Neden gelmiyorsun Bebek ?

Ya siz bugün beni çok etkilediniz şimdi duygularıma karşılık gelecek kelimeleri,cümleleri seçmekte zorlanıyorum.. Ama iyi ki çıkmışsınız karşıma,minnettarım.. Kafamı toparlayıp size olan düşüncelerimi mesaj olarak ileteceğim.. Siz çok özel bir insan olmalısınız.. Sizin gibi insanların sayısının artması dileğiyle..

Bence de yav nerde kaldı bizimkiler ?:)
Benim üç bucuk sene oldu, fizyolojik bir sebep yok diyorlar, bir düşükte yaptım devamı gelmedi. Bekliyorum hala, neyi bekliyorum bilmiyorum. Doğal yolla olsun istiyorum sanırım.
Benden sonra evlenen önce evlenen herkes çoluk çocuğa karıştı, büyüttü de ikinciye hamileler bile var :)

İnsan birilerini duydukça gıcık oluyor. Ben oluyorum ne yalan söyleyim, kıskançlıktan ziyade insanlardaki bana haber verme şekilleri, muhabbetlerinde sürekli çocuk olması, artık çocuksuz arkadaşımın kalmaması ve dolayısıyla insanlarla ortak pek bir şeyim kalmaması, sürekli çocukla alakalı laf sokulması ve alıngan oluşum... Hepsi gıcık ediyor.

Zor bir imtihandayız, rabbim beterinden saklasın. Var demek ki zamanı bilemiyoruz hangisi daha iyi.
Biz böyle çocuksuzlar takılalım bence

2.5 yıllık evliyim Bende hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım.
1.5 sene önce öyle güzel duygular yaşadımki uçuyordum sevinçten 2.5 aya yakın sonrası kalp atışları durdu aldırdık. Şimdi sorsan keşke o acıyı yaşamasaydım derim. Aynen senin gibi benimde çevremde benden sonra hamile kalıp doğuranlar oldu.
Birde bebek görme ziyaretinde zavallı gibi hissetmeler,yada işte kadınların deran darısı senin başına seninde olacak vs. demeleri Herşeye şahit oluyorsun maalesef. Yinede vardır herşeyde bir hayır diyorum. Tedbir bizden takdir Allahtan biz üzerimize düşeni yaptıktan sonra gerisi sabır işidir..

Aynen yaa. Eltimin bebegi oldu. Mevludune gittik. Hepsi anlasmis gibi 10 dakikada bir darisi Bilgecenin basina. Sonra biraz duruyorlar tekrar hep bir agizdan darisi Bilgecenin basina. Zor kurtuldum ellerinden. Kalktim geldim eve.
Kendilerince iyilik yaptiklarini saniyorlar, iste dua ediyorlar oysa bu beni rahatsiz ediyor. Kendimi kusurluymusum gibi hissediyorum. Ne alaka yani. Hatirlatma, hatirlamak istemiyorum bi birakin agiz tadiyla bebegi gorup gidelim.
Ama yok illa soyleyecekler.
Off icimi doktum oh be

Rabbim size de hayırlı evlat versin Bilgece buralarda yeniyim ama isminizi epeyce görmüştüm orjinal isminiz olduğunu yeni öğrendim :) Bugünden itibaren siz de evrende bi yerlerde saklanmış bebeğinize seslenin ve çağırın belki gelir bu sefer.. En azından ben öyle yapacağım anlaşılan anası gibi inat teklif yetmedi ısrar edeceğim artık

Hahah ay bilgece alemsin biz zaten senle 2 gün evvel bu konuyu konuşmuştuk
Hani sanki ben kıskanıyormuşumda hepsi bir ağızdan darısı deranın başına falan demiyorlarmı iyice sinir oluyorum. Birde nazar değdirecek korkuları yokmu hani bizim yokya nazarımız değer falan iyy sinir şeyler

Allah razi olsun. Ama bilgece orjinal ismim degil tabi :))
Ya ben Allaha dua ediyorum. Hayirlisini gondersin diye. Hayirli saglikli olani. Inanc cok onemli. Elbet bizimkiler de bir yerlerde gizleniyorlardir bakalim insallah gelirler cok bekletmeden

Ayy Allahtan su nazar degdirir olayi yok etrafimda kimsede. Aksine eltim arar hep gel kizim sana kusmus neden gelmiyosun falan der. Nazar degdirirsin diyen olsaydi cok fena yapardim

Zaten direk söylense suratlarına şaplatırım merak etme
Ama hissediyorum bazen uzaklaşıyorum anında

Ben de hep sordum durdum neredesin diye ...
Tam geldi geliyor derken kalbi durdu acılardan acı beğendim kendime
Allah hayırlı,sağlıklı,ömürlü evlat nasip etsin hepimize...

Aynisini gecen esime anlattim,5 yil cocuk icin didindim agladim,5 yil sonra tup bebeklerle 3.zlere hamile kaldim 3 sy ucuz tasidim,3 ay sonunda saglik sorunlarimin olmasiyla 1.ni karnimdasonlandirdi doktorlar ikizlerle devam ettim,6.ayima girdigimde normal dogumla hepsini kaybettim...5 ay oldu hergun aci uzuntu keder goz yasi hic eksik degil hayatimdan..

Simdi acinin en buyugunu yasadim 3 evladi kucagima alip opup koklayamadan bagrima basamadan topragin altina koydum..

Ruh halim hic iyi degil,rabbim saglikli uzun omurlu bir evlatla acimi dindirir insaAllah..

Canım. Benimde olmuyordu doktorlar olmaz dedi hem bende hemde eşimde problem vardı kaç doktor gezdik hepsi aynı şeyi söyledi bir doktor hariç. Ama hiç umudumu yitirmedim benimde olacak diyordum çevremdekiler hep hamileydi. Kıskanma değilde imreniyordum. Çok şükür bende normal yolla hamile kaldım Rabbim büyük olacağına inan. Hiç beklemediğin anda gelsin mucizen. İnşallah sende anne olursun

Canım bnm eşimde de varikosel kondu ilaç içti. Ve keçi boynuzu pekmezi ve kürü sürekli tüketti

Sadece Agladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…