Haşa ne hattime isyan etmek derdini veren allah dermaninida vericek elbet inancım sonsuz sadece yasadiklarimin ust ustte gelmesi psikolojimi etkiliyor buda kanser hastaligimi tekikler diye korkum var belki daha once kaybetceklerim bu kadar onemli degildi ama smdi evladım var gücümü kaybedermiyim korkusu var anneniz kolay toparlandi mi bebegiyle ilgilenebildi miyazacaklarimdan fazlasini soylemissiniz, agziniza saglik..
ve konu sahibi, annem de sezaryen dogum sonrasi zaman gecmeden safra kesesi ameliyati oldu, Allah'a cok sukur bi sıkıntı olmadi.. isyan etmek degildir niyetiniz ama bu sozler tehlikeli.. siz elinizdekilere sukredin ve tedavinizi ihmal etmeyin.. Allah sifa versin..
Sen imkansızı başarmışsın. Bir taş yüzünden moralini bozma.merhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
Sizede cok gecmis olsun benimde fıtık gebelikten olustu sanirim safrada gebelikten cıktı evet allaha bin sukur tek yumurtalıkta calismaz dedikleri yumurtaları calıstırdı amacım sitem etmek degil ama insan doluyor iste insallah bu gunlerde gecicek
Sen imkansızı başarmışsın. Bir taş yüzünden moralini bozma.
Geçmiş olsun.
Hakket bazıları dişini falan da saklıyor ya ayrılamıyorlar galiba.bir taş yazınca, arkadaş ameliyat sonrası saklasın, bebeği büyüyünce taşlarla 5 taş oynar. bazısı ameliyattan sonra gösterir ya bu taşlar benden çıktı diye
Canım geçmiş olsun. Aslında çoğu kişinin hayatı öyle buna takılıp hep öyle olacak diye olumsuzlukları hayatına çekme bencemerhaba arkadaslar daha once konu acmistim bilenler bilir evlendikten 6 ay sonra yumurtalık kanseri oldum cok zorlu tedavi ameliyat kemoterapi surecinden sonra atlattim cok sükür bebegimin olmucagini soylediler ama 1 sene sonra ilk denememde dogal yollarla hamile kaldım :) 1 ay once erken dogum yaptım bebegim 8 aylik dogdu allaha sukur iyi ama ben yine bir mutluluk sonrasi hastalıklarla ugrasiyorumsimdide safra kesem tas doluymus ve göbek fıtıgım olustu ameliyat diyolar cok moralim bozuk logusalıktan hicbisi anlamadım kosturmaktan
Canım söylediklerin çok güzel fakat bişeyi bilmeni isterim hiç birzaman verilen hastalığa şükretmeyin ama hamdedin hamd durdurur şükür arttırır.hayatında olan iyi şeylere şükredersin kötü şeylerede hamd edersin doğru olan bu canımHayirli olsun bebisin.
Ve cok cok gecmis olsun.
Sen Allahin sevgili kulusun. Rabbim hastalik verdigi kullarini sınarmış, isyan mi ediyor, yoksa buna da sukur Rabbim diyor. Bil ki bu dunya sinav dunyasi. Rabbim devasi olmayan dert vermesin.
Bak dr cocugun olmaz demis, buna istinaden Rabbim cocuk vermis. Hastaliginla sinanmis, cocukla mükafatlanmissin. Demek ki neymis, herseye sukurmus..
Allah kolaylik versin sana.
hım gebelikten demek... lohusaymışsın ki öyle garip şeyler hissetmen normal... adet öncesi bile kafayı sıyırıyoruz.
safra kesesi ameliyatına giren tanıdıklarım oldu, şükür sorunsuz atlattılar... fıtıkta kolay diyorlar...
çapada babam yatarken bir hasta geldi. doktorla görüşüyor, şu konuşma oldu aralarında
- doktor bey şuramda fıtık var
-burada bu basit ameliyatları yapmıyoruz. onu geldiğiniz ilde herhangi bir doktor da yapar
doktor fıtığı küçümsedi....
Benim de rahim ağzımın yarısı yok kanser den aldılar. Çocuğum olmaz dediler etrafım kısır bu dedi. 7 sene sonra ilk kızımı aldım kucağıma. İkinci kızım da 19 aylık oldu.Yanlıs bir kelime kullanmisim bende dorencli biriyimdir hastaligimda cok zor surecler atlattim evet mukafatımıda aldım allaha binlerce kere sükür ama üzülüyorumsurekli bir sey cikiyor diye belki suan logusa olmam boyle dusunduruyor beni ameliyattan once sonra kızını emzirebilmis miydin canim
Benim de rahim ağzımın yarısı yok kanser den aldılar. Çocuğum olmaz dediler etrafım kısır bu dedi. 7 sene sonra ilk kızımı aldım kucağıma. İkinci kızım da 19 aylık oldu.
Benim safra kesesi atakları çoktu her gece acildeydim. Bebeğim 20 günlük bir anda kesin beni dedimsabah emzirdim ben yokken sağdığım sütü verdiler. Ama ben doktorla anlaştım sabah olur akşam giderim dedim yokk dedi olur olur dedim :)
Ameliyat oldum sonra sütümü sağdım döktüm 8 saat geçincede emzirdim.anestezi doktoru 8 saat sonra emzirebilirsin dedi. Çok şükür bitti gitti. Bence hiç erteleme böyle hergün ağrı çekmektense bir kere çekersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?