Neden hayat yüzüme gülmüyor...

Uzulmeyin benim de degismiyor insan bir muddet sonra basima bir bir bela gelmesindense boylesi iyi diyor yine de cabalamaya devam edin bir seyler degisir .
tesekkür ederim haklısınız. Ama artık iyi biseyler olsun istiyorum. gercekten çok bunaldım. Allah sonumu hayır etsin...

Bir süre önce bir abla bana "müslümana dünyada mutluluk vaad edilmemiştir. Tüm iyi vaadler ahiret hayatı içindir" demişti.

Sınav dünyası.
Sağlığıyla, işiyle, ana babasıyla, evladıyla, eşiyle sınanıyor insan.
Yapacağımız şey şu önce sabır. Sonra kalbi sonra da fiili dua.
İnanın işi olanın başka şeyi eksik
Eşi olan huzursuz
Evladı olan çekiyor bir şekilde.
Allah güzel rızk kapıları açsın size. Umudunuzu kaybetmeyin.

O kadar bahtsizim ki. Erkek arkadaşım kac gün önce bilet aldi. Hafta sonu icin yasadigim sehire gelecekti. Bilet sistemden kaynakli iptal edilmis ve su anda hic bi firmada hic yer yok. Gelemiyor. Bi insan bu kadar sanssiz nasil olabilir. Aklım almiyor. Gerçekten artık bıktım. Allahim sabır :KK43:

O kadar bahtsizim ki. Erkek arkadaşım kac gün önce bilet aldi. Hafta sonu icin yasadigim sehire gelecekti. Bilet sistemden kaynakli iptal edilmis ve su anda hic bi firmada hic yer yok. Gelemiyor. Bi insan bu kadar sanssiz nasil olabilir. Aklım almiyor. Gerçekten artık bıktım. Allahim sabır :KK43:

Erkek arkadasiniz gelemiyor diye de bahtsiz olmazsiniz abartmayin ne dertler var.

Back
X