neden gün gelir yaptığın fedakarlıklarla başbaşa kalırsın..

çok yazık ya bu erkekler ne yapıyorsa kendlerine yapıyorlar..

sonra kızlar yok şöyle yok böyle derler..

al işte herşeyi yapıyoruz.. gene de olmuyor

çok yazık ya bu erkekler ne yapıyorsa kendlerine yapıyorlar..

sonra kızlar yok şöyle yok böyle derler..

al işte herşeyi yapıyoruz.. gene de olmuyor

Herşeyi yapmıcaksın,gereğinden fazla fedakarlık yapmıcaksın işte tatlım...Onların kimyası bizimkinden çok farklı..........

Hiç bunalıma falan girme..Biliyorum elinde değil ama asla yıkıldım,sensiz bir hiçim imajı yaratma ona..Aksine kendine daha çok bak,çık gez dolaş.İşine mi gidiyorsun,okuluna mı gidiyorsun ne yapıyorsan onu yap...Ardımda yıkıntı bıraktım diye egolarını şişirme onun..Çünkü insanlar ilişkileri bittiğinde ardlarında yıkıntı olmasını isterler..Sen kendine daha iyi baktıkça ,daha mutlu oldukça o bunu kendine yediremez ve tekrar etrafında pervane olabilir..Karşılaşma şansınız varsa seni görür ya da bir şekilde senden haber alır zaten...Eskisinden çok daha mutlu olmanı dilerim :)

ben seni öyle iyi anlıyorumki arkadaşım çevremde bazen bende bakıyorum deli divane ama kızın hiç umrunda değil.Ne bileyim ben bu erkeklerin doğasını anlamıyorum yani çokmu ilgi göstericeksin yada hiçmi sallamıcaksın ne yapıcaksın

Son düzenleme:

teşekkür ederm cnım inşallah hepimiz mutlu oluruz.. aynı okuldaym ki keşke olmasaydım illa ki karşılaşıyorum ...

çok pişman olcak ya .. iş işten geçecek o zaman

ahh canım bir anlasam şu erkekleri ...

sonra da yok kızlar şöyle böyle derler..

herhalde sallamayacaksın

hayır tabiki kıyaslamak değil çok şükür halime ..

ama hep böylemidir .. çevremde görüyorum dikkat ediyorum ..

sanki hep böyle oluyor ..

ewet cnm çoğunlukla böledir.kime değer verirsen kendini bişey zanneder.kaçan her zaman kovalanır.insanlar mutlu olmayı bilmiyo çünki illaki canı acıcak üzülücek o zman mutlu etmeye çalışır.insan elindekinin kıymetini bilemiyo çünkü.kaybettikten sonra anlıyo değerini.tamamen onun olmuş gibi davranırsan kaybetme korkusu olmadığı için keyfine göre haraket eder seni istediği gibi kırar.çünkü sen o istediği her an yanındasındır.her zamn kaybetme korkusu olucak ki değerini anlasın.mutlu etmiceksinki o seni mutlu etsin.böyle olması çok kötü ama malesef böylee

canım benım erkeklere fazla ılgı yaramıyor .erkekler genel de guclu kendınden emın kızları sevıyorlar .

fazla ılgılı fedakar kısacası anac gıbı gorduklerın de ,erkekler ; o zaman onlara muhtac oldugumuzu hıssedıyorlar

o zaman da bızı ,guclu ve kendınden emn olarak gormedıklerı ıcın ,bırden ılgılerı baska tarafa kayabılıyor

o yuzden bu ılgı meselesını denge de tutmayı ıyı bılmelıyız .ama ne yazık kı kadınlar asık oldugun da

bunu dengeleyemıyor,gozumuz kor oluyor resmen.

arkadasınla kendını kıyaslama canım herkes aynı olamaz .ama muhtelemen o arkadasının ılıskısı henuz

3-4 aylık kısa bır ılıskıdır . ozaman erkek pesınden kosabılır ,onun duygularına sahıp oldugundan emın

olduktan sonra da yerler degısır .bu sefer erkek kacar kadın kovalar.

kısacası ılgıyı de kacmayı da dengelemelıyız.fazla nazlı kaprıslı kızlar da kaybeder cunku .

çoook haklısın...
cok deger verip basımızın üstünde tasıdıkta noldu kiii...
tek anladıkları bu muamele.

Kıyaslama nedeniniz yaşadığnız acıyı tarif edememekten kaynaklanıyor.
Yanlış bir yol bu.Daha çok acıya yönlendirir, doğru muhakemeyi engeller.
O söz ettiğiniz kişiyi siz sadece uzaktan görüyorsunuz, kimbilir onunda ne çok görmediği-çektiği durum vardır.

Herkesin ilişkisi ve ilişkide yaşadıkları çok farklıdır.
Kimi çok monoton görünür ama çok mutludur, bazıları çok mutlu görünür ama çok huzursuzlardır.
Bazılarıda hayatta çektiği sıkıntılarının yanında güzel bir ilişkiye sahiptirler.

Şimdi siz yolunuza bakmalısınız.O zaten sizi seviyorsa gelecektir birgün.Bu süre zarfında zayıf görünürseniz hepten kaybedersiz.
Ona muhtaç değilsiniz siz.
Bunu hissettirdiği zaman kişi karşıdakini kaybediyor.

O sizsiz kalabiliyorsa sizde kalabilirsiniz.O sizden değerli değil.
..
Fedakarlık konusu bambaşka bir konu.Karşındaki istemediği sürece yapılan tüm fedakarlıklar birgün nankörlükle karşı karşıya gelebilir.
Bu yüzden fedakar yapıya sahip insanlar hep üzülen taraf oluyor.

Hayat çok kısa kimse kendinden ödün verecek kadar fedakarlık yapmamalıdır.

çok çok haklısın canım yaa..

canım arkadaşımın ilişkisi bir seneyi geçiyor hemen hemen aynı başlamıştık ..

nazlı olup da kaybetsem keşke ...

çok haklısınız .. kız benm ev arkadaşım çoğu şeyini bilirim ..

ben bu yaşmda kimsebağlı olmak istemiyorum geziyip ediyim istiyorum diyor..
beni biliyor yaptığım fedakarlıkları az çok biliyor..
senn yerinde olsam zaten suratına bakmam o kişinin dedi bana ..

aptalsın dedi..

evet aptalım ...

bir insan gerçekten ayrılmak istemiyorsa o zaman 'ayrılmayalım' der...demek ki ayrılmak istiyormuş ki, senin 'ayrılalım' demen işine gelmiş...oysa kadınlar bunu neden söyler? 'hayır ayrılamayalım, seni seviyorum' demelerini duymak için...

bence boşver, kafana takma, yaptığın fedakarlıkları göz ardı edebiliyorsa, zaten sana göre biri değilmiş demektir...

ama evet bu bir gerçek: erkeklerin üstüne ne fazla düşeceksin ne fazla uzaklaşacaksın...bunun dengesini tutmak da bir çeşit sanat olsa gerek...gezmelere, tozmalara, pra harcamalara da kızmazlar, yeter ki üstlerine fazla düşme, aşık oldukları an (yani aptallaştıkları an) sanki adeta 'gel, beni kullan' diyorlar hehe

bizim türkçe öğretmenimizin bir lafı vardı, kulağı çınlasın: 'kızlar, erkekler kuş gibidir. elinde fazla sıkarsan ölür, elini fazla gevşetirsen uuuçççaaaaar gideeeer !'

evet .. demekki ayrılalım lafı işine gelmiş ...

ne yaptıysa kendine yaptı ..

hayat onun hayatı ... onu sevdiğimi çok iyi biliyor .. arayı soğutmak kendinden nefret ettirmk için elinden geleni yapıyor..

varsın yapsın ...

benim hayatım bir şekilde devam eder.. çünkü vicdanım rahat .. keşkelerim yok .. keşke şunu da yapsaydım dediğim birşey yok..

çünkü herşeyi yptım ...

böyle birini bulur mu .. onu herşeyiyle seven ... muamma ! ..

Emin ol canım o çocuk senin ona gösterdiğin ilgiyi hiç bir yerde göremeyince sana tekrar dönecektir aynı şeyler başıma geldi nefes alamamak nasıl bir şey canının parçalandığı o his nasıldır çok iyi biliyorum rabbim yardımcın olsun... ama şunu unutma geldiğinde sen sakın ama sakın onu isteme o zaman zor olursun o zaman tam anlamıyla sana bağlı olur.. sen güçlü ol ki hayat ta sana kolay olsunn..herşeyin hayırlısı olsun canım.. bu arada başın sağolsun..rabbim derdine derman olsun..

çok teşekkür ederm . ne güzel dilekler bunlar ...

bana geri dönsün istiyorum .. içi parçalansın istiyorum ..

tekrar kabul etmek için değil..

o acizliğini , o çaresizliğini bizzat görmek istiyorum ...

o zaman şu içimdeki yangın sönecek ..

dönecek sadece sabırlı ol bak rabbim dileğini kabul edecektir..

dönecek sadece sabırlı ol bak rabbim dileğini kabul edecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…