Neden hamile kadinin karnini elliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı fikirdeyim. Hamile kadın sevmiyorum. Çocukta sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Hamile kadın görünce de sırf kaprisleriyle muhattap olmamak için uzak duruyorum. Kadın kadın olduğu için değerlidir. Hamile olması ona ekstra bir değer katmaz. Ben ne kadar değerliysem onlarda o kadar değerli. Ne bir fazla ne bir eksik. Kaprislerini çekenlerle muhattap olsunlar o psikolojiden çıkana kadar.

Canim bende senin gibiyim en huylandigim şeydi,kıskançlık veya fesatlikla alakası yok o an çok rahatsız oluyorum ve etkileniyorum elimde değil.kotu hissederdim kendimi.bi kackez başıma geldi ve gerildim.aslinda gergin bir yapımda yok ama bu rahatsız olduğum bı durumdu.benimde tanimadik kişiler daha çok dokundu.en yakın arkadaşımi arayıp ben çok rahatsız oluyorum sende mı öyle dediğimde o rahatsız olmadığını söylemişti.Ama bence yaşadığın normal bir durum.biraz dokunsal bir milletiz.sarilmayi öpmeyi bebek oradaymis gibi dokunmak bizim kültürümüzde yaygın.ama dikkat edilmeli bence.

T-shirt ı sıyırıp bakmak çok saçma olmuş. Ona ben de kızardim. Ama karni okşamak konusunda bence biraz abartmissiniz. Ben de hamileyim. Hiç öyle taciz edildigimi falan dusunmedim. Tam tersine çok da hoşuma gidiyor. Demekki benim bebisimi çok seviyorlar diye düşünüyorum.

Hamile sımarıklıgıdır sizinkisi gecer,merak etmeyin.Hamile kalinca kutsanmiyorsunuz,dunya sizin cevrenizde donmuyor.Agziniz,diliniz var rahatsizsaniz soyleyin.

Bazi insanlar cok simarik...

Not:Sizi kiskanmiyorum.Cocuk sahibi olmak gibi bir hevesim hic olmadi.

Iyi ki hamilesiniz. .
Herşeyi neden bu kadar abartiyorsunuz bakın kimse sizin ailenizi yasantinizi merak etmiyor. Burda bile sürekli cocugubu ve kocani anlatiyorsun. Çok rahatsız isen söyle. Soyleyemeyip buraya gelip konu açıp yaftalamanin da bi mantığı yok.

Hayırlı dogumlar

Annem cok dokunurdu hamileyken acayip gicik olurdum blmyrm niye sonucta annem ama rahatsız oluyodum yuzunede diyodm anne dokunma istemiyorm diye ama laftan anlmiyodu gelince gidene kadsr elini.karnima koyar hareket etsin diye beklerdm aklima geldi yine gixik oldm bak esimden baskasi dokununca rahatsız olurdum yani baya hatta

fesatlıkla alakası yok herkes herşeyden aynı şekilde rahatsız olmak zorunda değil ama siz söylemezseniz düşünemeyebilirler söylemesi de zor yani anlıyorum şimdi söylersin bi de yüzsüz yüzsüz laf sokarlar aman pek kıymetli bebeği varmış aman bizde hamile olduk abartma falan :)) bizim millet böyle çünkü... valla bilemedim en iyisi Doğuma kadar bu dokunmacılarla az görüşmeye çalışmak

Bunun sonrası bebeğe dokunmak oluyor. Yemin ederim pazara büyük marketlere gidemiyorum raflara bakarken hooop biri bebegin elini öpmüş bacağını tutmuş ayağını elliyo falan kafayı yemek uzereyim. Çocuğu nasıl koruyacagimi bilmiyorum caddede yürüyorum arkadan gelen biri yapısiyo çocuğa. Bebeğimin de tabi hoşuna gidiyo ama sınırları koyamadım bi türlü. Ben kimsenin çocuğuna yapismiyodum böyle ama koca koca adamlar bile dokunuyo.zaten hassasiyetin yüksek olduğu bir dönem. Evden çıkmak istemiyorum

Eşim dokunurdu sadece karnıma. Birkerede çok değer verdiğim bir büyüğüm dokunup bişeyler söylemişti. Onun dışında hiçkimsenin böyle bişeye yeltendiğini bile hatırlamıyor. Sizin ordakiler bi garip bence.

Hamilelik yaşamadım ama ben çekiniyorum açıkçası başkasının bedenine durduk yere dokunmaya o dokunma dürtüsünü yaşasam bile.
Aslında kötü niyet yok orada bir canlı var insanların sevmek, hissetmek hoşuna gidiyor ben de merak etmişimdir ama sık olması bir de yakın olmadığınız insanların da yapması rahatsız eder bence normal, biraz düşünmek hassasiyet göstermek gerektiğine inanıyorum, izin alabilirler en azından, herkesten aynı olmasını bekleyemezler. T-shirt kaldırmak çok fazla ama orada dur deyin bence. Karnınız artık sizin değilmiş gibi davranıyorlar heralde :)

Allahtan başıma gelmedi.Hakkaten çok rahatsız edici bir durum.Normalde nasıl rahatsız olursak hamilelikte de aynı.Hani çok yakın arkadaş aile olur da mesafeli insanların da yapması çok abes.

Karni acmak sacmaymis.

Dün bende akrabanin karni ufacik sevimli duruyo diye dokunabilirmiyim diye sordum valla O an iclerinden geliyor olabilir.
Ben herhangi birine asla yapmam. Belki de kendim disinda, dokundugum ilk hamile karnidir:)
Sordugum kiside hos karsiladi güldü tabi elleyebilirsin dedi.

Kimse karsi cikacaginizi düsünmemistir. Kiminin hosuna gider kiminin gitmez. Bu durumda sormak en dogrusu. Hassasim biraz dokunmayin diye uyarin.

Ben de aksine hamile kadının karnına dokunamam daha doğrusu kimsenin bedeninde herhangi bir yeri ellemeyi sevmiyorum, yapanlar ne anlıyor bilmiyorum taciz gibi. Direk yapmayın rahatsız oluyorum demek de gıcık bi davranış olur buldumcuk gibi, ama X abla korkuyorum bebeğe bişey olacak diye ondan dokununca bile irkiliyorum ya da direk X abla ben tikliyim elleme beni diyebilirsin şaka yollu.

Bana gel bebegi hisset bak simdi hareket edecek vs diye kendisi dokunmami hissetmemi isteyen arkadaslarim oldu. Ama kendim ne dusunurum bilmiyorum, henuz cocugum yok. Ama istemeyene de dokunmam. Kendileri teklif etmedikce dokunmamak lazim.

dıdının dıdısına, sokakta gördüğüm birine dokunmadım hiç. ama çok yakınlarımdan 3-4 kişiye dokundum. çünkü çok sevimli o tekmeleri hissetmek. ben yaşamadığım için merakta ediyorum nasıl bişey olduğunu. dokunmadıklarımada bakıyorum, acaba kıpırtı görebilirmiyim diye. inşallah farkedipte, senin gibi tacize uğruyorum diye düşünmüyolardır.
bu kadar rahatsızsan uyar, tepki göstermezsen nerden bilsinler rahatsız olduğunu. çok abartmışsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…