• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala evlenmek istemiyor ?

çok ezdirmişsin sen kendini, kesin ve net konuş eğer ciddi bir adım görmez isen ayrıl bence daha fazla mutsuz olma

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor.

Niyeti evlenmek olsaydı, bebeğini aldırmanı istemezdi senden ..
Bence bu adam seni daha çook oyalar sen ondan ayrılmadıkça .

ilk bebeği aldırmaya nasıl vicdanınız el verdi, hadi yaptınız diyelim, hala nasıl hiç yaşanmamış gibi ilişkinize devam edebildiniz.
bir zorunluluk yokmuş, namus cinayeti falan durumu söz konusu değilmiş, tamamiyle illegal bir ilişki değilmiş hani bir taraf evli falan olur, aileler için sorun yokmuş. Sizinki resmen keyfi kürtaj olmuş. Çok üzüldüm gerçekten. Bir de burada neden evlenemediğinizin derdindesiniz hala. Yazık size.

senden çocuk aldırmış bir adamın senle evleniceğini mi düşünüyorsun canım ?
seni seven adam çocuk aldırır mı hiç hala namuslu düzgün diyorsun . bir cana kıymış sevdiği kadının canını yakmış ne dürsütü ya ne namusu bırak git burdan sinir oldum yemin ederim .

bence sen senle evlensin diye her dediğine ok dedin .kendini ezdirdin . oda seni elde etti . erkekler böyle elde edince kıymetin azalır .bu kadın nasılsa bana muhtaç diyor kendince . kimseye muhtaç değilsin .
bak bir arkadaşım var sevgilisi 5 sene oyaladı sonrada terk etti . onlarda birlikte yaşadılar .
inşş seninki böyle olmaz ama bu adamla zor canım ya adam çok vicdansız . bebek olayı çok kötü birşey .

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Başından beri fazla inişli çıkışlı bir ilişki olmuş sizinki.
Kürtajın, bebeğin düşmesi, sorunlar falan..
Aslında bu ilişkiye garanti vermek istemiyor karşı taraf.
Her an gidebilme modunda..
Geçmişte yaşadıkların bununla ilgili olabilir belki.

Yani her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil. Adam evlenmek istemiyor işte. Bu onu kötü biri yapmaz çünkü size öyle bi vaadde bulunmamış.
İstemeyen adamlarla evlenmeye çalışmayın, mutlu olamazsınız.

Yani her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil. Adam evlenmek istemiyor işte. Bu onu kötü biri yapmaz çünkü size öyle bi vaadde bulunmamış.
İstemeyen adamlarla evlenmeye çalışmayın, mutlu olamazsınız.
katılmıyorum illa vaatte bulunması gerekmez adam neden bu kadınla o zaman ?biliyormuş kızın evlenmek istediğini . bu kadar vicdansızlık olmaz .çıkıp gitmeliydi yada hiç girmemeliydi kızın hayatına .

Kendınızden bunca tavızı evlenmek için mi verdınız? Deger mı ? Hamıle kalıyorsunuz aldırıyorsunuz sahıp cıkmak gıbı bı alternatıfı varken buna ızın veren bır partnerınız var! Bu yazıda bana sevgı ask hıssi gecmedı. İyi kötu herseyı 1 bucuk yıla sıgdırmış tuketmiş bır ilişki goruyorum. Madem cıddı zaten karı koca hayatınız var bır kagıt parcası için neden bu beklemek.. İnş hersey yoluna gırer dıyeyım en azından

SEVEN ADAM AŞIK OLAN ADAM SEVDİĞİ KADINDAN ÇOCUK ALDIRMAZ KİMSE BENİ BUNA İNANDIRAMAZ SON NOKTA.

katılmıyorum illa vaatte bulunması gerekmez adam neden bu kadınla o zaman ?biliyormuş kızın evlenmek istediğini . bu kadar vicdansızlık olmaz .çıkıp gitmeliydi yada hiç girmemeliydi kızın hayatına .
Nasıl vaadde bulunması gerekmez ya bal gibi de gerekir. İki sevgili yaşı başı işi tamam, evlilik konuşulmamış? Bi kürtaj bi düşükten sonra lütfedip ailesi ile tanıştırıyor. İstemediği belli işte, kadın mağdur mu oldu şimdi? Yaşamasaydı bunları. herkesin aklı fikri var ve kimse kimseyi kandırmamış.

Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam
demişsiniz de bu vasıflara sahip olsaydı ilk bebeği aldırmak zorunda kalmazdınız. o an işler ciddiye bindirilirdi. bir masumun günahına da girilmezdi.
bal gibi de oyalıyor sizi, engel yokken "dur hele" demenin başka açıklaması olamaz.
işin sonu evlilik gibi durmuyor zaten.

bence hiç de hayatınızdaki insan anlattığınız gibi saygılı efendi biri değil....işine geldiği gibi davranan insan müsveddesi bence ve kendinize yazık ediyorsunuz gerçekten çekin kendinizi geriye ne hali varsa görsün ona ne zorunluluğunuz varda bunca şeye katlanıyorsunuz gerçekten pes...
bunun gözü sende değil elinin altında tutuyor eğer karşısına istediği gibi biri çıkarsa pat diye seni arkada bırakır...

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??.

saygılı nazik dürüst namuslu adam dediğin sevgilisini hamile bırakıp bebeğin yok edilmesine müsaade etmez ...
saygılı nazik dürüst namuslu adam bir kadınla evlenmeden durmadan ilişki yaşayıp evlilikten kaçmaz...
saygılı nazik dürüst namuslu adam sahip olduğu kadını ortada bırakmaz...
ha adam belkide (bir çok erkekte olan ) el değmemiş gül goncasını bekliyordur bu sürede sizi oyalıyordur ..
siz de kendinize bu kadar mı saygı duymuyordunuz anlamadım ki,bir çocuk aldırdınız korunurken bir daha hamile kaldınız ,dünyada korunurken hamile kalan %1 lik dilimin tamamı mı kadınlar kulübü üyesi anlamadım ki.

Son düzenleme:
Back
X