- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
Bence rahatsiz olmaniz normal birde bluzun tshirtin siyrilmadi ne ya rahatsizvoldugunuzu soyleyin benceKizlar Günay din .
Acayip rahatsız olduğum bir durum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. 15haftaya giriyorum ve ilk hamileligimden de bildiğim üzere iç karnim yok ve hamileliğim belli .
Hamile kiyafetleri giymiyorum kendi normal kiyafetlerimi giymeye devam ediyorum ve kimler karsilarsam karsilasayim karnimi elleyip karnimi seviyorlar.
İnan bu kişiler benim sürekli görüştüğüm kişiler bile değil komsular uzaktan tanidiklar ama durum bu annemin bile dokunmasini istemiyorum.
( ilk hamileligimdede boyleydim) artik nesil istemiyorsam kasiliyorum sanki o anda veya mümkün mü bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum.
Gecen günlerde dar bir pantolon uzerine salaş bi şeyler giymistim haliyle bu şekilde hamile değil kilo almisim gibi gözüküyor. Ayni gün didimin didisi bir komsu nereye sakladin bebeği diye bluzumu siyirdi ayni günün aksami kayinvalidem ay darmi gidiyorsun diye yaninda otururken tshirtimi kaldirdi hayir ne oluyor ya sanki ortalik mali benim karnim gelen gecen oksayip karnimi aciyoe ulu orta.
Uyarsam eminim başka yerlere gidecek bu mevzu , ayip olacak eminim bunu sadece ben yasamiyorumdur niye boyle rahatsiz oluyorum sözlerde yasadiniz mi?
Bu arada sorun sadece arkadaşlar komsular değil ,kuzenlerim ailem hepsi var sanki durmadan taciz ediliyorum.
Ben fesat degilimdir inşallah
Sana yazdım ya söyle kibarca diye .kavga isteyen sensin bence .sana uymayacağım ama ben .söyle ellemeyin de bitsin gitsin madem çok dert ettin .ben farklı birsey söyledim orda .zaten ne çocuk severim ne milletin karnını baneneyse bu konu .sadece bazı kadınların hamile kalınca kendini Prenses sanmasına çok gülüyorum .o zaman Suriyeliler kraliçe maşallah hepsinde 10 çocukKavga etmek istiyorsun sanirim .
Bennrahatsiz oluyorum yazanlar olmuş arkadaslarimin karnina dokunuyoruz diyenler olmuş ben yakin arkadaslarimda dahil annenin filanca komşusunun karnimi oksamasindan hoşlanmak zorunda değilim kaldiki hoslanmiyorum ben size neden ispanak sevmiyorsunuz diyormuyum
Daha önce size yazmıştım sanırım başka bir mesajın altında. Benim karnıma dokunan tanımadığım bir kadının iki eline birer tane yapıştırdım ben sonunda. Huzura erdim.Kizlar Günay din .
Acayip rahatsız olduğum bir durum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. 15haftaya giriyorum ve ilk hamileligimden de bildiğim üzere iç karnim yok ve hamileliğim belli .
Hamile kiyafetleri giymiyorum kendi normal kiyafetlerimi giymeye devam ediyorum ve kimler karsilarsam karsilasayim karnimi elleyip karnimi seviyorlar.
İnan bu kişiler benim sürekli görüştüğüm kişiler bile değil komsular uzaktan tanidiklar ama durum bu annemin bile dokunmasini istemiyorum.
( ilk hamileligimdede boyleydim) artik nesil istemiyorsam kasiliyorum sanki o anda veya mümkün mü bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum.
Gecen günlerde dar bir pantolon uzerine salaş bi şeyler giymistim haliyle bu şekilde hamile değil kilo almisim gibi gözüküyor. Ayni gün didimin didisi bir komsu nereye sakladin bebeği diye bluzumu siyirdi ayni günün aksami kayinvalidem ay darmi gidiyorsun diye yaninda otururken tshirtimi kaldirdi hayir ne oluyor ya sanki ortalik mali benim karnim gelen gecen oksayip karnimi aciyoe ulu orta.
Uyarsam eminim başka yerlere gidecek bu mevzu , ayip olacak eminim bunu sadece ben yasamiyorumdur niye boyle rahatsiz oluyorum sözlerde yasadiniz mi?
Bu arada sorun sadece arkadaşlar komsular değil ,kuzenlerim ailem hepsi var sanki durmadan taciz ediliyorum.
Ben fesat degilimdir inşallah
evetvtaciz ediliyormus gibi hissediyorum. normal sartlarda hamile.degilken anneni halaniz gelip karninizi oksuyor mu? oksamaz. ama hamile kalinca hemen karninizi bir oksama sevme hoslanmiyordum geriliyordum. o cicili bicili tshirtlerden bile giymedim ben ki zor hamile kaldim. neyse bir se bu cikti suriyeliler ne yapsin 10 tane doguruyor. bence siz onlara bir iyikik yapin etrafunizda boyle 10 tane doguran varsa prezervatif veya dk hapi bagislayin sevap islersiniz Ramazan ramazan.Sana yazdım ya söyle kibarca diye .kavga isteyen sensin bence .sana uymayacağım ama ben .söyle ellemeyin de bitsin gitsin madem çok dert ettin .ben farklı birsey söyledim orda .zaten ne çocuk severim ne milletin karnını baneneyse bu konu .sadece bazı kadınların hamile kalınca kendini Prenses sanmasına çok gülüyorum .o zaman Suriyeliler kraliçe maşallah hepsinde 10 çocuk
Neden dağıtayım .prensesliği sonuna kadar yaşasınlar .evetvtaciz ediliyormus gibi hissediyorum. normal sartlarda hamile.degilken anneni halaniz gelip karninizi oksuyor mu? oksamaz. ama hamile kalinca hemen karninizi bir oksama sevme hoslanmiyordum geriliyordum. o cicili bicili tshirtlerden bile giymedim ben ki zor hamile kaldim. neyse bir se bu cikti suriyeliler ne yapsin 10 tane doguruyor. bence siz onlara bir iyikik yapin etrafunizda boyle 10 tane doguran varsa prezervatif veya dk hapi bagislayin sevap islersiniz Ramazan ramazan.
cocuguma hamileyken karnima dokunulmasini istemiyorum ve Bunun icin prenses ilan edileceksem gelip daha 23 gunluk lohusa olan beni bir gorun ona gore karar verin. neyae vermeseniz de olur.
bu Site size guzel seyler ogretmis tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?