• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden hala evlenmek istemiyor ?

Benim merak ettiğim şey nedeni, gönlüm yok mu evet var biraz tabi, ama illa evlenelim demiyorum tabi. Neden istemiyor yani, sevgi var saygı var (tabi yukarıda anlattığım şeyi saymıyorum genel ilişki için konuşuyorum) maddiyat var, yaşadığım şeylere rağmen çoğu konuda sorumlulugumu yüklendim, olgun davrandım, bırakmak isteyince bırakmıyor, ben küsünce peşimden de koşar, hediyelesiriz, sürekli görüşmuyoruz altı aydır, iki ayda falan bir, gezen tozan lay lay lom insanlar değiliz, evlilik korkusu yok, iyi bir aile temeli var, ailesi de istiyor, planı ona bıraktı.Ben güzelim o yakışıklı. Boyu boyuma derler falan derler ya öyle. Benimle illa evlensin demiyorum yukarıda dediğim gibi, bunlari yaşamış olsam da her koyun kendi bacağından asılir onu da biliyorum, yaşadım diye bağımlı da olmadım. neden evlenmek istemiyor diyorum ben nedenini merak ediyorum.
nedeni; sevgisizlik...

Sana bunları yaşatan adamdan çocuk aldırtmış hala çok karekterliymiş gibi söz etmene şaşırdım , aslında direk terk edip hayatında yeni sayfa açacaktın sen halen onun yanındasın , ve halen ne istediğini bilmiyorsun

Benim merak ettiğim şey nedeni, gönlüm yok mu evet var biraz tabi, ama illa evlenelim demiyorum tabi. Neden istemiyor yani, sevgi var saygı var (tabi yukarıda anlattığım şeyi saymıyorum genel ilişki için konuşuyorum) maddiyat var, yaşadığım şeylere rağmen çoğu konuda sorumlulugumu yüklendim, olgun davrandım, bırakmak isteyince bırakmıyor, ben küsünce peşimden de koşar, hediyelesiriz, sürekli görüşmuyoruz altı aydır, iki ayda falan bir, gezen tozan lay lay lom insanlar değiliz, evlilik korkusu yok, iyi bir aile temeli var, ailesi de istiyor, planı ona bıraktı.Ben güzelim o yakışıklı. Boyu boyuma derler falan derler ya öyle. Benimle illa evlensin demiyorum yukarıda dediğim gibi, bunlari yaşamış olsam da her koyun kendi bacağından asılir onu da biliyorum, yaşadım diye bağımlı da olmadım. neden evlenmek istemiyor diyorum ben nedenini merak ediyorum.
Genç yaşta kariyer sahibi olduğuna göre, çok ta saf bir insan olmamalısın.
Nedenini en iyi adam bilir, ama benim tahminim de neden evleneyim diye düşünüyordur. Evet seninle şu an mutlu olabilir, ama neden evlilik gibi bir sorumluluğun altına girsin ki? Bu bir.
Yaşı çok genç olabilir, hazır değildir. Bu iki
Bir diğeri de evli insanlar bile, başka bir kadınla yeni bir heyecan uğruna evliliklerinden vazgeçebiliyor. Kaldıkı sevdiği kadından çocuğuna bile sahip çıkmadığına göre, çok da erdem sahibi bir şahıs değil. Eee tamam ne kadar seninle mutlu olsada, senden daha iyi birisi ile karşılaşma ihtimali de var di mi? Daha iyisi bir yana, sadece farklı olması bile yetebilir. O 2. kişiyle evlenirim gerekirse diye düşünüyor da olabilir.

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
Not, ailesi sorun çıkarmıyor. Ayrılmak da istemiyor.
Ayrilmiyor ne demek net tavir koyun bu sekilde devam etmek istemiyorum deyin.
Cidden zaman kaybi gibi geldi bana

Ben neden bu kadar taviz verdiğinizi anlayamadım. Genel olarak ne zaman böyle konular okusam hep kadın taviz veriyor kadın kendini eksik bırakıyor birşeyden vazgeçecekse kadın vazgeçiyor , sesini çıkarmıyor. Sebep ?? Hiçbir erkek için hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Uyumlu olmak başka ama kendinizi bir başkasına dönüştürmek bambaşka birşey. Birşeyi stiyorsanız yaın, birşeyi istiyorsanız sessiz kalmayın , sürekli ama sürekli sevgilim ne isterse o demeyin. Siz o adam için gelmediniz bu dünyaya kendi bedeniniz kendi ruhunuz ve özgür olması gereken bir iradeniz var.
Ha bana sorarsanız o adamdan birşey olmaz. Mesele evlilik değil çocuk aldırmanıza hiçbir şey dememesi. Maddiyatınız olmasa aileler asla olmaz vb. şeyler dese belki kabul görebilirdi - onda da doğru bilmiyorum ama neyse - ama giden 2 tane candan sonra o adamda hala bir tepki yoksa bu ilişkiden birşey olmaz. Ayrılmak daha doğru olur.

Her şartları tamam olsa ne olur herifin evlenmeye gönlü yok.
Koca da baba da olmak istemiyor olamaz mı?

Zaten istediği her şeyi yaşıyor seninle, niye evlensin ki böyle bakınca çok da tuhaf gelmiyor bana yani..

Bu şartlarda insan çocuk sahibi olayım, yuvam olsun diye nikah kıyar.
Onu da dediğim gibi istemiyor, çok net aslında.

Haa neden vazgeçmiyor diyorsun.
Güzel bir ilişki yani yormayan,sıkmayan, istediğimde bulduğum, istemediğimde sorumluluğu üzerimden attığım.

Neden evleneyim?

Pardon neden evlensin diyecektim fazla empati yaptım :D

Her istediğine he demişsiniz..
Gel demiş gelmişsiniz git demiş gitmişsiniz.. beraber olmuşsunuz..

hamile kalmışsınız o bakmıyor diye gidip aldırmışsınız..
ee adam gayet rahat.. bir daha kalsa bir daha aldırırım olur biter..
yapmayın gözünüzü seviyim.. bırak gitsin.. bu kadar hafife almayın kendinizi :KK12:

bence de sevgisi azalmış heyecan yok aşk yok, bu durumda evlenmek istemiyor. erkekler kadınlar gibi düşünmez, kadın herşey yolunda evlenelim diye düşünür, erkek bu şekilde de herseyi yaşıyoruz niye evleneyim ki diye düşünür. evlenince ne değişecek peki? sen evli bir kadın olmak istiyorsun hadi senin böyle bir isteğin var da o niye evlensin? su anda ilişkiniz çok sıradanlaşmış başka birine aşık olsa hiç durmaz ama öyle bir durum da yok, başkasını buluncaya kadar oyalıyor bence de..

Yaklaşık bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var, ikimiz de meslek sahibi maddi sıkıntısı olmayan insanlarız, hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri olduğuna inandım, onca şeye rağmen yine öyle düşünüyorum. Ikimız de ilk görev yerimizde tanıştık. Ilk aylarımız hep beraber geçti. Ikimızin de aşık olduğunu düşünüyorum. Bir kaç ay sonra gebe kaldım. Ağlaya ağlaya aldırdim. Aslında onu o gün orada bırakıp gitmeliydim. Olmadı devam ettik. Sevgimiz de aynı kaldı. Bir kaç ay sonra yeniden aynı hatayi yaptım, korunmama rağmen oldu. bekledim bekledim hep konuşuruz deyip konuyu konuşmadi. Ben de o acıyı tekrar yaşamamak için doğurmaya karar verdim. Ne olursa olsaydı. Ama bu defa bebeğim beni terketti.. onun da psikolojisini tek başıma yaşadım.artık bi karar ver dedim, lütfen ailemle tanış ciddiyete bindirelim dedi. KırmaDiM düşük sancılarimla gittim tanıştım. Yine bişey olmadı. Tanışmakla kaldım. Bi iki ay sonra yine açtım konuyu. Çok tartışıyoruz ilişkimızi düzene sokalim sonradan bozulmasın dedi. Bunca şey yaşadığım için ona da Rıza gösterdim. Ve bunun da üzerinden üç ay geçti. Genel olarak da Sevgilim ne derse yaptım, geçmişte hataları olan biriydim, onun yaşının olgunluğu bana da olgunluk getirdi, bu konuda hiç hakkını yiyemem. Hani aldatıyor mu desem, kadınsin hissedersin biraz, hiç hissetmedim de. Normal hayatında saygılı, nazik,dürüst namuslu bi adam. Bizim hikaye ise böyle, bunca şeye rağmen, bir adam senden şikayetci olduğum hiçbir özelliğin yok bile derken ve ayrılmak da istemeyip sürekli ciddi bi ilişkimiz olduğunu söylerken neden hala evlenmek istemez arkadaşlar ??
namuslu???? adam evlenmeden seninle ilişki yaşıyor hamile bırakıyor ama namuslu hımmm tabi

Seni gerçekten kalbi ile seviyor olsa idi , inan bana senden bebeğini almazdı. ...

Seni kullaniyor
Sen de onu kullaniyorsun
Olan bebeklere olmus
Evlenmesine gerek yok ki
Ihtiyaclarini karsiliyor ve bir evin ailenin sorumlulugunu almiyor.

Bu sorunun cevabini ona sorsan
Neden benimle evlenmiyorsun desen?

Niye evlensinki ? sen adamın ihtiyacı olacak ne varsa vermişsin zaten hevesinide almış çok çirkin emellerine alet olmuşsun .....

Yani sen şimdi senden kopup giden, hiç koklayamayacağın, gülüşünü sana annecim deyişini göremeyeceğin, kokusuna doyarak uyutamayacağın, emzirip doyduğunda yüzündeki sana sonsuz güven duyan ifadeyi göremeyeceğin iki bebeğine üzülmüyorsun da onları senden koparan sahip çıkmayan o şerefsizin seninle neden evlenmediğine mi üzülüyorsun???Allah akıl fikir versin

Yani sen şimdi senden kopup giden, hiç koklayamayacağın, gülüşünü sana annecim deyişini göremeyeceğin, kokusuna doyarak uyutamayacağın, emzirip doyduğunda yüzündeki sana sonsuz güven duyan ifadeyi göremeyeceğin iki bebeğine üzülmüyorsun da onları senden koparan sahip çıkmayan o şerefsizin seninle neden evlenmediğine mi üzülüyorsun???Allah akıl fikir versin

Ahh ne güzel yorum. Ben de hayretler içerisinde kaldim. Tercuman oldunuz bana da

evlenmeden önce bazı şeyleri tüketince devamı gelmiyor malesef

Her şartları tamam olsa ne olur herifin evlenmeye gönlü yok.
Koca da baba da olmak istemiyor olamaz mı?

Zaten istediği her şeyi yaşıyor seninle, niye evlensin ki böyle bakınca çok da tuhaf gelmiyor bana yani..

Bu şartlarda insan çocuk sahibi olayım, yuvam olsun diye nikah kıyar.
Onu da dediğim gibi istemiyor, çok net aslında.

Haa neden vazgeçmiyor diyorsun.
Güzel bir ilişki yani yormayan,sıkmayan, istediğimde bulduğum, istemediğimde sorumluluğu üzerimden attığım.

Neden evleneyim?

Pardon neden evlensin diyecektim fazla empati yaptım
Aynen neden seninle evlensin ki ?

tüketmek diyip duruyosunuz da, bi cinsellikten mi ibarettir kadın? cinselliği yaşayınca çöp gibi kenara konulmasını normal buluyorsunuz? o zaman ilk geceden sonra evli de olsa bi kadının değeri kalmıyo öyle mi? ne de olsa sizin deyiminizle "tüketildi". nikah var veya yok, kadının değeri buysa gözünüzde hiç sevişmeyin madem değeriniz bununla gidiyosa.

Back
X