi inanmasanız bile yapmanız yetecektir..
Ama Devamlı Yaparsanız..

(1)
Her ne zaman ki aklınıza bu konuya dair en ufak şüphe, kaygı, tasa geldi.. Anında üç defa IPTAL -IPTAL - IPTAL deyin. Yanınızda birisi var ve sesli yapamıyorsanız eğer, Beyninizden yapın bunu ve hemen ...
Ancak en önemli konu aklınıza buna dair olumsuzluk her ama her gelişinde ve her defasında KESINLIKLE yApınız..

Diyelim ki yanınızda Bebeğinizin olmadığına dair konuşan var.. Konuyu açmalarına kati şekilde yasak getirin.. Anneniz. Eş aileniz, kardeşiniz, arkadaşınız, her kim olursa olsun konuyu açmalarına izin vermeyin ve hem de yine buna dair her sözcük işittiğinizde aynı işlemi tekrarlayın..

DIYORUM YA, INANMASANIZ DA LÜTFEN HEP YAPIN..
VE BUNU EŞINIZE DE ÖĞRETIN..
BUNU HER IKINIZIN DAİMİ ALIŞKANLIĞI HALINE GETIRIN..
YAPTIĞINIZ BU İŞLEMİ BAŞKALARI ILE PAYLAŞMAYIN..
BEBEKSİZLİĞE DAIR KONUŞULMASINI YASAKLAYIN.
KENDI ARANIZDA BILE, ASLA ..

Bu yukarıda detaylıca anlattığım çok kolay bir işlemdir, gerçekten.. Kısa sürede beyniniz otomatikman bu kodu zaten kendisi işlemeye başlayacaktır. Bebeğim olur mu.. Olmaz mı.. Ya olmazsa.. Arkadaşımın oldu benim hala olmadı.. Hiç mi olmayacak ... IPTAL- IPTAL- IPTAL ..

SIZIN VE EŞINIZIN BEYIN VE RUH FREKANSLARINIZDA BU OLUMSUZLUĞA ASLA IZIN VERMEYIN..

(2)
Şimdi gelelim zor olana..
ISTEMEK DEĞIL, " İ M G E L E M E K" tir bu anlatacağım..
İş, inanın Bana ki eğer sadece "istemek" ile bitiyor olsa idi, "Secret" Kitabını okuyan ve istemeye başlayan herkesin her istediği olurdu. Ama yok böyle birşey :) )))

İMGELEMEK DERKEN....
DAIMI OLARAK İÇİNDE BULUNACAĞINIZ RUH HALI ŞU OLMALI..
SIZIN BIR BEBEĞINIZ "Z A T E N V A R .. "
HEM DE ŞIMDI.. ŞU "ANDA " VAR..
O "SIZI ANNE OLARAK ZATEN SEÇTI.."
GELECEĞI TARIH ZATEN BELLI.
BUNU " O " BILIYOR..
SIZ ONA HEP " HOŞGELDIN BEBEĞIM.. ANNEN OLARAK BENI SEÇTIĞIN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDIYORUM. SENI SEVIYORUM.." Diyeceksiniz hep.. Hep..

Onu öylesine imgeleyeceksiniz ki, geldiğinde yatacağı odayı ne renk boyayacağınızı, mobilyasının ne renk olacağını, yatağını nereye koyacağınızı. Kız olursa adı ne olacak, erkek olursa ne olacak.. Bunlara kadar DAIMA "İMGELEYECEKSİNİZ.." Doğum y apacağınız hastaneyi bile seçin. Gidin hastaneyi yerinde görün. Odalara bakın. Ben burada doğum yapacağım. Önceden görmeye geldim deyin. Kaç aylık hamileliğiniz derlerse, "karar verdim hamileliğe " deyin.. Doğum odasının kapısına yapacağınız süsü " kafanızda" şekillendirin. Hastaneye geleceklere neler ikram edeceğinizi belirleyin.. Bebeğiniz karnınızdayken O'na dinleteceğiniz müziği seçin.. O gelince, uyuturken çalacacağınız müziği de seçin :) Önerim her Bebek için herzaman RAVEL VE BEETHOVEN 'dır.. Mozart, Tchaikovsky, Dvorak .. Çok severim ama Bunlardan uzak olun Bebek sözkonusu olduğu için ..

Imgelemeye devam.. Bebeğiniz karnınızda her ay kaç santim olacak değil.. Her ay kaç santim oluyor, kaç gram "oluyor " Bunları öğrenin, bunları bilin.. Çocuğum ilkokula şu okulda "GIDIYOR " deyin.. Daha uzun yazamayacağım.

İMGELEMENİN TAM OLARAK NE OLDUĞUNU KENDINIZ DE INTERNETTEN DIKKATLICE ARAŞTIRIN, ÖNERIRIM ..

DUYGU'' LÜTFEN ŞUNU " BILIN" .. HEM SIZ HEM EŞINIZ BILIN KI..
SIZ " ZATEN BEBEKLİSİNİZ.. "
VE SIZ ZATEN " ANNE VE BABA" SINIZ..
SADECE BEBEĞINIZ ŞIMDI , ŞU ANDA ÖTE BOYUTTA.
VE SIZE GELIYORRRRR ..
VE HEMEN ŞIMDİ, ŞU ANDA GELİYORRRR ...

GELECEK " DEMEYECEKSINIZ ASLA..
GELMESİNİ KENDI KENDINIZE ERTELERSİNİZ EĞER BÖYLE YAPARSANIZ..
GELMEDI DEMEYECEKSINIZ ASLA ..
(HEMEN "IPTAL -IPTAL -IPTAL " BU DURUMDA ..)

BEBEĞIM GE Lİ YOR ..
"Ve Öyle de Ol'du "
işte Anahtar Cümleleriniz bunlar..

Ben eski üyeyim.
Hergün okurum sayfaları,
Ancak Beni çok etkileyen bir durum varsa ve gerçekten işleyecek bir önerim varsa.. Üye girişi yaparım sırf o mesajı gönderebilmek için..
Bunu Bugün Sizin için yaptım..
Bunda bir Hayır Var..

S E V G I M L E. K A L I N ..

Ve, Size yazdıklarımın tümü sadece aşağıdaki şu Satırlarınız içindi..
Ben okumamış olayım. Zaten hemen sizin adınıza IPTAL IPTAL IPTAL dedim bile , okur okumaz..
Siz, yazmak ne demek, bu aşağıdaki kelimeleri düşünmüyor bile" Ol'un ..

"Bu arada 1,5 yıllık evliyim ilk iki ay dışında korunmadık.. Benim yumurta tedavin için eşimin değerlerinin normale gelmesini bekliyoruz.. Ama korku, kaygı had düzeyde bende "

dertler bir olunca düşüncelerde aynı oluyor dile getiremediklerime tercüman oldunuz.. aynen öyle arkadaşım.. İnşallah İnşallah İnşallah.. bol bol dua etmekte fayda var Allahtan istemeyip de kimden isteyecegiz Haşa !!! kendimde de eksiklikler farkediyorum namazlarımı tam huşu içinde kılamıyorum,tesbihat yapamıyorum,sadaka veremiyorum.. belki de Rabbim kendisine yaklaştırmak istiyor da vesile kılıyor bazı şeyleri.. sanırım bebekten önce silkelenmem lazım.. önce insani görevlerimi yerine getirmem lazım ki annelik olan insani vasfı sonra Rabbimden bekleyebileyim Allah cümlemizin Yar'ı,Yardımcısı olsun

Öncelikle Allah razı olsun sadece benim için giriş yapıp bunları paylaşmanız bile beni gerçekten çok mutlu etti.. Nacizane özel bir sorum olacak çocuğunuz var mı ? yada yoksa bu yazdıklarını kendinizde de uyguladınız mı ya da uyguluyor musunuz ? sorum sizi eleştirmek için değil inançla yazıldığı belli sadece merak ettim şimdiden teşekkür ederim.. gerekirse özelden de mesajıma cevap verebilirsiniz..

Allah gönlüne göre versin,biliyorum söylemesi kolay yapmasi zor ama kafani rahat tut icinde bulundugun ruh halide etkiliyor hormanlarinin sana oyun oynamasina izin verme :)

Allah'ın varlığına inanan bir insan olarak istemek benim en doğal hakkım ve ben Rabbim'in büyüklüğüne kudretine ve herşeyin O'ndan geldiğine o kadar inanıyorum ki.. Yeri gelir attığım adımın sağlam olmasından, en basiti yaptığım temizliğin etkisinden tutun ayakkabımın bağcığının sağlam olmasına kadar herşeyi O'ndan isterim.. Çünkü O Rahman beni kul seçerek O'ndan istemem konusunda sınırsız izin verdi bana hamd^ü senalar olsun.. Benim O'ndan istemem bile O'nun varlığını zikretmek.. ve ruhum bu bedenden çıkana kadar hayırlı olan herşeyi yalnız O'ndan isteyeceğim.. İmgeleme konusu da merak ettim anlattıklarınızdan araştırmalar yapacağım..

Öncelikle canım benim de 3 sene olmadı bebeğim..
Her gün ağlıyodum neden gelmiyosun bebeğim diye..
Pko rahatsızlığım vardı başka bir sorunumuz yoktu, ben
3 senenin sonunda hamile kaldım, hiç beklemediğim bir anda..
ve 3 ocakta bebeğimi erken doğumla kaybettim..
Rabbimin verdiği de vermediği de imtihandır, bunu bilirim..
Şimdi sorsan bana bebeğinin olmadığı zamanlar mı daha zordu senin için
yoksa şimdi mi?
Hiç tereddütsüz "şimdi!!" derim..
Çünkü şimdi benden bir parçanın kara topraklarda olduğunu bilerek
yaşıyorum hayatımı..
Rabbim ne veriyosa HAYIRLISINI versin....

Allahım sabırlar versin öncelikle size ve sonra sağlıkla güzellikle sonuçlanan gebelikler nasip etsin.. Yazdıklarınızı okuyunca bi an utandım kendimden acaba şımarıklık mı yapıyorum diye.. Kesinlikle haklısın her ne kadar halimden şikayetçi gibi görünsem de sizin acınızın ufacık bi halini yaşamadığım için şükrediyorum.. Burda yazan arkadaşlar vardı sizde bebeğinizi hangi sağlık sebebinden kaybettiğinizi araştırmanızı öneririm ki ileri de oluşacak gebelikler için önlem almış olursunuz.. Tekrardan Allahtan sabır dilerim sizin için..

Canim ya inşallah en kısa zamanda kendi bebek haberini çevrene veren sen olursun. Bence annelerden dua iste. Ben hamile olup karnımda onu hissetmeye başladığım günden beri cevremde bebek istediğini bildiğim arkadaşlarıma hep dua ediyordum. Ağlaya ağlaya dua ettiğimi bilirim. Bu duygunun güzelliğini o da yaşasın diye... ve dua ettiğim arkadaşlarım çok şükür bebisleri oldu hep. Bu duyguyu en yoğun hissedenlerin duası daha çok kabul oluyor diye düşünüyorum. İnşallah rabbim sana da bütün bebek isteyenlere de o harika duyguyu yaşatır. Sağlıkla kucaklariniza alırsınız.

Allah sabir versin canım benim. Bence öyle düşünme. Hamileyken bu his kadar bile annelik yasattin ya bana sana sonsuz şükürler olsun. Veren de sensin alan da sen. Bu içimdeki varlık için sonsuz şükürler olsun derdim. O his bile öyle başka ki. Çok şükür onu yaşamışsın. Rabbim kucağına da yavrunu sağlıkla sıhhatli almayı nasip etsin...

Buradan cevap vermemde hiçbir mahzur yok, Duygu..
Belki Senin gibi Bebeği geliyor olan diğer Üyelere de faydalı olacaktır , anlatacaklarım..

İki hamilelik yaşadım.
Ikisi de hep riskliydi.
Nitekim zorunlu kürtaj oldum bu yüzden iki kere..
Ve dedim ki.. " Bir daha hamileliği göze almayacağım.. Zira tekrar düşürürsem ben bir Bebek daha yıkılırım, dayanamam, yaşamam.."

Ve Anneliği rafa kaldırdım..
Ama bir süre sonra dedim ki .. Annesiz Babasız kalmış bir Bebeği resmen evlat edinelim.
En azından kimsesiz bir Bebeğin yaşantısına ışık olayım..
Eşim Beni kırmadı.
Birkaç yıl içinde Evlat edinme prosedürüne başlarız dedik..
Düşüncelerim böyleydi..
Ve O zaman, 33 yaşındaydım..

Aradan üç yıl geçti.
Bir akrabamın Doğum tebriğine gittim hastaneye..
1997'de Temmuz ayında ..
O yıllarda hayal bile edilemeyecek güzellikte, kendi dizayn ettirdiğim Muhteşem bir çiçek, çok güzel takı, gerçek sevgi ve en samimi duygularıma ..
Birkaç saat önce doğmuş bir Bebişi , belli bir mesafeden bile olsa koklayacağımın heyecanıyla gittim Hastaneye.
Ve o kişi eski eltimdi.

Beni ve beraber gittiğim Eşimin ( bundan on yıl önce boşandık) Halasını öyle düşmanca karşıladılar ki ..
Sanki biz bebeği kıskanacağız, nazar değdireceğiz gibi..
Öylesine bariz yanlış davrandılar ki..
Neye uğradığımızı şaşırdık.
Ne çiçeği alan var,, ne koca takılara teşekkür eden.
Şöyle buyrun diyen bile olmadı.
Ve biz hastaneden çıktık on dakika içinde ..
Halam ( eşimden on yıl önce ayrılmama rağmen O Sevgili Kişiye hala Halamm derim ve O da Beni Kendi yeğeninden üstün tutar ..) ve Ben arabama binmeden önce aynı anda birbirimize döndük ve hiç unutamam aynı anda birbirimize .. "Bu neydi böyle ?" dedik. Çünki böyle birşey hiç yaşamamıştık hayatımız boyunca.. Ve tarifsiz üzüldük..

Direksiyona geçtim.
Halam yanımda..
Arabayı kullanırken Kendisine döndüm ve dedim ki..
Halacığım hazır olun.. Önümüzdeki yaz tam da bu ayda Bebeğim geliyor dedim :) ))))

Ve hemen o hafta Türkiye'nin bu konudaki bence bir numaralı Hekiminden randevu aldım..
Normal koşullarda yüzlerce kişi aylarca sıra bekler iken sırf bu Hoca için Ben o randevuyu hemen o hafta aldım.
Başka türlü olamazdı.
Ben o randevuyu alırdım..
Kesinlikle inancım bu idi..

Ve Doktoruma dedim ki..
Size geldim Çünki hemen üç ay içinde hamile kalmalıyım ve yine Size geldim zira bu Bebeğim artık Bende kalacak..
Bunu ancak Siz başarırsınız, biliyorum bunu ve Ben üstüme düşen herşeyi eksiksiz yapmaya hazırım dedim..
Hocamız Sayın Erol TAVMERGEN idi..
Bu alanda üç nesilden uzman bir Aile Bireyi..
Olağanüstü bir Doktor. Olağanüstü bir "Insan"..

Ve Ben size bir önceki mesajımda yazdıklarımın tamamını yaptım.
IPTAL IPTAL İPTAL'i o zaman bilmiyordum.
Ama Benim zihnimden kovmam gereken olumsuz düşüncelerim yoktu.
Ben karar vermiştim ve inanıyordum ve biliyordum ki Bebeğim geliyordu..

Bebeğimin odasını boyadım .. Boyacıyı çağırmadım.
Eşinle beraber zevkini çıkara çıkara kendimiz boyadık..
Iki renkli idi.. Gördükleri kendi ellerimizde yapiştırdık..
Bir kanepeyi gönderdim yüzünü değiştirttim.
Ön hazırlıklar bunlardı.
Başkaca hiçbir alım yapmadım Bebek alışverişine dair..
Sadece bunu yaptım..

Ve. Biliyordum.. Geliyordu ve Anne olarak Beni seçmişti, O'na hep teşekkür ediyordum Beni seçtiği için.. Henüz karnımda değildi ama geldiğinde uslu uslu doğmayı bekleyecekti..
Ve öyle de ..
Ol'du..

TAM 3.Ayın sonunda Hamile Idim..
Hemen Beethoven' ı ve Ravel' i dinlemeye başladım Bebeğimle Birlikte ..
Karnımdaydı. Hemen hiç kalkmadım.
Mütemadiyen iğneler..
Adı belliydi..
Ailede bir gelenek vardı. Tüm Baba Sülalaesinin, Gençlerin, Çocukların, Bebeklerin isimleri E ile başlıyordu.
Onlar mutlu olsunlar diye eşime E ile başlasın isimler ve her ikisinin de adını sen seç dedim.
Ve Eşim Efe, erkek olursa Ege, Kız olursa Ece olsun dedi.
Peki dedim.
Ve Cinsiyeti belli olana kadar Bebeğime hep Sadece Bebeğim dedim.

Doğum yapacağım sabah Annem bir Rüya gördü,,
Beni uyandırdı ve Dedi ki..
Kızım hadi kalk , ılık bir duş al.. Makyaj yap..
Bebeği bu sabah gördüm dedi.. Gökyüzünde pırıl pırıl güneşli havada Bana gülümsüyordu ve inanılamayacak kadar güzel bir çocuk dedi.. Renkli gözleri var.. Ve çok güzel gülüyor. Çok Zeki bir çocuk dedi..

Hastaneye gittik.. Nerede ise konvoyla..
Ve elbette çok önceden seçilmiş odam , özel bir suit..
İstediğim renklerde balonlarla , alsesuarlarla süslenmiş, tüm ikramlar hazırlanmış ve çiçekler gelmeye başlamıştı,,
Doğumhaneye alındım..
36yaşında Anne olduğum için risk son ana kadar vardı..
Meğer Bebeğimin ayrıca kordonu da boynuna dolanmıştı..
Ve Eski Eşim ve tüm Ailem bu gerçeği bilirken olumsuzluk yaşamamam için Benden gizlemişlerdi..
Doğuma girdiğimde Ben bunu bilmiyordum , bile ..
Normal tarihimden 10 gün önce doğum kararı verince doktorum, "Yok Bebeğim tamamlasın şu son on gününü" dedim.. Çünki durumu bilmiyordum ki Ben.. Doktorum .. Gerek yok ki dedi, bir ayını geçirsin burada ve hemen yazlık sezonunu kaçırmadan Bebeğini yazlığa götürürsün dedi ..

Herşeyi görmek için epidural anestezi istedim.
Doğuma hatırı sayılır kalabalık bir ekip girdi..
VE BEBEĞIM BANA GELDI..
SESINI DUYDUĞUM O ANI ÖMRÜM BOYUNCA UNUTAMAM..

ANNEMIN RÜYASINDA GÖRDÜĞÜ BEBEĞIN AYNISI IDI..
GÖZLERI MAVİYDİ..
NEREDEYSE HIÇ AĞLAMADI,
HEP GÜLÜYORDU..
KOCAĞIMA GETIRDIKLERI ILK ANDA DAHA BIR SAATLIK IKEN,, BAŞINI HAFIF BANA DOĞRU ÇEVIRDI...
O GÜZELIM GÖZLERINI GÖZLERIMIN TAAA EN DERINLERINE DIKTI.. B
BAKTI BANA UZUN UZUN..
VE BEN AĞLAMAYA BAŞLADIM MUTLULUKTAN ,,
TEŞEKKÜR EDIYORUM SANA BENI ANNEN SEÇTIĞIN İÇİN DEDIM..
VE HEMEN O GÜN O ANDA ANLAMIŞTIM KI ÇOK BILGE BIR BEBEKTİ VE BEN O'ndan bebekliğinden beri hep ama hep "ÖĞRENECEKTIM"..

Oğlum şimdi 18 yaşında ..
Ve hep öyle de ol'du..
Hep öğrendim..
Hala öğreniyorum..

Ve bu arada .,
BEBEĞIM GERÇEKTEN HALAMA SÖYLEDIĞIM GIBI TAM BIR YIL SONRA VE TAM O AYDA .. YANI 1998 TEMMUZ'da DÜMYAYA GELDI.. ÇÜNKI BEN İNANMIŞTIM. BILIYORDUM VE ÖYLE DE OLDU :)

Şimdi o anları tekrardan yaşamaktayım,
Fazla duygulandım..
Bunun dışında yazamam artık sanıyorum..

SEVGIMDESINİZ DUYGU ' cum ..
SEN VE BEBEĞIN..
IKINIZ BIRLIKTE, SEVGIMDESINIZ..

Yaşadıklarınız gerçekten çok etkiledi beni,azminize hayran kaldım Tecrübelerinizi bizimle paylaştığını için teşekkürler

O kadar guzel yazmissiniz ki iki uc sayfa yazsaniz okurum icimi acti bende 1 yil hamile kalamadim eger o zmn bu yazinizi gorseydim kesinlikle uygulardim bir yil kendimi yedim bitirdim neden olmuyo diye artik asilama karari alindi adetimi bekliyorum hic dusunmedim aklimda bebek bile yoktu ki ben hamile kaldim bu beyin tum vucuda hukmediyo o gun anladim oglum bir yasinda ikinci bebegimi dusundugum zmn sizin yazdiklarinizi uyguluycam emin olun

Ya inanamıyorum bu kadar kitap okumama, film seyretmeme, sohbet etmelerime, araştırma yapmalarıma karşın ilk kez birşeyin içinde hissettim kendimi ama tarif edemiyorum ne olduğunu.. O kadar duygulandım ki size, yaşınıza, tecrübelerinize sonsuz minnettarım.. Allah size evladınızı bağışlasın.. Ve gelecek torunlarınız ne kadar şanslı ki daha dünyaya gelmeden böyle tatlı bir babaanneleri var.. Bana şu anda psikolojik olarak o kadar destek oldunuz ki.. 23 Mayıs benim doğum günüm yeni yaşıma iki canlı gireceğim.. Sizin yönteminizi deneyeceğim.. Yaşınıza hürmeten ellerinizden öperim.. Bana ve bebeğime dua ederseniz çok Mutlu olurum.. SEVGİMDESİNİZ

Canım çok üzüldüm rabbim sabır verin sana ve tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin İnşallah

ETTİM BILE DUYGU' CUM..
VE , ÖYLE de OL'du ..

Ve bu Son Mesajım :) )))

Bil ki ; hamilelik müjdeni tam da Ol'ması gerektiği An'da alacaksın..
O An hangisi ise, tam da O An'da olacak bu..
Bu kadar anlatabiliyorum bunu Sana..
Ve yine "BIL" ki; Bunu Senden başka yapabilecek hiç ama hiçbir Kimse yok başkaca..
SADECE VE SADECE "SEN VARSIN" ..

Ricam odur ki, Müjden geldiğinde bunu çok , çok az kişi ile PAYLAŞ öncelikli aylarda.. Yani ilk trimester'de..
Bu ilk trimester çok önemli..
Eşin bilsin elbette.. Eğer kimse ile paylaşmayacak ise Annen de bilebilir..
Ama başka hiç kimse de bilmesin.
Bunun da sebebi var..

Bunun dışında başka bir konu var, o da şu : Sen ne kadar sağlam, inançlı, positive, kararlı ve neş'eli olursan bil ki Bebişin de öyle olacak..

Bilimsel bir açıklama vardır ki.. Kız Çocuk Babadan, Erkek Çocuk ise Anneden Gelir..
Ama hangisi olur ise olsun Bebiş , yine bil ki.. KARAKTERINI ANNEDEN ALIR..
"ANNE" Dişil Enerjidir.
Annenin Evladı hep " VARDIr.."
Bu boyutta yaşamakta olduğu zaman diliminde yok olsa bile , O Evlat farklı enerji boyutundadır ve "VARDIR.. "

BENIM ÇOCUKLUĞUMDAN BERI DÖNEM DÖNEM SÜREN ÇALIŞMALARIMDAN EDİNDİĞİM BILGILER VE DOKUZ YAŞIMDAN BERI INANDIKLARIM DOĞRULTUSUNDA ADINA DÜN, BUGÜN VE YARIN DEMEKTE OLDUĞUMUZ ZAMAN BIRIMLERI BIRBIRLERINDEN AYRI DEĞİLLERDİR.. BUNLARIN HEPSI BIR ANDA VE BIRLIKTE VE MÜTEMADIYEN BIR DEVİNİM HALINDE OL'MAKTADIRLAR.. VE OL'MAKTA OLAN HER NE VAR ISE INANIYORUM KI BIZ ÖYLE OL' SUN İSTEDİĞİMİZ İÇİN BÖYLE OLMAKTADIR.. NIHAYETINDE HIÇBIR ŞEKILDE ÇOCUK SAHIBI OLAMAMIŞ BIR ANNENIN BILE BILMESI GEREKİR KI.. BUNUN DA BIR SEBEBI VARDIR.. BU SEBEP BAŞKA BIR AMACA HIZMET ETTIĞI İÇİN VARDIR. BIZIM SEBEBINI BULUNDUĞUMUZ BOYUT TAN DOLAYI BİLEMEDİĞİMİZ BIR SEBEP V ARDIR YANI.. BU SEBEBI ANNE DE KENDISI SEÇEREK GELIR.. TIPKI SONRASINDA YINE BEBEĞIN ANNEYI SEÇEREK GELDIĞİ GIBI VEYA BU BOYUTTA GELMEDIĞI GIBI..

O KUTSAL ANNE & EVLAT İLİŞKİSİ EVRENIN HER HÜCRESINDE ZATEN MEVCUTTUR.. Ve TÜM ISTEKLER.. ISTEMEYI BİLDİĞİMİZ TAKDIRDE ELBETTE :) MUHAKKAK GERÇEKLEŞIRLER.. DILE BILE GETİRMESEN, BEYNINDEN GEÇIRMEN BILE YETER OLUMSUZ (IPTAL IPTAL IPTAL) veya OLUMLU HER DÜŞÜNCENIN GERÇEKLEŞMESI TAMAMI ILE SANA BAĞLIDIR. BAŞKA KIMSEYE DEĞIL.. VE YARADAN VE HİZMETİNDEKİ TÜM EVREN SANA EN YUKARIDAKI ILK MESAJIMDA ANLATTIĞIM IKI HUSUSTA YÜRÜRSEN, INAN KI SADECE DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTIRMEK ÜZERE HAZIRDIRLAR. BEYNIMDE BUNDAN TAM 21 YIL ÖNCE GERÇEKLEŞMESINI İSTEDİĞİM ÖYLE BIRŞEY VARDI KI.. VE GEREK İSTEĞİM, GEREK INANCIM, GEREKSE İMGELEMEM O KADAR KUVVETLI OLMUŞ KI MEĞER.. DİLEDİĞİM ŞEY HEM DE TAM DİLEDİĞİM BIÇIMIYLE BUNDAN 15 YIL ÖNCE OLDU..

SON BİRŞEY SÖYLEYECEĞIM.. OL'an HER NE ISE.. SIZ ONU TAM DA ÖYLE İSTEDİĞİNİZ VE GÖRDÜĞÜNÜZ IÇIN ÖYLE OLUYOR. BAZEN OL'an İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYOR, BU ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ BİRŞEYDİR BENIM IÇIN DIYORSUNUZ. HALBUKI ONUN İÇİNDE ÖYLE HAYIRLAR DA SAKLIDIR KI.. BU TÜR HER OLUMSUZ (Iptal iptal iptal) "SANDIĞINIZ" OLAYIN IÇINDE BILE SIZIN O ANKI BOYUTUNUZ VE SIZE HAKIM ENERJI DÜZEYI ILE ANLAMAMANIZ MÜMKÜN OLMAYAN ÖYLE GÜZELLIKLER VE IYILIKLER DE BULUNMAKTADIR KI.. SIZ ENERJI DÜZEYINIZİ YÜKSELTTİKÇE ANCAK BUNLARI "GÖR' EBİLİR " VE YAŞARSINIZ..

ASLINDA İŞİN ÖZÜ ŞURADA ..
BU SÖZ ÜZERINDE HERKES DÜŞÜNSÜN ISTERIM..
GÜN GELIR KI, BU SÖYLENEN ÇOK TA DOĞRUYMUŞ MEĞER DİYECEKSİNİZDİR.
O DA ŞUDUR:

SAKIN AMA SAKIN HIÇBIR ŞEYE AMA HİÇBİR ŞEYE.. FAZLA Sevinme..
Ve SAKIN AMA SAKIN HİÇBİRŞEYE .. FAZLA Üzülme..

Binlerce Yıllık öğretilerin Özüdür bu..

Hepinize Sevgilerimle ..

Spermde lökosit cikinca keçiboynuzu kürü yapilmiyo mu?

esimde lökosit sorunu var da onun icin sordum.

düzeltme yaptım :)

Her zaman derim olmayanla imtihan cok kolaydir. Rabbim olanla imtihan etmesin. Olduktan sonra etmesin.
Benim de olmuyor. Allaha sukurler olsun. Hayirlisi diyorum. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar versin. Daha yasim genc vucuduma hormon da almak istemiyorum. O yuzden beklemedeyim. O'ndan gelen de gelmeyen de başım gozum ustune.
Bazen diyorum bi evladim olsa ve onunla imtihan edilsem dayanamam herhalde. Cunku o kadar guclu bir insan degilim.
Rabbim kendisiyle imtihan edilmeyecegimiz hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah..

Edit: duzeltme yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…