- 23 Aralık 2016
- 176
- 117
- 103
- 35
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Evet karşılıklı sanırım, tek tarafın iyi olması yetmiyor... ben şanslıyım yengem konusunda çok şükür
Sizinki neden öyle davranıyormuş ki acaba abiniz de onun ailesiyle samimi olmuyor da karşılık mı veriyor ki? Bazen erkekler misilleme yapmadıkça hatalarını anlamıyorlareşim de bazen biZim tarafa gideceğimizde sıkıntı çıkardı mı o Zaman ben de sizinkilere gitmicem artık falan diyorum ki ailesiyle sorunum yok ama hatasını anlasın diye:)
Benim gorumcem eşimin yaninda bunu aramzda görmek istemiyorum dedi ve ben daha 6 aylik gelindim. Sebepleri anlatsam gülersiniz dedigm gb altında kıskançlık yatiyo başka bişey değil.Valla hem görümceyim hem gelin görümcelerimden hiçbir kötülük görmedim bir yere gittiğimiz zaman aslan gelinimiz demezler kardeşimiz diye tanıtırlar siz 3 kardeştiniz demi diye soranlara artık 4 kardeşiz derler :) keza bende hiç görümcelik yapmadım küçük gelinimiz abimi bizden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı hatta benim için onu evimde istemiyorum bile dedi ama onunla bile bir araya gelince asla kötü davranmam herkes kendi kişiliğini yansıtır..
görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???
tabi ki öyle olanlarda var ben hepsi melek demiyorum ama gelinler yada görümceler diye genel konuşmak yanlış bence yada ben çevremde hiç görümcelik yapan birine rastlamadım yani benim ailemde asla gelinler dışlanmaz o bize emanettir çünkü keza bende öyle bir aileyle karşılaştım çok şükür :)Benim gorumcem eşimin yaninda bunu aramzda görmek istemiyorum dedi ve ben daha 6 aylik gelindim. Sebepleri anlatsam gülersiniz dedigm gb altında kıskançlık yatiyo başka bişey değil.
Dünyalar iyisi iki görümceme hakaret sayarım bu konuyu
Valla benim görümcem cok bilmis ve de fena bir kadindir ama bana tek bir kötü lafi bile olmadi, cok da severim kendisini. Sonucta o da kardesini cok seviyor ve kötülügünü asla düsünmez o yüzden bana da kötü davranmaz hic.görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???
Bazısı olarak tabir etseniz. Ben gorumceyim ve 2 gorumcem var iyiyiz arada ufak tefek uyuşmazlık olsada birbirimizi asla kırmadık bu güne kadar.görümce milleti neden zehrini sacmadan duramiyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?