- 17 Haziran 2017
- 12
- 31
- 3
- 48
Aynı fikirdeyim. Hamile kadın sevmiyorum. Çocukta sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Hamile kadın görünce de sırf kaprisleriyle muhattap olmamak için uzak duruyorum. Kadın kadın olduğu için değerlidir. Hamile olması ona ekstra bir değer katmaz. Ben ne kadar değerliysem onlarda o kadar değerli. Ne bir fazla ne bir eksik. Kaprislerini çekenlerle muhattap olsunlar o psikolojiden çıkana kadar.Neden dağıtayım .prensesliği sonuna kadar yaşasınlar .
Zaten bu yeni bir olgu .bir tane çocuk yapan Aman Allahım bir pozlar bir kasılmalar ne oluyoruz ya .
Dokunmasını istemiyorsan dokundurtma okadar .neden dokunma demek zor mu yani .prenses sanıp kendini çocuklarına nasıl davranan insanlar var .amaç topluma birsey ispatlama .çocuğunu döven bağıran çocuk yetiştirmekten bi haber tipler çoğunlukta..
Neyse alıntılamayın benim fikrim bu ..
Ben şahsen çocuk delisi biri hiç olmadım.uzaktan severim dokunmam .bu siteyi okuyunca daha bir uzaklaştım .böyle görmedik gibi ay çocuğum ay anayım ben ana diye yırtınmak bana konik geliyor ..
fesatlıkla alakası yok herkes herşeyden aynı şekilde rahatsız olmak zorunda değil ama siz söylemezseniz düşünemeyebilirler söylemesi de zor yani anlıyorum şimdi söylersin bi de yüzsüz yüzsüz laf sokarlar aman pek kıymetli bebeği varmış aman bizde hamile olduk abartma falan :)) bizim millet böyle çünkü... valla bilemedim en iyisi Doğuma kadar bu dokunmacılarla az görüşmeye çalışmakKizlar Günay din .
Acayip rahatsız olduğum bir durum var ve ne yapacagimi bilemiyorum. 15haftaya giriyorum ve ilk hamileligimden de bildiğim üzere iç karnim yok ve hamileliğim belli .
Hamile kiyafetleri giymiyorum kendi normal kiyafetlerimi giymeye devam ediyorum ve kimler karsilarsam karsilasayim karnimi elleyip karnimi seviyorlar.
İnan bu kişiler benim sürekli görüştüğüm kişiler bile değil komsular uzaktan tanidiklar ama durum bu annemin bile dokunmasini istemiyorum.
( ilk hamileligimdede boyleydim) artik nesil istemiyorsam kasiliyorum sanki o anda veya mümkün mü bilmiyorum karnimin kasildigini hissediyorum.
Gecen günlerde dar bir pantolon uzerine salaş bi şeyler giymistim haliyle bu şekilde hamile değil kilo almisim gibi gözüküyor. Ayni gün didimin didisi bir komsu nereye sakladin bebeği diye bluzumu siyirdi ayni günün aksami kayinvalidem ay darmi gidiyorsun diye yaninda otururken tshirtimi kaldirdi hayir ne oluyor ya sanki ortalik mali benim karnim gelen gecen oksayip karnimi aciyoe ulu orta.
Uyarsam eminim başka yerlere gidecek bu mevzu , ayip olacak eminim bunu sadece ben yasamiyorumdur niye boyle rahatsiz oluyorum sözlerde yasadiniz mi?
Bu arada sorun sadece arkadaşlar komsular değil ,kuzenlerim ailem hepsi var sanki durmadan taciz ediliyorum.
Ben fesat degilimdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?