neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

pişman olurlar dimi ..

içi yansın istiyorum ...

o durumu gözlerimle görmek istiyorum ..

ne kaybettiğini bilsin istiyorum

Büyük ihtimal olur. Geri dönmek ister. Gün geçtikçe anlar değerini. Özler belkide. Ne kaybettiğini zamanla anlar. Bende yaşadığım için biliyorum.

Bir insana kim olursa olsun hak ettiginden fazla deyer vermiyeceksin asla. Kendilerini tepede goruyorlar hemen ne oldum delisi oluyorlar.

Ne kadar cok seversen sev onsuz olamiyacagini sagir sultan dahi bilse asla kelimelere dokmiyeceksin cunku gercekten simariyorlar.

Bir kadin maalesef daha cok emek veren taraf bir iliskide o yuzden ayriliklari daha zor atlatiyorlar.

Kacan kovalanir derler yaa cok dogru bir cumle gercekten nedense erkekler kovalamayi cooooooook seviyor.

Hakkinda hayirlisi olsun cnm.

evet çok iyi anladım bu durumu .. geç oldu ama daha olgunum sanki ...

bir daha bulur mu benim gibi çıkarsızca seveni ..

zannetmiyorum ...

evet çok iyi anladım bu durumu .. geç oldu ama daha olgunum sanki ...

bir daha bulur mu benim gibi çıkarsızca seveni ..

zannetmiyorum ...

Eminim bugun karsisina ciksan sanki onsuz daha mutluymusun gibi davransan tepeden dusmuse doner. Ister istemez ilgisini ceker ve seni tekrar elde etmenin yollarini arar.

Ama sen sen ol sakin ona yuz verme ne hali varsa gorsun bir kelimenden dolayi onca emegi, sevgiyi heba edeni affedilmez.

Sen bundan sonra hayatini yasamaya bak ve gecmise takilma.

inşallah ..geçmişi hatırlamamaya çalışıyorum .. başarır mıyım .. elbet zamandır herşeyin ilacı

İnsan sevdiğine gereğinden fazla değer verdiğinde karşıda ki şahıs otomatikman bu benden vazgeçmez ne yaparsam yapayım diye düşünmeye başlıyor yani poposu kalkıyor... İlgiden bunaldığı için ayrılık kolay gelir bu tiplere ama ne olursa olsun pişman olur geri döner tecrübeyle sabit

inşallah canım geri dönsün dönmesin artık önemli değil orası da ..

o pişmanlığı hissetsin içi acısın istiyorum ...

iyi kötü şuan önüme bakıyorum zaten . .

ne yaptıysa kendine yaptı benim gibi üzerine düşeni kolay kolay bulamaz ..

ona hiç kıyamazdım ..

ama o kıydı bana

hep öyle olur zaten..
öyle davrananların kıymeti daha cok bilinir.

erkeklere hakkettiğinden daha çoğunu verdiğin zaman şımarırlar ( istisnalar hariç ). sonra da kapris yapan süründüren kızlar kıymetli olurlar genelde. o yüzden sevgiline anne şefkati gösterme, bırak o senin üzerine titresin.

demek ki iyiklere layık biri değilmiş. zaten kızlar böyle insanlara daha çok fedakarlık yapıyo.. psikolojik heralde.. o önemsemiyosa seni önemsesin diye sürekli fedakarlık yapıyosun, çantada keklik sanıyo. belki de gözünden düşüyosun. aslında en iyisi en başından böyle insanları hayatından def etmek.. neyseki hayatından çıkmış. zamanla unutursun. bu düşüncelerine bile gülersin amaaan ondan bana ne, ne hali varsa görsün.ister mutlu isterser mutsuz olsun bana ne diye düşünürsün.

kendi isteklerinden, rahatından taviz vermiyceksin aslında... değmiyo hiç bir zaman

bıraktım artık .. önceden bir gün konuşmamayı hayal bile edemezken ..

şimdi 2 aydır doğru dürüst konuşmuyoruz..

üzerime titrese de bundan sonra dünyaları verse de .. ( ki önceden birşey istemediğim halde

içimin yangını söner mi kırılan yüreğm tekrar eskisi gibi olur mu zannetmiyorum ..

Çok üzerine düşersen sıkılabilir veya nasılsa beni seviyor diye düşündüğünden seni kaybetme duygusu olmaz..Bir erkekte muhakkak kaybetme korkusu olmalı...Cepteyim hissini vermemek lazım...

Ayrıca kesinlikle ilişkilerde erkek tarafı daha çok sevmeli..O zaman mutlu olunuyor..Kız tarafı daha çok severse mutlu olunamıyor..Bu son yazdığım garip gelebilir size ama erkekleri tanıdıkça,yaşadıkça,olgunlaştıkça anlayacaksınız ne demek istediğimi........................

belki de haklısınız ..

hani bir beklentim olsa tamam dicem ama ..

hiçbirşey istemeden çıkarsızca sevdiğimi bile bile ..

durumumuzun şuanda böyle olması beni düşündürüyor..

yaranılmıyor gerçekten

Çıkarsız sevip sevmediğinin muhakemesini yapabilecek durumda değildir..Kıymet bilmiyordur...Sen üzerine düşme,yüz verme,tabiri caizse köpek muamelesi yap değerli olursun..Eskiden bir erkek arkadaşım demişti bunu..Köpek muamelesi lafını...

Ne yazık ki doğru.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…