Neden görümceler böyle??

Evet tatlım bu görümcelerin çoğu böyle gelinlerini kıskanıyorlar ezikliklerini de laf sokarak kapatmaya çalışıyorlar seni yok sayarak sindirip kendi işlerine geldiği gibi kardeşlerini ve seni yöneteceklerini saltanatlarını döndüreceklerini zannediyorlar diş gösterirsen dik durursan kendini çiğnetmezsen bu sefer de gerçek çirkef yüzlerini çıkarıyorlar meydana her türlü strateji sinsilik politika görümceklerde ben eteğimdeki bütün taşları başlarına döküp hepsini sildim defterden o sahtekar gülücüklerle bezedikleri yüzlerini göreceğime sinirlerim hoplayacağına hiç görmeyip huzura ermeyi seçtim

Benim iki erkek kardeşim bir de kız kardeşim var. Henüz erkekler genç. Ama şimdiden gelinlere karşı kutsal görümce ittifaki kurduk. Her gece konsey toplayıp gelinlerin kafatasindan içki içme planı kuruyoruz. Tarikat olacak tabi ilerde yuvarlak masanın etrafinda birleşip gorumceler olarak dünyayı ele geçireceğiz. Tabi bunlar henüz plan. Hele oğlanlar evlensin hepsini yapacağız.
(Şaka şaka oturmuş kahve içiyorum bana ne gelinden)

Al bizdede öyle bi gelin var mesela bence bu karekter meselesi. Bende görümce olarak magdurummmmm :)))

Ben hem gelin hem gorumceyim
Görümcem evlere şenlik herseye burnunu sokar sanırsın ikinci kaynanam defalarca ikaz et bı iki hafta sonra yine aynı

Gelinimize hic gorumcelik yapmadım hep kardeş gibi abla gibi yaklastim ama yok iyilikten anlamıyor cagirirsin gelmez cagirmazsin kardesime şikayet eder bak ablan ilgilenmiyor cagirmiyor hic der kendi haline biraktim...

Çünkü annesinin dolduruşuna geliyor bu kadar basit . Kıskanıyor da olabilir.

Evet dememissiniz gercekten

Valla benimkiler öyle değil, gayet iyidirler.
Etliye sütlüye karışmazlar
Tabi onların bana benim de onlara gıcık olduğum durumlar elbet vardır ama asla ve asla ne tartışma ne laf sokma yaşamayız.
Arkadaş gibi geçiniyoruz.

Hem gelinm hem görümce. Hiç gorumcecilk yapmadım.Yengem olan sahsa bile yenge demeyip abla derdim sebebide kendini yabancı gb hissetmesin abla kardeş tarzı fakat ben fazla polynymisim gerçek yüzünü gördüm.işin tuhafı abim anlattı benden nasıl nefrt ettiğini ogün bugündür soğudum mesafelym. Geçen yıl tatile abim yanına çağırdı neler yapmış meğersem abimin üzerine bile saldırmış hala inanamıyorum bende saf saf anlamamışım ama Allah büyük yanlarına kalmıyor bu salakların yüzünden evliliğinden oluyodu nerdeyse

Görümcemden daha iğne ucu kadar kötülük, ima, fesatlık görmedim.

Valla ben hem yengemden gördüm hem gorumcemden hangisi daha fena kararsız kalıyorum. Galiba gorumcemin daha fenaydı. Şuan bile hatırlamak istemiyorum 6 aylik gelirdim tecrubesizligmden yararlanıp en berbat günleri yaşatti bana aşırı kıskanç bir gorumcem var tuhafı yengemde kıskanıyor bariz herkes anlıyor. Bilmiyorum bence bu imtihan birazda.çünkü ben niyete bakıyorum asla içimde kötü bi duygu olmadı ama ezmeye kalkınca dik durmakafalı gerektgnde cvbi vermem gerekiyor bunuda öğrendim çok şükür. Şuan ne yengem ne gorumcem çizgiyi asamıyorlar. Bende eski yaptıklarını hatirlamamaya calisyorum

Ben bir görümceyim. Abimin eşine iyiliğim dokunmuştur, zararım dokunmamıştır.
Benim görümcem var onun da bana zararı olmaz. Severim kendisini. Yani genelleme yapmak yanlış olur. Senin içinde kötülük olduktan sonra adın görümce, gelin, kaynana olsun farketmiyor. O kötülüğü dışarı taşırıyorsun işte.
Azıcık akıllı ve mesafeli olursan insanı ilişkilerini güzel yürütürsün.

görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???

Valla ben görümceyim ama yengemi ablam gibi severim. Hatta yenge dediğim çok nadirdir hep abla dedim. Burada görümce mevzuları duyuyorum çok ve şaşırıyorum, neden yani bir görümce yengesiyle neyi paylaşamaz ki...

Benim hiç ablam olmadı belki ben ondan da yengeme düşkünümdür. Lakin şu da var ki yengem de çok iyi insan. Bana karşı hep sıcak samimi oldu. Belki de karşılıklıdır

Genelleme yapmanız yanlış olur diye düşünüyorum size bunu düşündürecek ne yapıldı onu merak ettim aslında.. size kötülük edene siz iyilik edin Rabbim görüyor hepsini
ama benimde 2 görümcem var o kadar memnunum ki Allah yokluklarını göstermesin hiçbirşeyime karışmaz karışmak isteyenin önüne dikilir , görümcem değil kardeşim , aramızda bir kan bağı Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…