Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P
Bence rahatsiz olmaniz normal birde bluzun tshirtin siyrilmadi ne ya rahatsizvoldugunuzu soyleyin bence

Ben de bebeğimi görüp izin almadan lak diye elinden yüzünden öpen, kucağına almaya çalışan tiplerden çok rahatsızım. Açıkça söylüyorum artık, öpmeyin, veremem diye. Engelleyemediklerimde de elime hemen mendili alıp çocuğun orasını burasını siliyorum. Sen de açıkça söyle en garanti çözüm.

İlginçmiş. Benim karnıma kimse dokunmuyor fakat sizin durumunuzda olsam ben de istemezdim.

Cok rahatsiz edici. Sosyal medyada falan goruyorum millet hamile arkadasinin akrabasinin karnina dokunup foto cekiyo bi de opup cekiyolar ya ne manasiz isler. Hele temastan normalde de hoslanmayanlar icin iskence

Sana yazdım ya söyle kibarca diye .kavga isteyen sensin bence .sana uymayacağım ama ben .söyle ellemeyin de bitsin gitsin madem çok dert ettin .ben farklı birsey söyledim orda .zaten ne çocuk severim ne milletin karnını baneneyse bu konu .sadece bazı kadınların hamile kalınca kendini Prenses sanmasına çok gülüyorum .o zaman Suriyeliler kraliçe maşallah hepsinde 10 çocuk

Canim elleniyor yani normal. Yalnız tshrt kaldırmak ulu orta bide hiç hoş değil. Ulu orta değil tekken yapmak bile hoş değil. Sen de tshrt kaldirmayalim lütfen diceksin açtırma.

Ben ayy çok tatlı bebeği seviyor gibi dokunuyorum BİRDAHA da dokunmam demekki rahatsız olunabiliyormuş tabi üstten hafif dokundum kendi karnıma da çok dokunurdum

Ben hamilelik yaşamadım ama empati yapabiliyorum. Bebeğe dokunmuyorlar ki sonuçta annenin bedeni hala, kişisel sınırlar içinde kalan bir yer. İzin almadan pat diye dokunmak hoş değil. Yakın olup olmaması çok fark etmez bence karşıdakinin, tensel temastan rahatsız olan çok insan var. Teklifsiz yapılması ayıp evet. Direkt söyleyin bence, dokunmazsanız sevinirim, geriliyorum, bebek de geriliyor böyle olunca diye. Arkadaşlarım arasında da doğum yapmamış tek kişi benim herhalde, onların da karnına dokunmuşluğum, tişörtlerini sıyırmışlığım yok. Normal karşılanmasına da şaşırdım aslında.

Çok yakın bulduğum heycanla beklediğim bir bebekse evet bende dokunmak isterim sanırım ama bu sadece dokunmakla kalır üstünü başını açmaları gercekten çok saçma ve rahatsız edici bende olsam galiba tepki verirdim....
Birde bunu yapacak insanların aralarında gercekten bir bağ olmalı kız kardeş olur ,teyze olur,anneniz olur, çok samimi arkadaşlarınız olur o heycala dokunmak ister belki ama bu yoldan gecen herkes gel bir muane edeyim der gibi bende bune yaa derdim sanırım...

Dokunmak için ellerini uzattıkları anda kendini geri çek. Sözle söylemene gerek yok, en iyisi beden dili. Yoksa karnın büyüdükçe artacaktır bu dokunmalar.

Daha önce size yazmıştım sanırım başka bir mesajın altında. Benim karnıma dokunan tanımadığım bir kadının iki eline birer tane yapıştırdım ben sonunda. Huzura erdim.
Aileme ve arkadaşlarıma da açıkça benden izinsiz beni ellememeleri gerektiğini açıkça söyledim.
Pazartesi günü doğum yaptım, ilk iki gün ben emzirmeyi öğrenene kadar eşim ve hemşireler dışında kimseyi emzirme zamanı odama sokmadım. Kendi annem de dahil özellikle çıkarttırdım odadan herkesi. Çünkü mahremiyet bir yana, bir de öyle mi emzirilir vs diye karışacaklardı eminim.
Şu anda da hep ayrı odada emziriyorum, girmek isteyen olursa bazen izin veriyorum, bazen vermiyorum.
Alınan alınsın, şu dönemde huzur çok önemli.
Size güzel bir hamilelik dilerim.

Dokunmakta olmaz da bana göre, tshirt açmak nedir? Güldüm ne yalan söyleyeyim, enteresan bir çevreniz varmış...
Ben zaten normalde de çok temas seven biri olmadığım için bu Nemrutluğum gebeliklerde ve Doğumda çok işe yaradı :) kimse orama burama dokunmayı denemedi bile. 2 hamileliğimde de eşim harici karnıma dokunan olmadı.
Deneselerdi rahat hissetmiyorum lütfen tekrar etmeyin derdim, siz söylemeden bilemezler sonuçta.. kendinizi gerip sıkıntı etmeyin, böyle ufak seylere kırılmaz kimse.

evetvtaciz ediliyormus gibi hissediyorum. normal sartlarda hamile.degilken anneni halaniz gelip karninizi oksuyor mu? oksamaz. ama hamile kalinca hemen karninizi bir oksama sevme hoslanmiyordum geriliyordum. o cicili bicili tshirtlerden bile giymedim ben ki zor hamile kaldim. neyse bir se bu cikti suriyeliler ne yapsin 10 tane doguruyor. bence siz onlara bir iyikik yapin etrafunizda boyle 10 tane doguran varsa prezervatif veya dk hapi bagislayin sevap islersiniz Ramazan ramazan.
cocuguma hamileyken karnima dokunulmasini istemiyorum ve Bunun icin prenses ilan edileceksem gelip daha 23 gunluk lohusa olan beni bir gorun ona gore karar verin. neyae vermeseniz de olur.
bu Site size guzel seyler ogretmis tebrikler.

Neden dağıtayım .prensesliği sonuna kadar yaşasınlar .
Zaten bu yeni bir olgu .bir tane çocuk yapan Aman Allahım bir pozlar bir kasılmalar ne oluyoruz ya .
Dokunmasını istemiyorsan dokundurtma okadar .neden dokunma demek zor mu yani .prenses sanıp kendini çocuklarına nasıl davranan insanlar var .amaç topluma birsey ispatlama .çocuğunu döven bağıran çocuk yetiştirmekten bi haber tipler çoğunlukta..
Neyse alıntılamayın benim fikrim bu ..
Ben şahsen çocuk delisi biri hiç olmadım.uzaktan severim dokunmam .bu siteyi okuyunca daha bir uzaklaştım .böyle görmedik gibi ay çocuğum ay anayım ben ana diye yırtınmak bana konik geliyor ..

El harekete gecince kendinizi geri cekin veya kendi elinizi karniniza koyun.
Ben bi kere bi kizin (uzaktan akraba) elini havada tuttum utandi zaten bisey dememe gerek kalmadi.

Bende rahatsiz olurdum. Kasilacak kadar degil ama yinede dokunulsun istemezdim. Hele hele bluz kaldirip bakmalar falan. Allah muhafaza. Durup dururken siz birinin bluzunu kaldirmiyorsaniz hamileykende kaldirmayin. Nasil bi dusunceyle bu currete ulasiyorlar bilmiyorum. Ben rahatsiz oldugumu dile getirdim. Sasirdilar, nasil yani dediler. Ama ben acmamis oldum. Problem.degil ne dusundukleri.

Bence sürekli vakit geçirdiğiniz aile bireyleri varken sohbet açın kimse dokunmadan. İnsanlar çok garip karnıma sürekli niye dokunurlar ki hiç hoşlanmıyorum diyin en azından aileden kimse dokunmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…