Neden hamile kalamıyorum :(

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
Kızlar 4 yillik evliyim, ilk 2 ay dışında doğru düzgün korunmadık ama ben hamile de kalmadım. artık korkmaya başladım başlarda bebek fikrim hiç yoktu ama biyerden sonra insan bebek istiyor. Eşim benden daha çok istiyor hatta.
Henüz dr. a gitmeden bana bişey diyemezsiniz tabi ama, adetim biteli 1 hafta oldu tam, bugün soğan kürüne başlasam diyorum. içimde bi korku var yazmak istedim işte :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar 10 aylık evliyim, ilk 2 ay dışında doğru düzgün korunmadık ama ben hamile de kalmadım. artık korkmaya başladım başlarda bebek fikrim hiç yoktu ama biyerden sonra insan bebek istiyor. Eşim benden daha çok istiyor hatta.
Henüz dr. a gitmeden bana bişey diyemezsiniz tabi ama, adetim biteli 1 hafta oldu tam, bugün soğan kürüne başlasam diyorum. içimde bi korku var yazmak istedim işte :(

bence doktora gtmelisn ben 4 yıllık evliyim 1 yıl korunduk 3 yıldırda bebek için uğraşıyoruz. inşALLAH sen hiç uğraşmadan hamile kalırsın :)

bende seninle aynı durumdayım canım. her ay düzenli adet gördüğüm halde bebek olmuyor 8 aydır. polipte var bende ama hangi doktora bu konuda güvenebileceğimi bilmediğimden henüz gitmedim doktora ama bi an önce gitmeliyiz... yoksa zaman kaybederizşuan için tek sorun iyi ve paragöz olmayan bi doktor bulmak

bızde 6 aydır denıyoruz daha dr a gıtmedık eger bu ayda hamıle kalamazsam kesın gıdıcez. olması beklemek zaman kaybı dr a gıdıp herseye bı baktırmak gerek bekleyeceksen ondan sonra beklerız.

bu ay maydonoz yaptım 3 defa, ama ağrım var adet olucam gibi. gerçi 2 gün geçti günüm ama
önümüzdeki ay soğan kürü yapıcam olmazsa hemen dra gidicem

bende bir kere maydonoz süt buharı yaptım bu ay yine olmadı adet oldum...ben mi beceremedim ki bilemiyorum artık...olmuyor olmuyor...

canım bi doktora git biz de ilk 2 ay istemedik sonra da istedik istedik olmadı 1. evlilik yıldönümümde hamile olduğumu öğrendim
1 yıl korunmasız ilişkiden sonra çocuğumuz olmuyo diye gelin diyo doktorlar ama kafan rahat olur en azından
bi git herşey yolundaysa yumurtlama takibi falan yaptır eğer beklemek istemiyorsan inşallah en kısa zamanda hamiş olursun tatlım

Back
X