neden hamile kalamıyorum ya :(

mrb bence rahim filmi çektirmelisin filmden sonra gebe kalma şansı var ben geçen ay çektirdim inş. bende biran önce hamile kalırım ALLAHın izniyle

canım yumurtlama problemi olduğunu nasıl teşhiş koyuyorlar?

mesela adetlerin düzensizmi?ondan mı anlıyorlar?

yok canım pek adet düzenine bakmıyor,
yani aslında farklı zamanlarda, erken ya da geç yumurtlama varsa tabi adet günleri de one göre değişiyor.
ama yumurta takibiyle anlaşılıyor,
benim 2 aydır yumurtam çatlamıyor, hatta büyümüyor bile ama düzenli adet görüyorum mesela.

şimdi bunun için yumurtayı geliştirici ve çatlatmaya yönelik tedavi uygulayacağız

bugün yine k.doğum doktoruna gittim..

eşimden de test istediler(malum test)

tam yaptıracaktık ki yarım gün çalışdıkları için yaptıramadık ama ordan birisi

3gün perhizli olman lazım demiş..

düşün bizim en son 5 gün perhizimiz var
bizim normal halimiz perhizli

sadece nette ovulasyon tarihlerine göre çalışmaları başlatıyoruz

onlarda da aksamalar oluyor..eşim haftada 3 değişik vardiyada çalıştığı için
1saat bile görüşemediğimiz akşamlarımız çok oluyor

bende şimdi duphaston kullanıyorum 3 ay sonra yumurtlama tedavisine başlayacaz inş.seninde buayki tedavin işe yarar

benimde adet tarihlerim düzenlidir..

ama hiç yumurta takibi yapalım diyen yok

özele gidince inşallah o ister...zaten ben teklif edicem bi bakın ben yumurtluyomuyum diyee

anladım canım, ama eşinin testi de çok öenmli, ihmal etmeyin
ayrıca o nette verilen tarihlere fazla güvenme, sen en iyisi tüm tahlillerini yaptır,
sonrasında inşallah ikinizde de sorun çıkmazsa 1-2 ay yumurta takibiyle çatlama günlerini de öğrenirsin,
zaten düzenliyse çok kolay olur işin, düzensizse de ovulasyon testi kullanabilirsin

bende şimdi duphaston kullanıyorum 3 ay sonra yumurtlama tedavisine başlayacaz inş.seninde buayki tedavin işe yarar

daha fazlabeklemeyiz inşallah canım
şuan reglimin 3. günü, bu ay bayramdan dolayı tedaviye başlamadım, artık gelecek ay kısmetse

aramızda HSG çektiren varmı arkadaşlar?

acıyormu?

yaa HSG çekilmeden neden y.takibi yapmıyorlarki

yarın özel bi hastaneye gidicem bakalım yaklaşımları nasıl olacak?

devlettekiler sanki başından savıyorlar..çokta umrumuzda senin bebek sahibi olamaman gibi düşündüklerini
hissediyorum

Son düzenleme:

cnm ben çektirdim inan hiç bişey hissetmiyosun istanbuldaysan eğer gitiğim merkezin adını veririm

ben çektirdim ama anestezi ile çektirdim
kimine göre çok acıyor, kimine göre hiç hissetmiyorsun, bilmiyorum açıkçası ben cesaret edemedim.

ama diyelimki sana yumurta takibi yaptı şimdi doktor, tamam süper yumurtlama var, git hamile kal şimdi.
olmadı.
birkaç ay böyle yumurtana bakıp çok iyi dedi ama hala yokk.
yada aksine yumurtlamanda sorun var, aylarca tedavi görüyorsun, gene olmuyor.
boşa zaman kaybı.

eğer tüplerinde tıkanıklık varsa ne yapsan hamile kalamazsın.

öncelikle bunu öğrenmen lazım

ya valla anneme bahsettim de bu HSG den de..

yok kızım gerek yok diyor...boşuna yaparsın diyor..bizim tarafta sorun yokmuş

yani gerçektende iki ablamda 4.ayda hamile kaldı diğeri ise ilk aydan...
ee annemde 5doğum ve sayısız kürtaj olmuş

baya bereketliyiz ama offfffffffffffff..belki psikolojiktir benim derdim...

bebek düşündüğümden beridir yani 2 senedir saç dökülmesi problemi yaşıyorumhani kel değilim ama bayaa hacim olarak azaldı..

offfffffff yıprandım resmen..

Son düzenleme:
ya bence benim tüplerde sorun yok

sorun kafamda
ee eşimde sağolsun y.günleri dışında aklına gelmiyor
umarım sizler en kısa sürede müjdeli haberleri alırsınız...

mrb bence rahim filmi çektirmelisin filmden sonra gebe kalma şansı var ben geçen ay çektirdim inş. bende biran önce hamile kalırım ALLAHın izniyle

tatlım bu işler aileye bakmakla olmaz ki,
bizim sülalede de doğuramayan bir ben varım mesela.

tabi sen bilirsin çektir ya da çektirme, inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın,
ama aradan yıllar geçerse keşke hiç beklemeseydim demezsin umarım.

bu kadar da stres yapma, ondan da hamile kalamazsın

Son düzenleme:

cnm benim ailemdede hiç kimsede sorun yok hepsinde maşaalah 3 ,4 tane çocuk var ama benim hala çocuğum yok bence sen çok sıcak bakmıyosumn hsg çektirmeye ama çektirsen en azından tüplerde tıkanıklık vamı yokmu ona göre tedavine başlarsın

evet canım ben hsg den korkuyorum biraz
tabiki bebeğim için onuda yaptırırım ama ne bileyim
sonuç alamayacağımı hissediyorum...

basit yumurta çatlatma iğnesi falan offffffffffff alıcam o iğneleri kendi kendime yapıcam o olucak

gerçekten korkulacak hiç bişey yok ben 2 kere çektirdim hsg hemde ne ağrı kesici aldım nede anestezi inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm

devlette mi çektirdin canım?
geçen ay ilk kez smear testi yaptırdım valla ciyak ciyak bağırttılar beni

sanırım ağrıya dayanıksızım

özelden çektiriyim diyorum ama onlarda pahalı..biraz para biriktirmem lazım enaz 2-3 ay daha ertelemiş olucam

devlette çektirmem en mantıklısı ama korkuyorum o doktorlardan!

gerçekten korkulacak hiç bişey yok ben 2 kere çektirdim hsg hemde ne ağrı kesici aldım nede anestezi inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm

hayır cnm özelde çektirdim ben ben geçen ay hem film çektirdim hemde smear testi yaptı ikiside iyi çıktı çok şükür ikisindede hiç ağrım olmadı bencede sen ağrıya dayanıksız gibisin :)eğer istanbuldaysan istersen çektirdiğim merkezin adını yazarım

canım yazarsan çok sevinirim..bugün gittiğim doktr fındıkzadede biyer tavsiye etti..

bakalım seninkide orasımı:)

çıkıyorum arkadaşlar iyi akşamlar hepinize:)

hayırlısıyla alıcaz kucağımızı bebişlerimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

banada doktorum orayı önerdi fındıkzadede radyomar çok iyi bi merkez tavsiye ederim gitmeni sanada iyi akşamlar aminnn inş.cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…