- 15 Ekim 2016
- 22.632
- En iyi cevaplar
- 1
- 129.859
- 598
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Al bizdede öyle bi gelin var meselaYorumlar tepkiler icin teşekkürler
İyiler elbette vardır..
Evet ben kendim görümce degil hicte olamayacagim..
Nasil zehir sacarlar veya benimki bana ne yapmis konusuna gelince
Kiskancligindan ne yapcagini bilmiyo ben onun hiic birseyine karismam.hizmetimide ederim kendi evimdede onun evindede. Hic kasmam.
Benim fikirlerime üstten bakar. Ayni seyi haftalar sonra baskasi desin dogrudur ben söyleyince öcü oluyorum.
Benim önem verdigim seyler önem vermez. Eyvallah ama ben yapinca kötü yorum yapar ne geregii vardiii gibii.
Gülerek laf sokar kendini hakli ve güleryüzlü sanar.
Kardesine esime benide etkileyen emri vakilere bayilir. Benim fikrim sorulmaz..ben yaninda eşantiyon gelirim...
Kendisi laflari sokar sokar ben sabredip sonunda patlayınca kendini melek ilan ettirir..
Amaan böyleler ya gercekten
Ama ne yapmak lazim nasil bas etmek lazim???? Önemli olan bu
Evet dememissiniz gercektenGörümce diye etiketlemek çok yanlış. Bizde de 4 gelin var maasallah hepsi birbirinden sifatsiz. Ama ben demem ki neden gelinler böyle.
İnsanların iyisi de var kötüsü de. Bu kvde de olur, kp de, gelin de, görümce de, anne de baba da.... Bunlar sadece sıfat. Önemli olan tek şey karakterlerdir.
Ilk telefonuma abla dıye kaydettım sonra gorumce dıye degıstırdım2 görümcem var, görümce diye tanıtmam kimseye. Ablam, kardeşim derim. Görümceyim, ne ben yenge derim ne de ablam bana görümcem der. Ne ekiyorsan onu biçiyorsun bence.
Görümcemden daha iğne ucu kadar kötülük, ima, fesatlık görmedim.
görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?