Merhaba
Cümleye nasıl başlamak istediğimi bilmiyorum . Kendimi artık yıpranmış hissediyorum , hayatıma giren adamlar neden beni bu denli etkiliyor yada hayal kırıklığım neden bu kadar büyüyor , her defasında geçmişe dönüyorum . Gerçekten hayatıma biri girmişti sonrasında yaşadıklarımı paylaştım burada , gerçekten çok tatsızdı her anlamda. Sonrasında toparlandım tabi ki, aşka küstüm sanıyorum ama küsmedim sadece sanırım birini sevmeyi özlüyorum. Bu eksik ve boşluktan dolayı duvarlarım kalın olmasada oldukça fazla kişi oradan geçmek istedi . Bazısına hiç ısınmadım , bazısına ısındım ama yürümedi, yada amaçları farklıydı . Biriyle konuşuyorduk , evet elimde hiç bir ibare olmamasına rağmen güvenmemeye başladım , yüksek lisans yapıyorum ve evde odaklanma sorunu çekiyorum dısarda çalısmak tercihim genelde buna dahi karışmaya , karışmasına müsade etmesem de laf etmeye başladı ilk sesimi çıkarmadım. Biraz kıskanç karakterli olduğunu söyledi ancak kendisine 4 saat falan ulaşamadığım oldu . Çalısıyor bu bey ama genelde işte de arar . Yok telefonum çekmiyorlar vs bir gün öncede ben oyle süslü laflar edemem sen benimsin dedi. Bende bu ne ya dedim bu güzel ama tabi sevgili olmak için bir şeyler yapmalısın dedim. Dün böyle güzelce ayrıldık adamın tavrı değişti tamamen ,soğuk davranıyor , aramıyor . Ve ulaşamıyorum yani yine uzun saatler . Aradım aradım çok sinirlendim , hem sahiplenip sonrasında bunu yapması dokundu. Annemlerleyım acamam yaptıklarına bak dedi . Ac dedim telefonda konusalım , sonra mesaj yazdı annemlere ayıp oluyor . ( ailesiyle yaşıyor , yanlarına kısa süreliğine gitmedi) yanıtlamadım bu sabah da aradım çünkü kanıma dokundu müsait değilim ben soğudum bidaha da ısınamam dedi . Şu an sevmiyorum ama içime bir şey oturdu . Kendimi hep bu olaylar sonrasında gerçekten kötü hissediyorum , bunları hep yaşıyorum ya da bu tarz şeyler..
Lütfen yargılamadan yorum yazın ,kafam karışık karsıdakıyle alakalı değil. Neden ben bu kadar çabuk düşüyorum diye..