neden hamile kalamıyorum ya :(

merhaba arkadaşlar
öncelikle isteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşur inşallah.ben 16 ay bekledim ve daha çok bekleyeni de biliyorum.bence hiçbir test gereksiz değil kesinlikle yaptırın bende de eşimde de çok şükür hiçbirşey çıkmamıştı ama yine de olmuyordu ama en azından sorunumuz olmadığından emindim.10. ayımda hsg çektirdim acısızdı diyemem ama bence 2 yıl bekleyen biri için kesinlikle gerekli ben ağladım çektiriken ama o kadar kısaydıki hemen geçti ve açıkçası değerdi.bunun dışında klomen ve çatlatma iğnesini de denedim artık aşılamaya geçilecekti ramazan dolayısıyla ertelemiştim o ay hamile kaldım çünkü o ay hiç ama hiç hamile kalacağıma inanmıyordum ve hiç uğraşmadık ne gün aşırı ne yatakta yatma ne de kürler çünkü o güne kadar süt buharı dahil birçok şey denemiş biriyim.benimki psikolojikti ve tabii önce allahım izin verecek.inanın sizi okuyunca içim sızladı çünkü ne zor olduğunu biliyorum ama şuan çok şükür hamileyim ve beklediğim zamanı gözüm görmüyor.lütfen bolbol dua edin içten inanarak mutlaka yapıyorsunuzdur biliyorum ben de dualarımda isteyen herkese yer veriyorum.allahım kimseyi bu hasretle sınamasın.

derdını derdı ceken bılırmıs benımde cocugum olmuyor ınsan hayata kusuor tedavıler ılaclar işe yaramıyor ve umutsuzluk ben bu ay tedaviyyı bıraktıım suan aklıma bıle getırmıorum verıck allh verır...bızleerıde boyle sınıyor neyapıcaksın kı
zor durum etrafında hamıle bayanlar fln ınsan kendını kotu hısedıyor ama sabırrr

bızımde oluck bundan emınım :26: uzulme lutfenn nekdr takarsak okdr etkılenıoz olacagı varsada olmuyor ozmnda

inş. en kısa zamanda hamile kalırsın cnm ne zamandır istiyosun çocuk

Dolunaycığım gerçektende senin durumunda ve ben gibi aslına bakarsan başlık benim ama ben pek nete giremiyorum ama hepinizin yanımda olduğunuzu dertlerinizi paylaştığınızı görmek beni sevindirdi:) Teşekkürler:)
Ben hsg çekindim şöyle ki evet acıyor acımıyor desem yalan olur ben çekinirken hep hamile kalmam için bu gerekliyse evet çektirmeliyim dedim ve bu acı sadece en fazla 5 dakika sürüyor sonra azalıyor senin canını sıkmak istemem ama korkarsan dah çok ağrır o yüzden kendini rahat bırak bence.
Devlet hastanesi evet baştan savma iş yapıyor en iyisi özel hastane.
Bu ay en iyisi canımızı sıkmayıp rahat bırakalım bakalım ne olacak? İnşallah herşey güzel olur:)

Canım aynen bende öyle bıraktım artık iyi mi yaptım bilmiyorum ama Ve en yakın arkadaşım hamile benim sevinmem gerekirken çok üzülüyorum. Kötü bir insanmıyım diye kendimi sorguluyorum. Bu hallerim canımı sıkıyor tabii
İnşallah bizim de hamile kaldığımız günler çok yakındır...

canım senin adına çok sevindim inşallah Rabbim bize de nasip eder:)

Ben de o mucizeye kavuşamayanlardanım malesef
Polikistik over hastasıyım. 4,5 yıllık evliyim aşılama falan denemedik. klomen tedavisi gördüm uzunca bir süre başlarda iyiydi yumurta oluşuyordu ama sonraları ayda 3 kutu klomen kullanmama ragmen yumurta falan oluşmadı.Çok üzülüyordum, kafama takıyordum o günlerde eşim ara verelim biraz kendini topla dedi.4 aylık bir ara verdik.
4 ay içinde hep ilaçla adet gördüm. en son adetimden sonra ilaç kullanmadım doktora gideceğim diye. Adetimden 4 hafta falan geçti.Ben de inanılmaz ağrılar başladı. adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor, göğüslerim şiş ve inanılmaz acıyordu. 1 hafta sürdü artık hamile miyim diye bile düşünmeye başlamıştık.Ama moralim bozulmasın diye test falan yapmadık.
Doktordan randevu aldım bir şey varsa da o söylesin diye.Doktora gideceğimin sabahı kendiliğinden adet oldum.Ki bu çok çok az olmuştur hayatım boyunca.Ümitlendim acaba düzeliyor mu bazı şeyler diye.
Klomene başladık hemen önceden tepki vermediğim için dozunu yükseltti. Bugün adetimin 12. günü yumurta takibi yapılacaktı.
Ama yine bir işe yaramadı.doktorum salı günü gel yeniden bakalım belli ki geç cevap verecek dedi.Yumurta var mı diye sordum ama salı günü gel konuşuruz dedi.Yumurta var mı varsa da büyümedi de ondan mı böyle dedi bilmiyorum.Ama ağrım var kasıklarımda batmalar oluyor ve ara ara sancı giriyor.Belki de yumurta vardı ama büyümedi diye düşünüyorum.
Yumurta olsa bi umudum olacak ama öyle bir bünye ki bendeki yumurta bile olmuyor.E böyle olunca aşılama da yaptıramayız herhalde.
Offf Allah'ım yardım et bize Artık hamile görmeye dayanamıyorum. aksine günde en az bir hamile haberi alıyorum kötü düşünceli bir insan oldum çıktım

Son düzenleme:

Canım seninde yaşadıkların çok zormuş. Ama sende biliyorsun ki moral çok önemli. Sana tavsiye verene bak:) Ama hamile kaldığımız günlerde gelecek eminim ya çıkmadık candan umut kesilmez. O yüzden sabırla beklemeliyiz. İllaki bir çözüm yolu vardır. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah...

canım arkadaşım...
aynı kaderi paylaşıyoruzikader arkadaşım mı deseydim:)
ilk kez özele gittim c.tesi,ultrasonda baktı,tertemiz dedi:)
herhangi bir sorunun gözükmüyor ,birde adetliyken gel dedi...yine gidicem çünkü kırmısılar geldi:)

eşimden spermiyogram istedi ama yumurta takibi de yapacak buarada..

ultrason çekerken doktoruma önümüzdeki 5 sene HSG çektirmeyeceğim dedim..

Hatta çok bilmiş konuşuyorum diye kızacak sandım:)

yaşımı sordu,32 diyince, önmüzdeki 3 sene düşünme dedi..

oh bee içim rahat etti...bebek için herşeye razıyız elbetteki ama
ben kendimdeki sorunu biliyorum ve doktorumda anladı..

biz eşimle yoğun iş hayatı dolayısıyla bebek sahibi olamıyoruz..

yumurta takibiyle sanırım bu sorunu çözeceğiz..

tatlım,doktorumda 3sene düşünme dedi zaten,35 yaşıma kadar kendime müdahale ettirmeyeceğim.

banada dediğin yeri tavsiye etmişlerdi ama şimdilik bu testi düşünmüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…