moral herşeyin ilacı. hem bi yandan hastalıklarını tedavi etmeye çalışırsın hem ya yapabildiğin kadarıyla çocuğunla ilgilenirsin. başlıktaki yazdığın şeylere kızdım açıkçası. hayat böyle, hepimizinin bi şekilde olumsuzlukların üstüste geldiği bi dönem olur. bu dönemi atlattıktan sonra huzura ericeksin belki de. bu süreçte eşinin sana çokça yardım etmesi gerek.merhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
Bnada oluyo biraz güldüm mu ardından hemen ağlarım ve su an çok mutsuzum nolcak bilmiyorummerhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
yazacaklarimdan fazlasini soylemissiniz, agziniza saglik..Hayirli olsun bebisin.
Ve cok cok gecmis olsun.
Sen Allahin sevgili kulusun. Rabbim hastalik verdigi kullarini sınarmış, isyan mi ediyor, yoksa buna da sukur Rabbim diyor. Bil ki bu dunya sinav dunyasi. Rabbim devasi olmayan dert vermesin.
Bak dr cocugun olmaz demis, buna istinaden Rabbim cocuk vermis. Hastaliginla sinanmis, cocukla mükafatlanmissin. Demek ki neymis, herseye sukurmus..
Allah kolaylik versin sana.
Hayat mücizelerle dolu bak asla çocuğun olmaz derlerken bebeğini kucağına almışsınmerhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
10 kere ameliyat olmuş biri olarak hiç öyle düşünmemiştim mutluluk sonrası hastalık diye.Hep sınav dedim. Bende erken doğum yaptım çok şükür kızım iyi ve ben 20 günlük lohusa iken safra kesesi ameliyatı oldum. Biliyorsun safra kesesi taşları çoğunlukla gebelik sonrası çıkar ostrojen hormonunun dolayı taş oluşuyor. Ben oldum ameliyatı ve iyi ki olmuşum dünya varmış dedim. Daha da ne hastalıklar geçirdim ohooo ama hiç umutsuzluğa kapılmadım.sınav dünyası bizimde sınavımız hastalık allah dermansız dert vermesin yeterki.
Hayat mücizelerle dolu bak asla çocuğun olmaz derlerken bebeğini kucağına almışsın
metanetli ol herkesin sınavı farklı dediğin şeyler atlatılmayacak şeyler değil ki sen en beterini atlatmışsın bunları mı atlatamıycaksın.[/QUOTE Simdi bisi olursa arkamda evladım olucak heralde oda psikoloji mi etkiliyor suan loğusa olmamda duygusal dusunduruyor beni
merhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
canım çok geçmiş olsun, Allah bebeğine de sağlıklı uzun ömür versin.
yumurtalık kanserini atlatıp o ağır tedavi üstüne bebek sahibi olmuşsun maşallah.
safra kesesi ve fıtık için üzülme, ağır tedavilerin yanında onlar daha basit kalıyor.
şimdi kapalı olarak ameliyat yapıyorlar, iyileşmesi de daha rahat.
sıkma canını sen.
Sizede cok gecmis olsun benimde fıtık gebelikten olustu sanirim safrada gebelikten cıktı evet allaha bin sukur tek yumurtalıkta calismaz dedikleri yumurtaları calıstırdı amacım sitem etmek degil ama insan doluyor iste insallah bu gunlerde gecicekkıyamam... geçmiş olsun. ama kanserden iyidir dimi... bazı kemoterapiler taş yapabiliyormuş. babamında başına geldi... fıtıkta ameliyattan dolayı oluştu onda...
ama bak ne güzel yumurtalık kanseri olmana rağmen Rabbim sana bebek vermiş... üzülme canım Allah şifanı versin inşallah. mutlu olmaya devam etki eski günler geride kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?