Neden hayat bana hep mutluluktan sonra hastalık veriyor :(

gmzuls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
687
133
83
merhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorum simdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz huzurla büyütün
çok büyük bir hastalık atlatmışsınız umarım şimdi ki rahatsızlıklarınızdan da kurtulursunuz belki bu hastalıklar sizde vardı doğum tetikledi kötü düşünmeyin

bazen bana da oluyor çok güldüğüm sevindiğim olaylardan sonra mutlaka çok strese sokacak ağlatacak bir şey yaşıyorum

gecmıs olsun ve hayırlı olsun..
bısey oldumu hersey ust uste gelır zaten
en zorunu basarmıssın bundan sonrakı zorluklar sana cerez gelır
sabret ...

Bunlar sizin imtihanınız böyle düşünürseniz daha kolay atlatabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bu arada bebeğinizi sağlıklıca büyütün.
Onun için iyi olmaya çalışın.

ayy ne bileyim arkadaşım çok can sıkıcı hakikaten
ben de 3 senedir ailemin hastalıklarıyla mücadele ediyorum
bi babam bi annem bi anneannem sonra tekrar babam yine annem
sürekli böyle...
çok geçmiş olsun allah sağlık versin

moral herşeyin ilacı. hem bi yandan hastalıklarını tedavi etmeye çalışırsın hem ya yapabildiğin kadarıyla çocuğunla ilgilenirsin. başlıktaki yazdığın şeylere kızdım açıkçası. hayat böyle, hepimizinin bi şekilde olumsuzlukların üstüste geldiği bi dönem olur. bu dönemi atlattıktan sonra huzura ericeksin belki de. bu süreçte eşinin sana çokça yardım etmesi gerek.

Bnada oluyo biraz güldüm mu ardından hemen ağlarım ve su an çok mutsuzum nolcak bilmiyorum

Hayirli olsun bebisin.
Ve cok cok gecmis olsun.

Sen Allahin sevgili kulusun. Rabbim hastalik verdigi kullarini sınarmış, isyan mi ediyor, yoksa buna da sukur Rabbim diyor. Bil ki bu dunya sinav dunyasi. Rabbim devasi olmayan dert vermesin.

Bak dr cocugun olmaz demis, buna istinaden Rabbim cocuk vermis. Hastaliginla sinanmis, cocukla mükafatlanmissin. Demek ki neymis, herseye sukurmus..

Allah kolaylik versin sana.

yazacaklarimdan fazlasini soylemissiniz, agziniza saglik..
ve konu sahibi, annem de sezaryen dogum sonrasi zaman gecmeden safra kesesi ameliyati oldu, Allah'a cok sukur bi sıkıntı olmadi.. isyan etmek degildir niyetiniz ama bu sozler tehlikeli.. siz elinizdekilere sukredin ve tedavinizi ihmal etmeyin.. Allah sifa versin..

canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sağlıklı uzun ömür versin.
yumurtalık kanserini atlatıp o ağır tedavi üstüne bebek sahibi olmuşsun maşallah.
safra kesesi ve fıtık için üzülme, ağır tedavilerin yanında onlar daha basit kalıyor.
şimdi kapalı olarak ameliyat yapıyorlar, iyileşmesi de daha rahat.
sıkma canını sen.

Hayat mücizelerle dolu bak asla çocuğun olmaz derlerken bebeğini kucağına almışsın

metanetli ol herkesin sınavı farklı dediğin şeyler atlatılmayacak şeyler değil ki sen en beterini atlatmışsın bunları mı atlatamıycaksın.

10 kere ameliyat olmuş biri olarak hiç öyle düşünmemiştim mutluluk sonrası hastalık diye.Hep sınav dedim. Bende erken doğum yaptım çok şükür kızım iyi ve ben 20 günlük lohusa iken safra kesesi ameliyatı oldum. Biliyorsun safra kesesi taşları çoğunlukla gebelik sonrası çıkar ostrojen hormonunun dolayı taş oluşuyor. Ben oldum ameliyatı ve iyi ki olmuşum dünya varmış dedim. Daha da ne hastalıklar geçirdim ohooo ama hiç umutsuzluğa kapılmadım.sınav dünyası bizimde sınavımız hastalık allah dermansız dert vermesin yeterki.

Yanlıs bir kelime kullanmisim bende dorencli biriyimdir hastaligimda cok zor surecler atlattim evet mukafatımıda aldım allaha binlerce kere sükür ama üzülüyorumsurekli bir sey cikiyor diye belki suan logusa olmam boyle dusunduruyor beni ameliyattan once sonra kızını emzirebilmis miydin canim

kıyamam... geçmiş olsun. ama kanserden iyidir dimi... bazı kemoterapiler taş yapabiliyormuş. babamında başına geldi... fıtıkta ameliyattan dolayı oluştu onda...

ama bak ne güzel yumurtalık kanseri olmana rağmen Rabbim sana bebek vermiş... üzülme canım Allah şifanı versin inşallah. mutlu olmaya devam etki eski günler geride kalsın

Cok tesekkur ederim evet kanserin yanında hafif hastalıklar biliyosunuz ki lanser hecici bir hastalık degil her zaman aniden tekrarlayabilir hayat boyu vücut direnci düstüğünde can sıkıntısı oldugunda asıl korkum o sanırım simdi bebegim daha 1aylık erken dogdu isitme kalp problemimiz var butun bunlari yasayinca insan tukeniyor ona ragmen genede kimseye bisi fark ettirmiyorum

Sizede cok gecmis olsun benimde fıtık gebelikten olustu sanirim safrada gebelikten cıktı evet allaha bin sukur tek yumurtalıkta calismaz dedikleri yumurtaları calıstırdı amacım sitem etmek degil ama insan doluyor iste insallah bu gunlerde gecicek

Vallahi kardeşim kanserden kurtulmuşsun geriye kalan şeyler ayrıntı bence. Azrailden kurtulduğun için 5 koç kurban et fıtığı vs takma size çocuğunuzla güzel bir hayat dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…