- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
pişman olurlar dimi ..
içi yansın istiyorum ...
o durumu gözlerimle görmek istiyorum ..
ne kaybettiğini bilsin istiyorum
Büyük ihtimal olur. Geri dönmek ister. Gün geçtikçe anlar değerini. Özler belkide. Ne kaybettiğini zamanla anlar. Bende yaşadığım için biliyorum.
Bir insana kim olursa olsun hak ettiginden fazla deyer vermiyeceksin asla. Kendilerini tepede goruyorlar hemen ne oldum delisi oluyorlar.
Ne kadar cok seversen sev onsuz olamiyacagini sagir sultan dahi bilse asla kelimelere dokmiyeceksin cunku gercekten simariyorlar.
Bir kadin maalesef daha cok emek veren taraf bir iliskide o yuzden ayriliklari daha zor atlatiyorlar.
Kacan kovalanir derler yaa cok dogru bir cumle gercekten nedense erkekler kovalamayi cooooooook seviyor.
Hakkinda hayirlisi olsun cnm.
sonuç ne oldu peki ...
anladımı senin kadrini kıymetini
evet çok iyi anladım bu durumu .. geç oldu ama daha olgunum sanki ...
bir daha bulur mu benim gibi çıkarsızca seveni ..
zannetmiyorum ...
Eminim bugun karsisina ciksan sanki onsuz daha mutluymusun gibi davransan tepeden dusmuse doner. Ister istemez ilgisini ceker ve seni tekrar elde etmenin yollarini arar.
Ama sen sen ol sakin ona yuz verme ne hali varsa gorsun bir kelimenden dolayi onca emegi, sevgiyi heba edeni affedilmez.
Sen bundan sonra hayatini yasamaya bak ve gecmise takilma.
İnsan sevdiğine gereğinden fazla değer verdiğinde karşıda ki şahıs otomatikman bu benden vazgeçmez ne yaparsam yapayım diye düşünmeye başlıyor yani poposu kalkıyor... İlgiden bunaldığı için ayrılık kolay gelir bu tiplere ama ne olursa olsun pişman olur geri döner tecrübeyle sabit
Arkadaşlar dert değil .. sevgilimden ayrıldım 2 aydan beri..
mutlumuyum .. bazen .. bazen de hıçkıra hıçkıra ağlamalarım oluyor..
zaman geçiyor.. binlerce şükür..
bir arkadaşım var.. sevgilisi desen kız için pervane resmen..
ama bakıyorum arkadaşıma.. gezmesine tozmasına düşkün.. çocuğun telefonlarını açma gereği bile duymuyor..
tabiri caizse çocuk köpek gibi çalışıp okuldan arta kalan zamanlarda kızı günü birlik gezdiriyor o parayla..
ama kızın kılını kıpırdattığı yok ...
ben ise sevgilim için sdece bir canımı vermediğim kaldı .. inanırmısın bir canım kaldı...
yapmadığım şey yok uğruna deli gibi aşıktım çünkü..
ayrıldık sorun onun çok üzerine düşmemdi. ona ilgi göstermemdi . en son ayrılalım demiştim ben .. ama yüreğimi biliyordu.. psikolojimi biliyordu. çünkü babamı da kaybetmiştim..
ben ayrılalm dediğimde daha çok sarılmasını beklerken .. ayrılalım demicktn dedi gitti o kelimenin arkasına sığınarak..
nefes alamadım günlerce..
ş,mdi o kıza bakıyorum uğruna deli gibi ölen bir çocuk var... ve kız beceriksiz duyarsz sadece gezeym edeym modunda..
ben aman şunu yapayım yesin etsn üşümesin vs.. vs ... bebek gibi baktım ...
sonuç ben kaybettim kız kazandı ... ayrıldım .. arkadaşm hala aynı keyif sürüyor..
siz neler düşünüyorsunuz kızlar... hayat bu mudur böyle midir
erkeklere hakkettiğinden daha çoğunu verdiğin zaman şımarırlar ( istisnalar hariç ). sonra da kapris yapan süründüren kızlar kıymetli olurlar genelde. o yüzden sevgiline anne şefkati gösterme, bırak o senin üzerine titresin.
erkek arkadaşa bebeğinmiş gibi bakmaman gerekiyor sanırım. erkekler bunu istemezler herhalde :44:
Çok üzerine düşersen sıkılabilir veya nasılsa beni seviyor diye düşündüğünden seni kaybetme duygusu olmaz..Bir erkekte muhakkak kaybetme korkusu olmalı...Cepteyim hissini vermemek lazım...
Ayrıca kesinlikle ilişkilerde erkek tarafı daha çok sevmeli..O zaman mutlu olunuyor..Kız tarafı daha çok severse mutlu olunamıyor..Bu son yazdığım garip gelebilir size ama erkekleri tanıdıkça,yaşadıkça,olgunlaştıkça anlayacaksınız ne demek istediğimi........................
belki de haklısınız ..
hani bir beklentim olsa tamam dicem ama ..
hiçbirşey istemeden çıkarsızca sevdiğimi bile bile ..
durumumuzun şuanda böyle olması beni düşündürüyor..
yaranılmıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?