Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kizlar Günay din .
Acayip rahatsız olduğum bir durum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. 15haftaya giriyorum ve ilk hamileligimden de bildiğim üzere iç karnim yok ve hamileliğim belli .
Hamile kiyafetleri giymiyorum kendi normal kiyafetlerimi giymeye devam ediyorum ve kimler karsilarsam karsilasayim karnimi elleyip karnimi seviyorlar.

İnan bu kişiler benim sürekli görüştüğüm kişiler bile değil komsular uzaktan tanidiklar ama durum bu annemin bile dokunmasini istemiyorum.
( ilk hamileligimdede boyleydim) artik nesil istemiyorsam kasiliyorum sanki o anda veya mümkün mü bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum.

Gecen günlerde dar bir pantolon uzerine salaş bi şeyler giymistim haliyle bu şekilde hamile değil kilo almisim gibi gözüküyor. Ayni gün didimin didisi bir komsu nereye sakladin bebeği diye bluzumu siyirdi ayni günün aksami kayinvalidem ay darmi gidiyorsun diye yaninda otururken tshirtimi kaldirdi hayir ne oluyor ya sanki ortalik mali benim karnim gelen gecen oksayip karnimi aciyoe ulu orta.

Uyarsam eminim başka yerlere gidecek bu mevzu , ayip olacak eminim bunu sadece ben yasamiyorumdur niye boyle rahatsiz oluyorum sözlerde yasadiniz mi?

Bu arada sorun sadece arkadaşlar komsular değil ,kuzenlerim ailem hepsi var sanki durmadan taciz ediliyorum.

Ben fesat degilimdir inşallah

Bizdede vardı bu durum canım ama ben rahatsız olmuyordum hatta sonra bebişin hosuna gittiğini düşünüyordum yakında dokunulan yere tekme atmaya baslayacak

Yumuşak bir şekilde uyaracaksın rahatsız olduysan .bebeği ellediklerini düşünüyorlar .ben olsam rahatsız olmam .niye rahatsız olayım ellesinler derim .sanki yiyorlar mı beni .
Bu kadar takıntılıysan uyarırsın biter gider yani .kırılırsalar kırılsınlar eğer bu kadar önemliyse senin için .sonuçta senin vücudun.

Elini uzatanın eline hafifçe dokun ve istemediğini belirt, hele tshirt kaldırmak nirvana olmuş yani
Genelde yapıyor bunu insanlar görmüşlüğüm var çevremde ama hoş bir hareket değil, insanın vücut bütünlüğüne saygısızlık gibi geliyor bana. Şu ana dek karnına dokunduğum tek hamile kardeşim,bebek tekmelediğinde elimi alıp karnına koyardı ama o yapmadan kardeşime bile dokunamam ben, kibarca uyarmakta fayda var, herkes karnını sevdirmek zorunda değil.

Ben hamileyken esimin bir is arkadasi da hamileydi. Hatta benden bir kac hafta ondeydi hamileligi. Bi gun konusurlarken gayri ihtiyari elim karnina gitti dedi ( hamilelikten konusuyorlarmis) son anda durdurdum kendimi dedi. Ona da sordum neden boyle bir egilim var dedim, bilmiyorum ama ciddi bir dokunma istegi yaratiyo hamile karni dedi..

Ben cok rahatsiz olmazdim mesela ama kardesim cok rahatsiz olurdu. Biz de saygi gosterirdik.

Bence tatli dille uyarabilirsin, rahatsiz oldugunu icerde bebek olmasina ragmen dokunduklarin seyin senin vucudun oldugu icin hoslanmadigini belirt. Saygi gostermek zorundalar.

ben de sevmezdim dojunduklarinda tacize ugrarmis gibi hissederdim. care bulamadim.
simdiki derdim cocuklarima olur olmadik dokunmalari... tanidiklarim alisti izin aliyorlar sevmek.icin.ama tanimadiklarim deli ediyorlar beni...

Cok acayipmis ya oyle kiyafeti acacak kadar yuh artik

Benim de bir arkadaşım hamile
Gecen gun bebegin o anda hareket ettigini soyledi
Icimden asiri bi dokunma istegi geldi cunku daha once hic bebek hareketi hissetmedim Ve nasil oluyor cok merak ettim
Ama arkadaşıma teklif bile etmedim tabiki
Niye elliyim yahu ayip bence
O benim orami burami elliyor mu?

bu siteye girdiğimden beri zaten kimsenin çocuğuna dokunmadım.hatta anneleri diyor çocuğumu hiç sevmedin vs o Zaman açıklıyorum .saçnalama diyorlar o ne demek .insanlar herseyi ne kadar abartıyor Allahtan çevremde bu tip insanlar yok .yok taciz yok bilmem ne tövbe ya .

Bende kimse böyle bir şeye yeltenmedi. Ben de kötü hissederdim. Sevmiyorum çünkü çok temas halini. Sadece hareketlerini merak eden teyzeleri ben istediğim zaman dokunabiliyordu.

Yabanci uzak kisiler yapinca bende sevmem ama hic basima gelmedi fakat gelseydi komsuydu oydu buydu dinlemez uyarirdim. Benim k.v sadece bir kez dokundu bugune kadar oda 2 saniyelikti onun disinda sadece esim dokunur.. benim ailem zaten uzakta :'( bence sen hormonlardan dolayi da boyle gerginsin biraz daha sakin olmaya calis..
T-shirt kaldirmak guzel degil buna musade etme ama diger turlu kv dokunsun sevsin iletisimdir bu buna izin ver...

Kavga etmek istiyorsun sanirim .
Bennrahatsiz oluyorum yazanlar olmuş arkadaslarimin karnina dokunuyoruz diyenler olmuş ben yakin arkadaslarimda dahil annenin filanca komşusunun karnimi oksamasindan hoşlanmak zorunda değilim kaldiki hoslanmiyorum ben size neden ispanak sevmiyorsunuz diyormuyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…