Neden hayat bana hep mutluluktan sonra hastalık veriyor :(

geçmiş olsun canım öncelikle.
sen her gün şükrederek uyanmalısın çocuğun olmaz demişler ama şu anda bir bebişin var. O bebişe sahip olmak için nelerini feda edecek olan insanlar var.
Hamilelikte göbek fıtığı olan bir çok arkadaş duydum safra kesesi taşı da yine sık rastlanan bi durum. Dert etme kendine sen ne büyük bir zorluk,hastalık atlatmışsın. Bu hastalıklar seni yıldırmasın isyana sürüklemesin. Hem şükret hem dua et bunlar da geçer inşallah

Haşa ne hattime isyan etmek derdini veren allah dermaninida vericek elbet inancım sonsuz sadece yasadiklarimin ust ustte gelmesi psikolojimi etkiliyor buda kanser hastaligimi tekikler diye korkum var belki daha once kaybetceklerim bu kadar onemli degildi ama smdi evladım var gücümü kaybedermiyim korkusu var anneniz kolay toparlandi mi bebegiyle ilgilenebildi mi

Sen imkansızı başarmışsın. Bir taş yüzünden moralini bozma.
Geçmiş olsun.

hım gebelikten demek... lohusaymışsın ki öyle garip şeyler hissetmen normal... adet öncesi bile kafayı sıyırıyoruz .

safra kesesi ameliyatına giren tanıdıklarım oldu, şükür sorunsuz atlattılar... fıtıkta kolay diyorlar...

çapada babam yatarken bir hasta geldi. doktorla görüşüyor, şu konuşma oldu aralarında

- doktor bey şuramda fıtık var
-burada bu basit ameliyatları yapmıyoruz. onu geldiğiniz ilde herhangi bir doktor da yapar

doktor fıtığı küçümsedi....

Sen imkansızı başarmışsın. Bir taş yüzünden moralini bozma.
Geçmiş olsun.

bir taş yazınca, arkadaş ameliyat sonrası saklasın, bebeği büyüyünce taşlarla 5 taş oynar . bazısı ameliyattan sonra gösterir ya bu taşlar benden çıktı diye

Bak canım sen çok büyük bir hastalık atlatmışsın ve rabbim senin çocuğun olmaz demelerine rağmen sana bir evlat hediye etmiş ne mutlu sana, şimdide yine hastalık diyorsun ameliyat olursun geçer gider ya ömür boyu çocuğun olmasaydı bu daha kötü olurdu sen rabbime sığın bundan kötüsünü vermesin herkez bi şekilde sınava çekiliyor kimi işiyle,kimi eviyle,kimi evladıyla kimide hastalığıyla...sıkıntılar misafirdir gelir ve geçer önemli olan gönderenin hatrına misafire sabretmek ve sonunda cenneti kazanmak...Allah yardımcın olsun canım umarım çabucak iyileşirsin

Canım geçmiş olsun. Aslında çoğu kişinin hayatı öyle buna takılıp hep öyle olacak diye olumsuzlukları hayatına çekme bence

Canım söylediklerin çok güzel fakat bişeyi bilmeni isterim hiç birzaman verilen hastalığa şükretmeyin ama hamdedin hamd durdurur şükür arttırır.hayatında olan iyi şeylere şükredersin kötü şeylerede hamd edersin doğru olan bu canım

Evet loğusayım buda cok etkiliyorbu süreçte beni :/ evet cok onemli ameliyatlar degil farkindayim sadece o surecte bebegimle ilgilenemicem emziremezsem diye uzuluyorum kendimi dusunmuyorum ki

Cok gecmis olsun.
Rabbim anali babali buyutsun evladinida ins.
Atlattigin zor gunleri hatirlarsan eger bu hic bisey sayilmaz. Ins ameliyatini hemen olursan hemen de iyilesir toparlanirsin. Hayatinada guzelce devam edersin. Sen sabredersen daha guzellerini de gorursun. Bak olmayacak demisler ama bebegin olmus

Benim de rahim ağzımın yarısı yok kanser den aldılar. Çocuğum olmaz dediler etrafım kısır bu dedi. 7 sene sonra ilk kızımı aldım kucağıma. İkinci kızım da 19 aylık oldu.
Benim safra kesesi atakları çoktu her gece acildeydim. Bebeğim 20 günlük bir anda kesin beni dedim sabah emzirdim ben yokken sağdığım sütü verdiler. Ama ben doktorla anlaştım sabah olur akşam giderim dedim yokk dedi olur olur dedim :)
Ameliyat oldum sonra sütümü sağdım döktüm 8 saat geçincede emzirdim.anestezi doktoru 8 saat sonra emzirebilirsin dedi. Çok şükür bitti gitti. Bence hiç erteleme böyle hergün ağrı çekmektense bir kere çekersin olur biter.

kanseri yenmiş kadınsın, bunları atlatırsın... allah şifa versin...

canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun. neler atlatmışsın bunları da atlatırsın emin ol. sabret sadece ve yine güçlü ol.

doktorla görüştüm taş düşürüdğüm için kanallarda iltihap oluşmuş ilk önce ilaçla temizlenmesi lazımmış ardından ameliyat :/ umarım herşey bir an önce olur ve biter bende yavrumla tekrar daha sağlıklı kavuşurum sizde cok geçmiş olsun allaha çok şükür sizde evlatlarınızı kucağınıza almışsınız allah ol dedikten sonra olmucak hiç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…