neden hamile olamıyorum

nnilüfern daha çok erken bende korunmadığım halde 7. ayımda buldum biraz sabret 1 yıl korunmasız ilişkiden olmuyorsa "NEDEN OLMUYOR" diyebilirsin.Benim adetlerimde düzenliydi ve çok sancılıydım ama benimde olmuyordu.bunun için hiç strese giripte problem yapma hayırlısını dile.Umarım herşey gönlünce olur.

merhaba arkadaşım daha çok yeni evlisin aceleni anlayamadım, birde dr lar bile 6 aylık bir zaman dilimi veriyor ilişkide sonrasında kalmazsan dr gitmen gerekiyor, birde adetleri her düzenli olan bayanda sorun olmayacak diye birşey yok, yani sancı varsa bu bile problem olabiliyor, kistin olabilir, hormonlarından biri düşük ya da yüksektir, rahat ol öncelikle birde genel muayeneye git bakalım. Zamana bırak biraz acele etme herşeyin hayırlısı

merhaba canım ilk bir yıl doğal süre olmaya bilir sen daha çok yenisin bi bekle sabret telaşlanma telaşlanacak bi şey yok inş en kısa zaman da istediğin güzel haberi alırsın

6. ayımda bitti 7. aydayım :1no2: eğer bir problem olduğunu düşünüyorsan hormon testi yaptır.:1no2: ama daha erken

canım evleneli ne kadar olmuşki zaten bence biraz sabret.Bizm gelininde senin hesap olmuyordu gelimizde 7 aylık evli abla bebeğim olmayacak galiba diyordu.doktora gitmeyi düşünüyolardı .adet olunca gideyim dedi.adet olmadı test yaptık hamile oldugunu gördük. yani sen biraz zamana bırak bence daha erken .inş. hamile kalırsın canım benim allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

Canım benim benimde 9 ay oldu bebegim gelmedi dr gittim polikistik overmişim. bunu öğrendikten sonra ümidim biraz daha azaldı. bu ay adet günüm tam 16 gün gecti test yaptım negatif çıktı... Yani senin en azından adetlerinin düzenli olduguna şükret saglığın yerinde inş. dr gittiğindede bşey cıkmaz ama en azından adetlerin düzenli benim her ay 15 gün felan aksıyo bazen olmadıgım ay bile oluyo (( ve bebeğim var zannediyorum ama yok (

canım benim üzülme.acele ettim felan yok ama benimle evlenen arkdaşlarım hamile kaldı bende korktum açıkçası biraz.neyse çaresiz beklicem olmassa gidicem bi doktora. teşekkür ederim hepinize

canım benimde 5.ayımda olmuştu.iltihap varsa oda engel olur.doktora görün en iyisi.zaten en az 1yıl dolması lazım bildiğim kadarıyla.mesela ben 2.için uğraşıyorum.doktor 6.aya kadar bekle olmazsa gel dedi.2.ay oldu hamiş değilim.inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder

ne güzel işte sevinmelisinki düzenli adet oluyosun ben ilaç almadığım zaman adet olmaıyorum malesef ve bu şekilde bebek sahibi olmak daha zor her ay doktora gitmek çok sıkıcı

ne güzel işte sevinmelisinki düzenli adet oluyosun ben ilaç almadığım zaman adet olmaıyorum malesef ve bu şekilde bebek sahibi olmak daha zor her ay doktora gitmek çok sıkıcı

:çok üzgünüm:ah canım ya bende aynıyım.doğum kontrol hapıyla 1-2 ay düzenli sonra gelmiyor.ilaçla oluyorum.bende 4 yıldır istiyorum olmuyor.senağlama....allah yardımcımız olsun.işallah rabbim bizlerede nasip eder.

canım bozma moralini daha çok erken...4 ay nedir ki ben 20 aydır bekliyorum...hem bir sorun olacağını zannetmiyorum demişsin...bunu doktara gitmeden bilemezsin ki..ama inşallah en kısa zamanda hamiş kalırısınn.

nikine bekar yazmışsın canım sanırım yanlışlıkla yazdın, Allah hakkında hayırlısını versin ve bebişin sağlıkla gelsin inşallah:1hug:

4 aydır korunmuyorsun değil mi?
PEKİ YUMURTLAMA GÜNÜNÜ FALAN HESAPLIYORMUSUN KABACA...BUNA BİRAZ DİKKAT ET.. 1 YIL OLMADAN DR LAR TEDAVİ İÇİN ERKEN DİYORLAR..

BEN 9 YILDIR KORUMASIZ İLİŞKİ YAŞIYORUM AMA HALA GEBE DEĞİLİM...senağlama

sen de biraz fazla beklemissin bence
doktora gitmedin mi hic 9 yıl cok uzun degil mi beklemek icin?

nikine bekar yazmışsın canım sanırım yanlışlıkla yazdın, Allah hakkında hayırlısını versin ve bebişin sağlıkla gelsin inşallah:1hug:

canım benimm ben üye oldum zaman bekardım:) çalışıyodum ve sürekli giriyodum forma fakat evlenince pek takip edemez oldum bilgilerimide güncellememişim. aminn canım inş en kısa zamanda hamile kalırım.

evet canım hesaplıyorum her ay hemen hemen aynı zaten yumurtlama dönemim ama olmadı korunmuyorusda.birazdaha bekleyip doktora gidicem.allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

sen de biraz fazla beklemissin bence
doktora gitmedin mi hic 9 yıl cok uzun degil mi beklemek icin?

tatlım ben 4 yıldır tedavideyim zaten.... bi sürü şey denedim .. bi sürü doktor değiştirdim...
tabiki 9 yıl uzun bi süre... ama bende kendi adıma ne gerekiyorsa yapmaktayım.... olmayınca olmuyor malesef.. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH...:a015:

evet canım hesaplıyorum her ay hemen hemen aynı zaten yumurtlama dönemim ama olmadı korunmuyorusda.birazdaha bekleyip doktora gidicem.allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

HER ŞEYİN HAYIRLISI...
RABBİM BİLİR DOĞRUSUNU....
AMA 1 YILDAN ÖNCE DR LAR PEK TEDAVİ BAŞLATMIYOR...
1 YIL BEKLEYİN DİYORLAR....
AMA SEN TABİKİ ÖNLEMİNİ AL.. TAHLİLLERİNİ YAPTIR.... EŞİNİ KONTROL ETTİR...
SONRA Bİ SORUN VARSA ....ALLAH KORUSUN.. TEDAVİYE GEÇERSİN....
HAYIRLISI OLSUN TATLIM....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…