neden hala hareket yok :((

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
19+3 haftalik hamileyim ama henuz bebegimin hic hissetmedim hic bi hareket yok yurt disinda yasiyorum ultrasona da 13 haftalikken bi kere girdik sadece bebegimi ne gorebiliyorum ne hissedebiliyorum simdiye kadar az da olsa biseyler hissetmem gerekmiyo mu ((((

Endişelenme canım benim ilk hamilelikte genelde 20 haftadan sonra hissedersin hareketlerini...
Saglıkla gününde kucagına alman ümidiyle kendine ve bebegine iyi bak :)

Ilk gebelikse eğer, daha gec algılanıyor hareketler
Ben 21 haftalikken hissetmistim
Endişe duyma.hersey yolundadir.
Ve çok az kalmış hareketi hissetmene
Allah sağlıkla kavustursun yavrunuza

Endişelenme canım benim ilk hamilelikte genelde 20 haftadan sonra hissedersin hareketlerini...
Saglıkla gününde kucagına alman ümidiyle kendine ve bebegine iyi bak :)

tesekkur ederim cevabin icin sabirsizlikla bekliyorum tekmelerini :)

Ilk gebelikse eğer, daha gec algılanıyor hareketler
Ben 21 haftalikken hissetmistim
Endişe duyma.hersey yolundadir.
Ve çok az kalmış hareketi hissetmene
Allah sağlıkla kavustursun yavrunuza

amin insallah herkese nasip etsin saglikla kucagimiza almayi yavrularimizi.

çok normal canım,21-22.haftalarda hissetmiştim iki gebelikte de

Evet sevgili jiyan, arkadaşların da dediği gibi özellikle ilk gebeliklerde 21-22. haftalarda hissediliyormuş genelde. Hatta benim doktorum kendi gebeliğinde 24. haftada hissetmiş. Ben şuan 21. haftadayım, göbeğimin altında ara ara oluşan kelebeklenme tarzı histen başka elle tutulur birşey hissettiğimi söyleyemem henüz. senin de az kalmış, hissedersin yakında merak etme

benim ikinci gebeliğim,21.haftadayım geçen haftadan beri yeni yeni hissetmeye başladım.üstelikde gün boyunca sık sık hissetmiyoum.ayrıca daha çok kuvvetli de değil.ama bence endişeye mahal yok.bir iki haftaya kadar daha belirgin ve sık hissetmeye başlarız inşallah.

Cok tesekkur ederim arkadaslar icimi rahatlttiniz gercekten sagolun :)

canm daha dur ben 22 haftalıkken hissettim ilk gebeliğin sanırım az daha sabret biliorum heyecanlısın ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…