neden hamile kalamıyorum

mavisim44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
27
1
1
37
öncelikle herkese merhaba.yeni üyeyim bu sabah ilk defa msj yazdım ve gerçekten çok üzgünüm bir kızım var ama üzerinden bikaç yıl geçti bebek istyrz tam 8aydir olmuyor hayal kırıklığı heray benim gibi olanlar varmı yazarsanız sevinirim.:(gerçekten çoook üzgünüm çünkü o hüsranlardan birinide bu sabah yasadim:(

Canim bence asilama denemelisin ablamda seninle ayni durumdaydu ve polikistikover hastasiydi cok sukur simdi kizindan sonra 3 yasinda bi oglu var.
öncelikle herkese merhaba.yeni üyeyim bu sabah ilk defa msj yazdım ve gerçekten çok üzgünüm bir kızım var ama üzerinden bikaç yıl geçti bebek istyrz tam 8aydir olmuyor hayal kırıklığı heray benim gibi olanlar varmı yazarsanız sevinirim.:KK43:gerçekten çoook üzgünüm çünkü o hüsranlardan birinide bu sabah yasadim:KK43:

Öncelikle cvp yazdığın için tskrlr.doktora gttm bir seneden önce hiçbir müdahale yapılmamış öyle söyledi beklemem gerekiyormuş é tabi onlara bekle demesi kolay ama bekleyemiyorum işte 8aydr hayal kırıklığı yaşıyorum.

Öncelikle cvp yazdığın için tskrlr.doktora gttm bir seneden önce hiçbir müdahale yapılmamış öyle söyledi beklemem gerekiyormuş é tabi onlara bekle demesi kolay ama bekleyemiyorum işte 8aydr hayal kırıklığı yaşıyorum.
Neden soyledinki 8ay oldugunu hemen.ablamin 7 yasinda bi kizi vardi ve o 4 sene ugrasti ilk asilamada hamile kaldi.

Bide kist için ne tedavi uygulamıştır acaba.bende iki ay önce gittiğimde mm lik sağ tarafta kıs var dedi doğum Kotil hapı verdi adet duzensizligi ve kist regl olduğunda gider dedi.o hapı 21gun kullanmamı syledi ama çok fazla yan etki oluştu bende bırak dedi ve sonuç ortada bilmiyom kıs gittimı ama hamile Değilim adet oldum gerçekten çok zor bi durum bu sabah Bike daha dünyam yikildi

1 seneyi gecti dersen daha cok ilgilenip arastiriyorlar canim 7.8 ay dersen 1 seneyi gecirmeni tavsiye ediyorlar ozele gitme durumhn varsa ertesi aya bile asilama yaptirabilirsin

Bide kist için ne tedavi uygulamıştır acaba.bende iki ay önce gittiğimde mm lik sağ tarafta kıs var dedi doğum Kotil hapı verdi adet duzensizligi ve kist regl olduğunda gider dedi.o hapı 21gun kullanmamı syledi ama çok fazla yan etki oluştu bende bırak dedi ve sonuç ortada bilmiyom kıs gittimı ama hamile Değilim adet oldum gerçekten çok zor bi durum bu sabah Bike daha dünyam yikildi

Yani bir senedir kalamıyorum desem yaparlardı sence asilama
hayirlisi olsun bakalim once bi kontrole gitmeni tavsiye ederim ve baska bi doktora gidip 1 seneye geckin hamile kalamdigini soyleyip yumurtlama takibi yaptirmalisin sonrasinda hsgrahim filmi ve spermiyogram isticeklerdir sonrasinda tedavin baslar sonuclara gore zaten.

hayirlisi olsun bakalim once bi kontrole gitmeni tavsiye ederim ve baska bi doktora gidip 1 seneye geckin hamile kalamdigini soyleyip yumurtlama takibi yaptirmalisin sonrasinda hsgrahim filmi ve spermiyogram isticeklerdir sonrasinda tedavin baslar sonuclara gore zaten.
Teşekkür ederim ilgin için sağol. Yarın zaten gidicem korka korka heran sanki başka birşey diycekmis gibi hissediyorum

Bugün başka özel hastanede başka bir doktora gittim yine başlamadı tedaviye bir sürü tahlil istedi ve yaptım. Beden FSH-AMH LH EZ (ESTRADIOL) PROLAKTİN TSH İSTEDİ NEDİR BUNLAR YAHU.CUMARTESİ ALCAM SONUCUNU glmsc durum bu

öncelikle herkese merhaba.yeni üyeyim bu sabah ilk defa msj yazdım ve gerçekten çok üzgünüm bir kızım var ama üzerinden bikaç yıl geçti bebek istyrz tam 8aydir olmuyor hayal kırıklığı heray benim gibi olanlar varmı yazarsanız sevinirim.:KK43:gerçekten çoook üzgünüm çünkü o hüsranlardan birinide bu sabah yasadim:KK43:
canım ben varım kızım 10 yasında 10 aydirda ikinci bebeği istiyoduk ustelik yaşım sınırda eger yine n olmasaydı bu yaz tedaviye baslayacaktik. sana bir kaç onerim var nacizane eğer kullanmiyosan mutlaka folik asite başla çünkü gebelik düşününce adet düzeni bozuluyo folik asit bu düzeni yeniden olusturuyo, vücudunu sürekli dinleme,kendi haline bırak inan stress her ay beni mahvetmisti dusunmedigim 3.ayda hamile kaldım son iki ay 28 günde bir adet oldum ve yumurtlamam tam 14.güne geldi hiç sasmadi yeterki sen rahat ol

aşırı streslisin bu şekilde gebelik oluşmaz olussada tutunamaz ben adet oldum sandım ama hamileymisim hiç merak etme seninde olur bu arada benimde kist gecmisim var doktorunun senden istedikleri hormon testleri yumurtlamam sağlıklı olup olmadığına bakmak için yapılıyor bir doktor belirle ve hiç şaşma ondan kendini de serbest bırak lutfen

Canım kafaya takma herseyin başı stres benim de ikinci Hamileliğim ve süpriz oldu kızım 20 aylık düşünmüyordum ama Rabbim nasip etti
Biraz kendine zaman ver

aşırı streslisin bu şekilde gebelik oluşmaz olussada tutunamaz ben adet oldum sandım ama hamileymisim hiç merak etme seninde olur bu arada benimde kist gecmisim var doktorunun senden istedikleri hormon testleri yumurtlamam sağlıklı olup olmadığına bakmak için yapılıyor bir doktor belirle ve hiç şaşma ondan kendini de serbest bırak lutfen
Teşekkür ederim senin bu gebeliğin tedavi oluş sürecinin 3 ayında kaldn yoksa normalde yollamış kaldin.bide evt resmen duzenkimolan adetim stresten duzensizlige girdi.doktor bugün bana folik asit yazdı zaten.yarın alıp hem kullanıcam sonuçlarında cumartesi bellinolcak bakım ne dicek.ve keşke stres elimde olanbbirsey olsada yapmasam.benbyapmasam bile etrafimdakiler sagolsun yaptiriyor.çok zor anlatamam.

Yazmışsın ya pa
canım ben varım kızım 10 yasında 10 aydirda ikinci bebeği istiyoduk ustelik yaşım sınırda eger yine n olmasaydı bu yaz tedaviye baslayacaktik. sana bir kaç onerim var nacizane eğer kullanmiyosan mutlaka folik asite başla çünkü gebelik düşününce adet düzeni bozuluyo folik asit bu düzeni yeniden olusturuyo, vücudunu sürekli dinleme,kendi haline bırak inan stress her ay beni mahvetmisti dusunmedigim 3.ayda hamile kaldım son iki ay 28 günde bir adet oldum ve yumurtlamam tam 14.güne geldi hiç sasmadi yeterki sen rahat ol[/QUOTE

Back
X