- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
ETTİM BILE DUYGU' CUM..
VE , ÖYLE de OL'du ..
Ve bu Son Mesajım :) )))
Bil ki ; hamilelik müjdeni tam da Ol'ması gerektiği An'da alacaksın..
O An hangisi ise, tam da O An'da olacak bu..
Bu kadar anlatabiliyorum bunu Sana..
Ve yine "BIL" ki; Bunu Senden başka yapabilecek hiç ama hiçbir Kimse yok başkaca..
SADECE VE SADECE "SEN VARSIN" ..
Ricam odur ki, Müjden geldiğinde bunu çok , çok az kişi ile PAYLAŞ öncelikli aylarda.. Yani ilk trimester'de..
Bu ilk trimester çok önemli..
Eşin bilsin elbette.. Eğer kimse ile paylaşmayacak ise Annen de bilebilir..
Ama başka hiç kimse de bilmesin.
Bunun da sebebi var..
Bunun dışında başka bir konu var, o da şu : Sen ne kadar sağlam, inançlı, positive, kararlı ve neş'eli olursan bil ki Bebişin de öyle olacak..
Bilimsel bir açıklama vardır ki.. Kız Çocuk Babadan, Erkek Çocuk ise Anneden Gelir..
Ama hangisi olur ise olsun Bebiş , yine bil ki.. KARAKTERINI ANNEDEN ALIR..
"ANNE" Dişil Enerjidir.
Annenin Evladı hep " VARDIr.."
Bu boyutta yaşamakta olduğu zaman diliminde yok olsa bile , O Evlat farklı enerji boyutundadır ve "VARDIR.. "
BENIM ÇOCUKLUĞUMDAN BERI DÖNEM DÖNEM SÜREN ÇALIŞMALARIMDAN EDİNDİĞİM BILGILER VE DOKUZ YAŞIMDAN BERI INANDIKLARIM DOĞRULTUSUNDA ADINA DÜN, BUGÜN VE YARIN DEMEKTE OLDUĞUMUZ ZAMAN BIRIMLERI BIRBIRLERINDEN AYRI DEĞİLLERDİR.. BUNLARIN HEPSI BIR ANDA VE BIRLIKTE VE MÜTEMADIYEN BIR DEVİNİM HALINDE OL'MAKTADIRLAR.. VE OL'MAKTA OLAN HER NE VAR ISE INANIYORUM KI BIZ ÖYLE OL' SUN İSTEDİĞİMİZ İÇİN BÖYLE OLMAKTADIR.. NIHAYETINDE HIÇBIR ŞEKILDE ÇOCUK SAHIBI OLAMAMIŞ BIR ANNENIN BILE BILMESI GEREKİR KI.. BUNUN DA BIR SEBEBI VARDIR.. BU SEBEP BAŞKA BIR AMACA HIZMET ETTIĞI İÇİN VARDIR. BIZIM SEBEBINI BULUNDUĞUMUZ BOYUT TAN DOLAYI BİLEMEDİĞİMİZ BIR SEBEP V ARDIR YANI.. BU SEBEBI ANNE DE KENDISI SEÇEREK GELIR.. TIPKI SONRASINDA YINE BEBEĞIN ANNEYI SEÇEREK GELDIĞİ GIBI VEYA BU BOYUTTA GELMEDIĞI GIBI..
O KUTSAL ANNE & EVLAT İLİŞKİSİ EVRENIN HER HÜCRESINDE ZATEN MEVCUTTUR.. Ve TÜM ISTEKLER.. ISTEMEYI BİLDİĞİMİZ TAKDIRDE ELBETTE :) MUHAKKAK GERÇEKLEŞIRLER.. DILE BILE GETİRMESEN, BEYNINDEN GEÇIRMEN BILE YETER OLUMSUZ (IPTAL IPTAL IPTAL) veya OLUMLU HER DÜŞÜNCENIN GERÇEKLEŞMESI TAMAMI ILE SANA BAĞLIDIR. BAŞKA KIMSEYE DEĞIL.. VE YARADAN VE HİZMETİNDEKİ TÜM EVREN SANA EN YUKARIDAKI ILK MESAJIMDA ANLATTIĞIM IKI HUSUSTA YÜRÜRSEN, INAN KI SADECE DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTIRMEK ÜZERE HAZIRDIRLAR. BEYNIMDE BUNDAN TAM 21 YIL ÖNCE GERÇEKLEŞMESINI İSTEDİĞİM ÖYLE BIRŞEY VARDI KI.. VE GEREK İSTEĞİM, GEREK INANCIM, GEREKSE İMGELEMEM O KADAR KUVVETLI OLMUŞ KI MEĞER.. DİLEDİĞİM ŞEY HEM DE TAM DİLEDİĞİM BIÇIMIYLE BUNDAN 15 YIL ÖNCE OLDU..
SON BİRŞEY SÖYLEYECEĞIM.. OL'an HER NE ISE.. SIZ ONU TAM DA ÖYLE İSTEDİĞİNİZ VE GÖRDÜĞÜNÜZ IÇIN ÖYLE OLUYOR. BAZEN OL'an İÇİN ÇOK ÜZÜLÜYOR, BU ÇOK AMA ÇOK KÖTÜ BİRŞEYDİR BENIM IÇIN DIYORSUNUZ. HALBUKI ONUN İÇİNDE ÖYLE HAYIRLAR DA SAKLIDIR KI.. BU TÜR HER OLUMSUZ (Iptal iptal iptal) "SANDIĞINIZ" OLAYIN IÇINDE BILE SIZIN O ANKI BOYUTUNUZ VE SIZE HAKIM ENERJI DÜZEYI ILE ANLAMAMANIZ MÜMKÜN OLMAYAN ÖYLE GÜZELLIKLER VE IYILIKLER DE BULUNMAKTADIR KI.. SIZ ENERJI DÜZEYINIZİ YÜKSELTTİKÇE ANCAK BUNLARI "GÖR' EBİLİR " VE YAŞARSINIZ..
ASLINDA İŞİN ÖZÜ ŞURADA ..
BU SÖZ ÜZERINDE HERKES DÜŞÜNSÜN ISTERIM..
GÜN GELIR KI, BU SÖYLENEN ÇOK TA DOĞRUYMUŞ MEĞER DİYECEKSİNİZDİR.
O DA ŞUDUR:
SAKIN AMA SAKIN HIÇBIR ŞEYE AMA HİÇBİR ŞEYE.. FAZLA Sevinme..
Ve SAKIN AMA SAKIN HİÇBİRŞEYE .. FAZLA Üzülme..
Binlerce Yıllık öğretilerin Özüdür bu..
Hepinize Sevgilerimle ..
Ya siz bugün beni çok etkilediniz şimdi duygularıma karşılık gelecek kelimeleri,cümleleri seçmekte zorlanıyorum.. Ama iyi ki çıkmışsınız karşıma,minnettarım.. Kafamı toparlayıp size olan düşüncelerimi mesaj olarak ileteceğim.. Siz çok özel bir insan olmalısınız.. Sizin gibi insanların sayısının artması dileğiyle..